Şimdi Ara

Siyaset Bilmi Ve Kamu Yönetimi Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sizce Hangi üniyi seçmeliyim ruhum Mülkiye Diyor ama düşününce Beynim ODTÜ diyor sizce hangisi neden ? ben düşününce diyorumki odtü çünkü oarada hem burs hemde kişisel gelişim yönünden iyi ama sonra diyorum büroktrat olmak için Mülkite



  • Mühendislik ve tıpta okuyacak olsan burs bulman elbette mümkün ama siyasal kimliğin ön planda değilse kimse kamu yönetimine burs vermez. Bürokraside yer almak için ise okuduğun üninin neresi olduğu değil kpss puanın ve referansın ön planda olacaktır. Kamucu olarak uyarmak istiyorum puanın tutuyorsa en iyi iktisat kimde varsa oraya git ve yan dal olarak maliye veya işletme yapman.

    EDİT: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryilmaz035 -- 31 Ocak 2017; 13:3:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omeryilmaz035

    Mühendislik ve tıpta okuyacak olsan burs bulman elbette mümkün ama siyasal kimliğin ön planda değilse kimse kamu yönetimine burs vermez. Bürokraside yer almak için ise okuduğun üninin neresi olduğu değil kpss puanın ve referansın ön planda olacaktır. Kamucu olarak uyarmak istiyorum puanın tutuyorsa en iyi iktisat kimde varsa oraya git ve yan dal olarak maliye veya işletme yapman.

    EDİT: İmla

    yardımlarından dolayı teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.