Şimdi Ara

Sırbistan (Belgrad) Seyahati 6 Ay Pasaport Geçerliliği Kuralı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Eylül ayında Belgrad'a gitmek istiyorum ve pasaportumun süresi Şubat 2018'de doluyor. Problem şu: seyahat bitiminden itibaren pasaportun 6 ay daha geçerli olması isteniyor ancak benim pasaport 4-5 ay daha geçerli. Acaba bu 6 ay daha geçerli olma kuralı sıkı bir şekilde uygulanıyor mudur? Daha önce Sırbistan'a giden ve benzer bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa ve tecrübelerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.

    Teşekkürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Elf -- 9 Ağustos 2017; 11:38:21 >



  • Evet sıkı bir şekilde uygulanıyor. zaten daha siz gitmeden hava yolu yer personeli check-in esnasında bunu fark edip işleminizi yapmayacaktır. Hadi arıza yaptınız yada tatlı dil kullandınız onu ikna ettiniz, bu seferde ordan döndürürler.


    Kural zaten mfa nın sitesinde de yazıyor net bir şekilde. kendinizde belirtmişsiniz. Uluslararası bir durum olan bu konuda nasıl böyle bir soru sorabiliyorsunuz yada neyi oldurmaya çalışıyorsunuz anlam veremiyorum. ama işin en önemli boyutu OHAL Ohaldeyken normalde göz yumulan bütün prosedürler daha sık uygulanıyor bilginiz olsun.

    tavsiyem yeni pasaporta başvurun ve mümkünse 10 yıl olsun ki rahat rahat seyahat edebilin.
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, "bir şey olmaz gidersin çok da bakmıyorlar zaten" diyen birkaç tanıdığım yüzünden acaba böyle bir şey olabilir mi diye merak etmiştim.

    Pasaportu yenileyeceğiz artık başka çare yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.