Şimdi Ara

Smile Adsl Hız Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdas70

    Söyleyin portunuzu değiştirsinler. Bende 2 kere değişti hep olumlu sonuç aldım. ( 1'i 7 diğeri 3 sene önceydi.)


    ben geçen ay kapatma resti çekince santral beni aradı bana siz smile de oldugunuz için biz sizin hiç bir bilğinize ulaşamıyoruz dedi dedim bu port değişimi falan zaten bir tane var dedi artık bu nasıl bişe ise.smile hiç bir şekilde hız sorununu kabullenmiyor hep sizden kaynaklanıyor modeme bakın kabloya bakın vs. ben bir çabalarını görmedim bir şeyleri düzeltmek adına.

    birde geçen ay kapatmak için aradıgımda hattınız 3 mb i destekliyor ama sorun çıkmasın biz 2 mb verelim dedi smile ona da tamam dedim ama yine kopuyordu aynı gün kopmalar yüzünden tekrar 1 mb sabitlendi.

    bu kezde hiç bir önerileri kabul etmedim.




  • Bulunduğun yerde fiber internet varsa ona geç bari. Bundan daha iyi olur herhalde.
  • arkadaşlar dün mail atmıştım smile ye port değişikliği için. herhangi bir dönüş olmadı ama bugün internetim yaklaşık 10 dakika gitti gelmedi. önceden adsl modunu adsl2+ yaptığımda sinyal g.dmt e göre çok zayıf geliyor ve kopmalar yaşıyordum ama şimdi adsl2+ yaptığımda sinyal g.dmt e göre daha iyi geliyor. acaba isteğimi yerinemi getirdiler?

    edit: bunun üzerine arayıp 4 mbitten 6 ya çıkarttım şu an için sorun yok hat değerleri çok iyi değil ama kopacak kadarda düşük değil inşallah bozukluk yapmazlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitrf1 -- 17 Şubat 2011; 17:09:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilcc

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ümmet Çivi

    o kadar çok arayıp durumu bildirdim ki. Söyledikleri şey "hızınız normal gözüküyo, hat değerleriniz normal, modemi kapatıp açın". Neyse ki bugün iptal ediyorum internet paketini. TTnet e geçeceğim.



    hiç ttnet kullanmadım smilede hızdan bende şikayetciyim en son geçen ay resti çektim ya düzeltin yada kapatıcam dedim ertesi gün santral beni aradı hattınızda bi problem gözükmüyor zaten siz smile kullandıgınız için biz sizin hiç bir bilğinizi buradan göremiyoruz ttnet olsa tüm bilğilerinize ulaşırdık dedi bu arada bende acaba ttnet e geçsem dahamı iyi olur dedim tabi dedi sonrada biz bu konuda bişe diyemeyiz dogru olmaz dedi.
    hız sorunu aynen devam 1 mb de bile bağlantı günde 3-5 kez kopuyo okadar yani 150 tl indirimi ödeyip kapatıcam bu ay.

    @halilcc


    Su Turkiyede Hic Bir Adsl ye guvenmeyeceksin hiz vs vs konularinda adsl degisikliginibulundugun konum itabariyle en iyisini alacaksin...

    Ama ne yapalim elimiz mahkum dostum




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.