Şimdi Ara

Sizce kim haklı? (Baba bedduası içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Biraz önce babamla yaşadığım tatsız hadiseyi sizlerle paylaşmak isterim. Kimin haklı olduğuna siz karar verin.


    Babamla bir yere gitmiştik. İşlerimizi halledip arabayla dönerken, yolda ülkenin sorunlarından konu açıldı.


    Burada bir parantez açmak isterim. Babam eski koyu akp'lidir ve eskiden akp ye laf edeni bir çekip vurmadığı kalırdı. Hatta sırf süleyman soylu'ya laf ettim diye fiziksel olarak kavga ettik. Fiziksel dediysem bana vurmasın diye onu engellemek için ellerinden tuttum öyle bir kavgaydı, babama ne olursa olsun tabii ki de el kaldırmam. Ama o kadar milletperverdir ki, yanında ülkeyi eleştiremezsiniz bile. Karşısında kim varsa ezip geçer, kalbini kırar.


    Neyse bugünkü olaya dönelim. Ben ülkenin sorunlarından bahsettikçe, o bana hiddetle yanıt verdi. Ülkenin hiçbir şeyi yok, gayet iyiyiz, bana chp ağzıyla konuşma diye bağırdı çağırdı. Konuşma bittikten sonra 10 dakika ikimizin de ağzını bıçak açmadı. Yolda giderken (arabayı ben kullanıyorum) teker çukura girdi. Bana çok tavırlı bir şekilde "çukura niye giriyorsun önüne bakmıyor musun sen" diyerek beni azarladı. Bu tavra kayıtsız kalamadım ve az önceki konuşmadan bana öfkeli olduğunu bildiğim için "ne diye sen şimdi benim üzerime geliyorsun" diye hiddetlendim. "Sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun, karşında baban var senin" diye bağırınca o bana bağırdı, ben ona sesimi yükselttim. Böyle davranması çok ağırıma gitti bir genç olarak, gururum çok incindi. Bu yüzden sesimi yükselttim. "Sen bana artistlik olsun diye çukurun üzerinden geçiyorsun" diye bağırdı (böyle bir şey tabii ki yok, sadece dalmıştım). Bunu duyunca resmen çıldırdım. Bana haksızlık yapamayacağını, sudan sebeplerle benim üzerime gelemeyeceğini söyledim. Bunları sesimi yükselterek söyledim çünkü babam olması bana böyle davranabileceği anlamına gelmiyor. Bana bağırarak "bak baba bedduası alma benden, ömür boyu iki yakan bir araya gelmez" dedi.


    Simdi bu adam bana beddua etmiş olsaydı haklı yere mi beddua etmiş olacaktı? Bugüne kadar ne ona zulmettim, ne hakaret ettim, ne başını öne eğdirdim, ne de benim damarıma basmadığı sürece sesimi yükselttim, ne uyuşturucu kullandım, ne hırsızlık yaptım. Olanları olduğu gibi sizlerle paylaştım. Yorum sizin.








  • Alınma ama baban bariz geri kafalı bir insan. Bu tip insanlarla tartışarak bir yere varamazsın. Hayatın boyunca babana benzer bir sürü insanla karşılaşacaksın. Bir konuda fikir beyan etmek kazanılması gereken bir maç değildir. Bir tartışmada üste çıkmak egolu, burnu havada, kendini beğenmiş insanın yapacağı bir iştir. Hiç kimse karşıdakinin fikrini kabullenmek zorunda değil. Aynı görüşte değilsen ve o konuda tartışarak bir yere varamıyorsanız niye hala inat ediyorsunuz. Ailede herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Sizi medeniyete davet ediyorum.

  • Simdi bu adam bana b....


    Sen babanı zihnen bitirmişsin zaten...

  • Cahille tartışılmaz, mümkün olduğu kadar az konuş onunla.

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.