Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
98
Favori
292.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • szymek S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Kullanmakta olduğunuz TL-WR840N ürününüzün alt kısmında bulunan versiyon numarasını bizlere iletebilir misiniz ?

    Saygılarımızla
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ürün versiyon 4.0

    Teşekkürler.
  • Merhaba 28 Mart 2019 tarihinde hepsiburada üzerinden bir adet TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Mbps Wireless Dual Band Gigabit VDSL/ADSL Modem Router aldım. Bugün itibariyle yağmurlu havada şimşek çakması sonucu modemden çay diye bir ses geldi sonra netim gitti. Modemin arayüzüne wifi üzerinden ulaşabilmekteyim yapılandırmam doğru olmasına rağmen internete bağlanamıyorum. Elimde bulunan diğer modemi bağladığımda internete ulaşabiliyorum. Modemim arızalı fakat sorun line girişinde mi yada başka yerinde mi bilmiyorum garanti kapsamında izlemem gereken yol nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstü bilgisayar için WiFi adaptör almak istiyorum. Ancak pci ekspress olanlar usb olanlara göre daha verimli mi olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tur1st kullanıcısına yanıt
    daha kullanışlı ve verimli ama bulması zor...
  • szymek S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    İletişim bilgilerinizi support.tr@tp-link.com adresimize forum linki ile birlikte ilettiğiniz takdirde sizlere dönüş sağlanacaktır.

    Saygılarımızla
  • limonlusoda L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Ürün için Teknik Servis yönlendirme bilgisi PM yoluyla sağlanmıştır.

    Saygılarımızla
  • Merhaba tplink 8630p powerline seti kullanıyorum.
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN ekteki hata ile karşılaşıyorum. Servise gönderdim değişim sağlandı ama sorunum çözülmedi. Hala aynı. Napmalıyım? Bu hatalar olduğu sırada kısa süreli internet erişimi kesiliyor sonra geri geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperturgutb A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Alper Bey ;

    Support.tr üzerinden bilgi verilecektir. Mail adresiniz sistemimizde kayıtlıdır. Konu ile ilgili olarak Teknik birimden bilgi beklemekteyiz.

    Saygılarımızla
  • @TP-Link Türkiye;
    Merhabalar. İyi çalışmalar...
    TP-Link Archer VR2600 modemim var. Evdeki internetim 24 mbit hızındadır. Aşağıdaki cihazı yaklaşık 200 metre uzaktaki bir diğer evden sinyal almak amaçlı satın almak istiyorum. Her türlü mobil cihaz ve pc’den tatminkar sinyal alabilir miyim? Bu cihazı almak ile doğru bir seçim yapmış olur muyum? Bu antenden sadece 1 adet alıp modemin kurulu olduğu eve montaj yapmam yeterli olacak mıdır? Yoksa her 2 eve de aynı antenden mi satın almak gereklidir?
    İlginize teşekkür ederim.
    TP-Link CPE610 5GHz 300Mbps 23dBi Dış Mekan Access Point

     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 24 Mayıs 2019; 19:7:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba

    Fransa dan alacağım tp link ürününün Türkiye de garantisi oluyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGLYN -- 26 Mayıs 2019; 13:46:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    merhabalar tplink wn822n modelini kullanıyorum fakat sürekli kopmalar oluyor ayrıca sürücü güncelleştirmeyi baktığımda realtech gözüküyor ve sizin dirverlarınızı yükleyemiyorum sorunu nasıl çözerim
  • DGLYN kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Yurtdışından satın alınan ürünlerde Türkiye garantisi bulunmamaktadır.

    Saygılarımızla
  • Alpiii006 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Kullanmakta olduğunuz TL-WN822N ürününüzün versiyon bilgisi ve mail adresinizi PM yoluyla bizlere iletebilir misiniz ?

    Saygılarımızla
  • Dilocrom kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    İki nokta arasında bir Wireless Sinyal aktarımı sağlayacak iseniz . Öncelikle belirtmiş olduğunuz ürün bu konuda profesyonel bir üründür. Bu ürün noktadan noktaya kuş bakışı 20 km lik bir mesafeye doğrusal olarak sinyal aktarmaktadır. Dikkat etmeniz gereken öncelik olarak arada herhangi bir engelin bulunmamasıdır. Bu üründen 2 adet alarak alıcı ve verici konumlandırma yaptığınızda sinyal aktarımından maximum verim alabilirsiniz. Detaylı bilgi için support.tr@tp-link.com adresimize mail atabilirsiniz.

    Saygılarımızla
  • Merhaba Tp-Link

    Benim TL-WR840N model bir router'ım var. Bu routerı range extender mode'da kullanmak istiyorum ki evin içinde dolaşırken kesintisiz internete sahip olabileyim. Ama sorum şu; Powerline adaptörden içeriye aktarım yaparak bunu yapmak niyetindeyim. yani ana bağlantıyı lan üzerinden kurup, wirelessa döndüreceğim. böylece iki modemin wireless yayını aynı olacak. bunun için WAN girişinden mi bağlantıyı sağlamalıyım? yoksa lan girişinden mi sağlamam gerekiyor. bir de böyle yaparsam aynı kanaldaki iki wireless yayını birbirini iptal eder mi? daha önce wpa 4220 kullanıyordum bu bir yere kadar iyi çalıştı ama sonrasında problem çıkarmaya başladı.
    teşekkürler.
  • Merhaba,

    2 adet TL-WA7210N cihazı mevcut. Noktadan noktaya max kaç km de verim alabilirim? Açık alanda 5 km ile bağlantı yapabilirmiyim?

    bu ayarları nasıl ayarlamam gerekiyor? kurulum linki varmıdır?
    Dönüş yaparsanızçok memnun olurum. İyi çalışmalar.
  • Merhabalar,

    Bugün tp link tl-wn821n v4 ürününüzü aldım windows 10 kullanıyorum driver yüklemeden şuan internetim var ancak arada gidiyor ve görmüyor. Websitesinden windows 10 için bir driver göremedim herhangi bir driver var mı ? Yoksa ne gibi bir çözüm önerirsiniz?

    Teşekkürler
  • tplink şu dandik yazılımlarını bir bırakmadı gitti güzelim cihazları heba ediyor gerçi benzer donanımlı cihazlardan ram ve flaş miktarları düşüktür tplinklerin.

    tp link alırken bakılması gereken en önemli nokta herhangi bir wrt destekliyormu dd-wrt olur openwrt, merlin,tomato, vs vs 3. parti yazılım desteği varsa alınır yoksa uzak durulur.

    tplinkin acil olarak bu kötü yazılım imajını desteğini düzeltmesi için madem yapamıyorsunuz openwrt temmeli yazılım arabirimi kullanmaya başlayın benden tplike tavsiye.
  • Merhaba Benim modemim ile digiturk kutusunun arasında mesafe var bundan dolayı kablosuz bağlanmak istiyorum bunun işin ne tavsiye edersiniz acaba?
    TP-LINK TL-WR802N acaba bu ürün uygunmudur ve uyumlumudur ?
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.