Şimdi Ara

Sizce PS4'te Online Oynamak Ücretsiz Olacak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hiç zannetmiyorum. Ki şu anki halinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşlik yaparsan 1 plus la iki kişi oynayabilir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus almaya kimse zorlamıyor , 3-4 ay sonra bağımsız yapımcılardan süper oyunlar gelicek MGS5 in 2 saat lik versiyonunuda verebilirler ,

    Bence çok iyi oldu bu sistem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 tane hesabı ana hesap yapma hakkınız var sanırım. Yeni bir hesap alın, 15 gün bedava plus kullanma şansı veriyorlar. Onu ana hesap yapar kendi hesabınızda kullanırsınız. 15 günde bir yeni hesap açmanız lazım ama beleşe getirmek için değişik bir yöntem. Süresi geçenleri kaldırırsınız. Kısır döngü
  • Olmaζ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz olmaz, sistem böyle planlandığı için değiştirmezler. Zaten Plus harika bir sistem, ücretsiz oyunlar sayesinde verdiğin parayı kısa süre içinde geri alıyorsun. PS4'ün oyun kütüphanesi fazla geniş olmadığı için ücretsiz oyunlar konusunda biraz zayıf kalıyor ama sene sonuna doğru AAA kalitedeki oyunlar verilmeye başlanacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 15 Nisan 2014; 13:05:15 >
  • Aynı makine üzerinden 15 günde bir hesap açılacak ve o makine banlanmayacak mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

    Aynı makine üzerinden 15 günde bir hesap açılacak ve o makine banlanmayacak mı?

    Kardeşliklerde de yeni hesaplar eklenip, açılıyor. Sorun olacağını zannetmiyorum. Son 2 ayda aşağı yukarı 8 hesap açtım kardeşlikler için vs.
  • Bence dikkatli olmanızda fayda var hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    plus oyunlarını sürekli oynaman için sürekli plus almak zorundasın. single bitirirsin o ayrı konu ama online i varsa sürekli plus olman lazım. o yüzden hiçbir zaman parasını çıkaramassın. çünki plus a sürekli para ödüyorsun. atıyorum bf4 bedava verdi plus a, 1 senelik plus aldın 150 tl ye oyun ne kadar 150 tl peki ikinci sene tekrar oynamak istersen online ı, bir bir sene daha yine 150 tl ödeyeceksin plus a.bu böyle gider. ha single oyunlara lafım yok ama onlarıda atıyorum çok beğendin ve 5 yıl arşivinde tutmak istiyorun 5 yıl boyunca plusa ne kadar para ödeyeceksin biliyor musun. yani anlayacağın bu firmalar bu kadar keriz değil. asıl onlar senden parayı öyle bir çıkarıyor ki sen farkında değilsin.

    edit diyeceksin ki oyunu kutulu alsam plus a yine para odeyecegim unutma her zaman aaa ve online i olan oyun vermez ve senin aldigin kutulu oyunu baska aaa oyunuyla takas yapma imkanin var. hatta single olan cop bir oyunu baska aaa online i olan oyunla iyi bir fiyata takas yapma imkanin var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 15 Nisan 2014; 14:10:25 >




  • HelodermaSuspectum H kullanıcısına yanıt
    Plus oyun kiralama servisi, arşiv yapma yeri değil. Zaten dijital oyundan arşiv olmaz. 1 yıllık üyeliğe 100 TL verip yıl boyunca PS3, PS4, PS Vita'ya yani 3 farlı platforma onlarca ücretsiz oyun indiriyorsun. Bunları kutulu olarak alsan bir ton para tutar, ama hepsini sadece 100 TL'ye oynayabilirsin.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    mesajı editledim bir daha yazayım. ben aaa ve online ı olan oyunlardan bahsediyorum. çöp oyunlardan değil. bir watch dogs bir gta bir unchearted bir las of us bir bf serisi bedava verir mi?
  • ben ps3 kullanıyorum,uzun bir sürede ps4'e geçemem ,onun için hiç ps4 konularını takip etmiyordum,
    konuyu gördüm merak ettim hakikatten ps4 ile online oynamak için illa plus üyeliğimi gerekli? sade psn ile online girilmiyormu?
    böyle ise bazı oyuncular ve benim için kötü olmuş,
    sebebi;ben bir oyun alıp sadece bu oyunla 2 sene oynadım ucuzda olsa başka oyun almadım,alamadım benim gibi oyuncular senelik 100 tl vermek zorunda ise iyice yolmaya başlamış sony , derim.
  • HelodermaSuspectum H kullanıcısına yanıt
    Batman: Arkham City, Tomb Raider, BioShock Infinite, Borderlands 2, Shadow of the Colossus, Ico, Hitman: Absolution, Battlefield 3, Uncharted 3: Drake's Deception, Demon's Souls, BioShock 2, Resident Evil 5: Gold Edition, LittleBigPlanet 2, InFamous 2, Just Cause 2, Trine 2, The Jak and Daxter Trilogy vs. gibi onlarca kaliteli oyun verdi, adamlar daha ne yapsın.

    PS3 kullanıcıları isterse üye olur bu oyunları ücretsiz indirir, isterse gidip kutulu olarak alır. Senin de dediğin gibi PS4 içinse mecburen üye olmak zorundasın, ister kutulu al ister PSN'den ücretsiz indir.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    ben ps4 ten bahsediyorum ayrica bu dedigin oyunlar icin plus a ben para vermem cogu hem cop hem de kaliteli olanlari millet zaten alip, plus a vermedigi daha kaliteli oyunla coktan takas yapti. bu dedigin oyunlar icin plus alacak olan gercek oyuncu coktan aralarinda ki kaliteli oyunu( bir yada iki) kutulu almistir. benim bahsettigim kaliteli oyun seven gercek oyuncular. digerlerini saymiyorum onlar beni ilgilendirmez. neyse konu cok uzar kapatalim.
  • Bu oyunlar için para vermesen bile online olmak için para vereceksin, yani kaçış yok. Online modları olmayan oyunlar için çöp vs. demek doğru değil.
  • Bence ücretsiz olmasın hatta daha da artsın fiyatı.

    Çoluk cocuk dolmasın serverlara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharies -- 15 Nisan 2014; 14:50:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psn plus kutulu oyun fiyatlarınında değerinin düşmemesine sebep oldu çünkü online code redeem code derdi ortadan kalktı .
    2. el oyun veya takasa imkan sağladı, psn plus parasını fazlasıyla çıkarıyor bence.
  • bence çok zor bir ihtimal ama ilerleyen zamanlarda plus bedava olarak kaliteli oyunları sunacağını düşünüyorum. yani bence fena bi sistem değil iyi gene
  • Ücretsiz olacağını hic sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.