Şimdi Ara

Sizce Offical Server mı? yoksa Private Server mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mu online eski klasik bir cadillac gibi sürekli yeni parçalar eklenen yeni güncelleştirmeler yapılan bir oyun, zira ben en son bu oyunu oynadığımda sezon 3 felandı ancak şuanda sezon 8'e kadar yükselmiş bu oyun düşündüm; boş zamanımda kendimi eğlendirecek, yeni arkadaşlıklar bulabileceğim bir oyun olabilirmi diye?

    Bu yüzden dotayı ve ardından da leage of legends'i bırakarak yani aktif olarak oynamayarak bu oyuna tekrar dönme kararı aldım! Sonra tekrar düşündüm bu oyundan neden soğudum? Bu oyunu neden oynamayı bıraktım diye; anladım ki bunun sebebi private serverlar! Bu yüzden bir tartışma ortamı yaratalım mu online türkiyeyi nasıl geliştirebiliriz biraz kafa yoralım diye bu tartışma konusu açıyorum!

    Sizce Offical Server mı? yoksa Private Server mı?



  • cevap özel server dersek çok geniş kapsamlı olur. özel server vardır, forumlardan öğrendikleriyle, başkalarının yardımlarıyla açılan server, özel server vardır işinin ehli olan kişilerin yaptığı.

    zevk için oynanacaksa sağlam özel server. gmo parası olan için zevklidir. şahsen parayla zevk yapacaksam, bunu mu' ya yatırmam ;)

    her önüne gelen server açtığı için mu öldü. pasta bölündü, oyuncu kalmadı. biz saatlerce select server ekranında 1 kişi çıksa da oyuna girsek diye bekleyen nesiliz :)
  • En çok moral bozan şey sen çarını kasmışsın etmişsin o kadar emek sarf etmişsin set filan yapmışsın ama elamanlar basıyor parayı alıyor f.o itemleri insanın moralini bu bozuyor işte. Oyun değil para için açılan bir yer haline geldi artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.