Şimdi Ara

Sizce Ben Kedi Sahiplenmeli miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Benim sizlere bir sorum var.Kedi sahiplenmeyi düşünüyorum bir süredir fakat çok tedirginim.Birincisi kedileri Oksayip seviyorum fakat çok fazla hasır nesir olamiyorum çünkü fazla temkinliyim isiracak,tirmalayacak diye.Ikincisi ise kedilere yeni fiziksel temasim oldu çok aliskin değilim bir arkadasimin tekir cinsi kedisi var,6-7 aylık kendisi,ve çok fazla ısıriyor özellikle ayaklarımıza saldiriyor.Isiramayinca daha da sinirlenip tekrar saldiriyor.Ona gidince ayaklarımı toplayip oturuyorum ama oltasiyla,lazer ile oynatmaya da bayiliyorum.Bana bu konuda yol gosterir misiniz? Isırma olayi kedileri cinsi ile bir alakası var mı? Bir kedi sahiplensem yavru haliyle alisir miyim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam kediyi eğitirken ilk aylarda el ve ayaklarla oynatmamak gerekiyor.Eğitimi verirken ona dikkat etmek gerekiyor çünkü hayvan onu oyun sanıyor.
    Kediler çok sokulgan hayvan değil zaten bizdekiler oyle canı kendini sevdirmek isterse geliyor o kadar.
    NOT: Para verip cins kedi almayın sokaktaki gariplerden birini sahiplenin aylık ortalama 100 tl masrafı olur senede 1200 tl yapar (aşılar - gıda hastalık vs.) bunuda hesaplayın.6 ay evde besleyip sonra sokaga atılan kedinin yaşama şansı daha düşük.
  • Su irki al bu itki al diyemem ama her kedinin irktan cok karakteri etki ediyor kedinin saldirgan olup olmamasina. Elbette irk özellikleride etkilidir ama ben karakterin daha etkili oldugunu dusunuyorum. Benimde kedim var ve dort bes yildir bizimle ama gecen elimi parcaladi.

    Bu kedim
    http://i.hizliresim.com/8EnLrW.jpg

    Buda yaptiklari

    http://i.hizliresim.com/kgG95J.jpg


    http://i.hizliresim.com/B0vajL.jpg

    Sonuc olarak kediler güzeldir bence sahiplen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.