Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
98
Favori
292.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    TD864W modemim için firmware arıyorum. İnternetten bir türlü bulamadım. 0850 209 40 40 numaralı telefondan iletişime geçmek istediğimde modemimi seçiyorum ve garanti süresi bittiği için yardımcı olamıyoruz deyip sesli yanıt sistemi telefonu kapatıyor. Lütfen rica ediyorum kullandığım bir ürünü sırf garantisi bitti diye çöpe mi atmalıyım? Nereden geliyor bu israf olayı? Cevap verirseniz sevinirim.
  • Merhabalar, Archer VR900 v2 modeli ile Tp-link ailesine katıldım, ancak bütün araştırmalarıma rağmen modem arayüzünde WAN yapılandırma bölümünü bulamadım. Elimdeki model izlediğim kurulum videolarında ki gösterilen arayüzlerden farklı bir arayüze sahip olduğu için faydalanamadım. Ürünü ilk aldığımda farklı bir sebepten ötürü müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde isteğim doğrultusunda ayarları yapmak için beni wan arayüzüne yönlendirmek istediler direktifleri ile ancak onların direktifleri ile de wan bölümüne giremeyince alternatif bir yoldan halletmişlerdi. O zaman için üstünde çok durmamıştım ancak şu an bu özelliği kullanmam gereken bir durum ile karşı karşıyayım onun için yardımınızı istiyorum şimdiden teşekkür ederim.
  • t@rik kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Türk telekom tarafından verilen kampanyalı TP-Link marka modem kullanıyorsanız ve aramış olduğunuz 0850 209 40 40 nolu numara ise numara TP-Link firmasına ait değildir. TD-864W Model ürün Kuralkan-Sentim Bilişim aracılığı ile Türk Telekoma üretilen kampanyalı model ürünüdür. Kuralkan-Sentim Bilişim bu modemleri özel olarak TP-Link'e yaptırmaktadır satış öncesi, satış sonrası hizmetler, Modemin kullanım hakkı ve servis işlemleri SENTİM BİLİŞİM firmasına aittir. 0850 209 40 40 numarasından veya modemdestek@sitetelekom.com.tr mail adresi üzerinden yazılı olarak irtibata geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla
  • -_asy_- - kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Ürününüzün WAN yapılandırmasına aşağıdaki link üzerinden erişebilirsiniz. Adımları takip ederek kullandığınız WAN bağlantısına erişebilirsiniz.

     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
  • Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim ürünüm ttnet aracılığı ile gelen bir ürün değildi.Müşteri hizmetleri numarası olarak da 0850 724 44 88 i aramıştım.Müşteri hizmetlerindeki arkadaşların da direktifleri bu yönde olmuştu ve başarısız oluştuk.Direktifleriniz doğrultusunda bende gelen ekran şu şekilde:
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN


    bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor?




  • merhaba arkadaşlar , telekomun Tplink Archer c5v ac1200 ürünü mevcut kablo ile bağlananlarda problem yok fakat wifi tarafında bilemediğimiz bir sorun oluyor modemi kapatıp açınca düzeliyor yarım saat sonra yine aynı problem fikri olan var mı
  • Merhaba.
    Tp-Link Wifi AV600 ürünüm var.
    Laptoptan ve telefondan sıkıntısız bağlanıyordum.
    Laptopun Wifisi bozuldu.
    USB Wifi Adapter aldım.(Tp-link TL-WN823N) ve (ZyXEL NWD6605)
    Şuan Tp-Link Wifi AV600 gözükmüyor.
    Ne yapmam gerekir.
    Teşekkürler.
  • CaSuS kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Toplamda Archer C5v üzerinden kaç kullanıcı interneti kullanmaktadır. Kablolu ve Kablosuz toplam adet bilgisi verebilir misiniz ?

    Saygılarımızla
  • Orçay O kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz,

    Ürün ile ilgili yaşamış olduğunuz teknik problem ile ilgili olarak support.tr@tp-link.com mail adresimize ürünün model numarasını, seri numarasını ve yaşamış olduğunuz problemi iletebilirseniz, hızlı bir şekilde yardımcı olabiliriz.Döküman ve benzeri paylaşımları mail sistemi üzerinden daha açıklayıcı bir şekilde sizlerle paylaşabiliriz.

    Saygılarımızla,
    TP-LINK Türkiye.
  • merhaba, td-w9970 modelinizi kullanıyorum internetim sürekli gidip, geri gelmiyor her seferinde modem arayüzüne giriş yapıp fabrika ayarlarına döndürmem gerekiyor. Sonradan fark ettim ki internet gittiğinde 3g/4g router moduna geçiş yapıp net geldiğinde dsl router moduna geçiş yapmıyormuş. Fabrika ayarlarına döndürmekten ziyade sadece dsl router moduna aldığımda düzeliyor artık. Bir dahaki kesilişine kadar tabi ki, kesilme problemimin turk telekom kaynaklı olduğuna inanıyorum ama modemin neden dsl router moduna geri dönmediğini bir türlü anlayamadım. iyi günler.
  • slaptoass S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Kullanmakta olduğunuz modem üzerinde TTNET veya Türk Telekom logosu bulunuyor mu ?

    Saygılarımızla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    Merhabalar ;

    Kullanmakta olduğunuz modem üzerinde TTNET veya Türk Telekom logosu bulunuyor mu ?

    Saygılarımızla
    hayır modemi dışarıdan satın aldım.
  • slaptoass S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Pm yoluyla iletişim bilgileriniz talep edilmiştir.

    Saygılarımızla
  • merhaba modem almayı düşünüyorum.
    şu anda adsl var. yakında vdsl gelecek.
    kopma yapmayacak sıkıntısız adsl vdsl modem arıyorum.
    5 adet cihaz var. 10 adete kadar sıkıntı çıkarmamalı.
    broadcom işlemcili modemler stabil oluyormuş.
    siz hangi ürünü tavsiye edersiniz?
    archer vr1200 vr 400 ve ya vr300 hangisini tercih etmek mantıklı? farkları neler anlamadım. maksimum 35 mb alırım.https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr1200-ac-1200-mbps-wireless-dual-band-gigabit-vdsl-adsl-modem-router-p-HBV00000F59FA?magaza=Hepsiburadahttps://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr400-1200mbps-gigabit-vdsl-adsl2-modem-router-dual-band-ewan-vpn-ebeveyn-kontrolu-usb-port-beamforming-teknolojisi-tether-mobil-uygulama-destegi-p-HBV0000024HUX?magaza=teknoraks



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okirgil -- 29 Nisan 2019; 15:42:5 >




  • Merhaba,
    Bir aydır sorunsuz kullandığım ve bir defa ayarladıktan sonra hiçbir değişiklik yapmadığım VR400 - Archer modemde dünden beri önce wifi kesintileri olmaya başladı, bugün ise wifi bağlantı tamamen kesildi. Bir aydır sorunsuz bağlandığım cihazların hiçbirisinde wifi bağlantı noktası olarak listelenmiyor. Daha önce aldığım modem yedek kurulum dosyasından ayarları geri yükledim, defalarca restart ettim ama wifi bağlantı sağlayamıyorum. Bir şekilde 2.4Ghz'i açtığımda 5Ghz hiçbir şekilde wifi cihazlar listesinde görüntülenmiyordu, bu nedenle 2.4'ü daima pasif tutuyordum. Hadi neyse demiştim ama şimdi 5Ghz'de gitti.5 Ghz, Kanal Genişliği: 40MHz , Kanal: 36; 2.4Ghz 20/11 olarak ayarlanmış durumda.

    500-600TL'lik bir cihaz ile bu şekilde sorunlar yaşamayı hiç beklemiyordum. Acilen destek rica ediyorum.

    Edit : Modemi tamamen fabrika ayarlarına döndürüp kurulumu baştan yaptım. Şimdilik 5G listelendi ama aktif olmasına rağmen 2.4G hala listelenmiyor. Bu şekilde, sürekli reset ile nereye kadar gider bu iş bilemiyorum ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DWARKELF -- 29 Nisan 2019; 16:13:53 >




  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Aşağıdaki linklerde bulunan ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

    Archer VR600 & Archer VR900

    Saygılarımızla
  • DWARKELF D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Konu ile ilgili olarak probleminizi support.tr@tp-link.com adresimize mail attığınız takdirde sizlere dönüş sağlanacaktır.

    Saygılarımızla
  • 9977 üretimi artık yok mu?
  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Bazı ürünlerimizin satış oranlarına bağlı olarak güncel sevkiyatlarımız da istenmemektedir. TD-W9977 ürünümüzün yerine Archer VR300 , Archer VR400 ve Archer VR1200 ürünümüz tavsiye edilmektedir.

    Saygılarımızla
  • Merhaba TP-Link Türkiye

    TL-WR840N 300 Mbps Kablosuz 4 Portlu Menzil Genişletici/Access Point/Router cihazınızı repeater amaçlı kullanmak için satın aldım fakat 192.168.0.1 den arayüze girdiğimde "working mode" kısmı bulunmamakta ve cihazı modeme kablosuz olarak bağlayamamaktayım. Bu sorunun çözümü nedir? Teşekkürler
    @TP-Link Türkiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szymek -- 16 Mayıs 2019; 22:48:15 >
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.