Şimdi Ara

Sizce Yerli Otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Direk mevzuya girmek istiyorum. Sizce yerli otomobil bu aşağıdaki kriterlere göre nasıl olmalı ? Amacım biraz piyasada adam akıllı elde edemediğim bir kaç istatistiği elde etmek halkın nabzını tutmak bildiğiniz anket yapmak işte ;)

    1-) C sınıfı olup olabildiğince düşük malzeme kalitesi vs. ile en düşük fiyat aralığına mı sahip olmalı ? yoksa yine C sınıfı olup gerçekten teknoloji anlamında yenilikçi, yakıt cimrisi, malzeme kalitesi gibi konularda tatminkar olup (Audi, BMW, Volvo tarzı) fiyatı da biraz yüksek mi olmalı ? yoksa ilk etapta !! gerçek anlamda bir spor otomobili mi yapmalı yani malzeme kalitesi tasarımı motoru performansı ile göz dolduran bir araç e tabi haliyle fiyatı biraz tuzlu olacaktır sizce bu üç durumdan hangisi olmalı ha bana şimdi hem ucuz hem iyi demeyin hayallerden bahsetmiyoruz biraz gerçekçi olmanızı rica ediyorum ;)

    2-) Bu yerli otomobilin markası ve model kodları nasıl olmalı safkan Türklük üzerine falan mı yoksa bütün üreticilerde de olduğu gibi milliyetçilikten biraz uzak isimler ve genelde anlamı olmayan model kodlarına mı sahip olmalı (bu aracın yurt dışına da açılacağını varsayın)

    3-) Son olarak ta siz olsanız bir Türk yapımı araba alır mıydınız ? Okuduğum pek çok foruma göre insanlarımız türk yapımı araçlara pek güvenemiyor gibi tamam şamil ve etox çok iyi işler ortaya çıkaramamış olabilirler ama türkler ne anlar imajı var toplumumuzda sanki neyse konuyu dağıtmayayım siz olsanız bir Fiat linea yerine Türk yapımı aynı segmentte araba alır mıydınız veya bir a3 sedan yerine Türk yapımı araç veya bir gallardo yerine Türk yapımı spor araba ?







  • bence yerli otomobil, yerli halkın kullanacağı otomobilden olmalı.

    az yakar, çok kaçar, parça ve ustası ucuz, uzun ömürlü, dayanıklı, dağ, taş, bayır dinlemeyen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.