Şimdi Ara

Hattusa termal dikkatli olun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
14.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tatil için gittiğimiz yerde önce size 2 gece 3 gün tatil hediye ediyoruz diye bizi çağırdılar. Daha sonra 3-4 saat güzel bir pazarlama ile bize 1 hafta devre tatili sattılar.ertesi gün araştırdık bir sürü şikayet kimse memnun değil bizde doğal olarak 1 hafta geçmeden cayma hakkımızı kullanmak istedik.dilekçeyi yazıp gönderdik. Telefonda bizi orada çalışan müdür aradı aşağılayıcı ifadelerle senetlerimizi göndermeyeceğini falan söyledi. Tam bir çirkefmiş.şimdi 10 bin liralık senetimizi kurtarmaya çalışıyoruz. Mahkemeye verdik. Siz siz olun devre tatil satmaya çalışan bu dolandırıcılılara dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geçmiş olsun üstadım, keşke başta satın almamış olsaydınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun umarim paranizi kurtarirsiniz

    bu tipler avm'de anketorlere is veriyor form doldurtup daha sonra tatil kazandiniz ya da kokteyl veriyoruz buyruj gelin diyorlar ondan sonra beyin yikama basliyor. Her turlu oyunu itina ile.oynuyorlar sahte yuzler yalanlar dolanlar edilen yeminler hepsi kandirmacadan ibaret. Herkes uzak dursun
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 30 Ağustos 2015; 23:12:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİKKAT!!!

    Kazdağları Hattuşa Astyra Thermal Resort (Güre-Balıkesir) ile 27 Temmuz 2016 tarihinde tanışdık. Yoldan çeviren öğrenci arkadaşların ricası ile kırmamak için gittiğimiz, karşılama mükemmel fakat sonrasında saatlerinizin boşa harcandığı,satış için sizlere türlü vaatlerle devremülk tatil kaba tabirle kakaladıkları pislik bir yer. Özellikle öğrenci arkadaşları ucuza kullanan rezil bir yer. Öncelikle size 29 m2 yeri 18000 TL diyorlar.Sonrasında kampanya vs gibi sözlerle 10369 TL ye kadar düşüyorlar üstelik 9 taksit yapıyorlar. Peşin ödemeye 7500 TL kadar düşürerek çazipmiş gibi gösteriyorlar. Sonra diyorlar ki gelmediğiniz dönemlerde sizin yerinize kiraya veriyoruz size 2500 TL kira getirisi veriyoruz. Koca bir yalan. İnternet sitelerini araştırın daha uyguna alırsınız. uzun vade de eğer firma batmazsa işinize yarar. Sizden aidat olarak 125 Euro istiyorlar. Birde yaz döneminde gideceksen 100 Euro dönem değiştirme parası istiyorlar. Bu bilgiyi bize vermemişlerdi. Daha sonra sözleşmeyi bir şekilde imzalattılar. Sözleşmeyi sakın hemen imzalamayın, size vaat ettikleri her söylenenleri sözleşmeye ekletmeyi talep edin. ekletmezler ise mutlaka bir avukata danışın. Sonrasında çok pişman olursunuz.

    Sonrasında 14 gün cayma hakkımızı kullanarak noterden ihtar gönderdik. Öncesinde tahsilat bölümünden Dilek hanıma bazı özel sebeplerimizi belirterek ödemenin geri yapılacağını belirtti. Bize 2000 TL cayma bedeli ödeme koşulunda paramızın iade edeceğini belirttiler. Fakat sözleşmede 1 yıl içerisinde kullanım sonrası sözleşmeyi iptal ettirmek istersen sizden 2000 TL alabilirler.Biz kullanmadığımız için ödemedik. Neticede bir bedel ödemeden paramızı almayı planlıyoruz.

    Burada size tavsiyem Yönetici konumunda olan Mutlu bey ve Kontrat uzmanı Sibel Hanıma çok dikkat edin!!!! Bide utanmadan bizi tatlı tatlı tehdit ediyorlar. Yok şirketin avukatları çok güçlü boşuna paranızdan olmayın kaybedersiniz gibi laflar söyleyerek dahada kendilerini küçültüyorlar. Allahtan başka kimseden korkmayız çok şükür.

    Siz siz olun uzak durun ve yaklaşmayın. Sözleşmelerinizi iyi okuyun, haklarınızı bilin,hemen karar vermeyin. Verilen sözlere kanmayın, itimat etmeyin, hemen imza atmayın. Gaza hiç gelmeyin. [DHvine=]

    [Kunye=][bscfp=]
  • konu dışında açılan bir konu var, oraya yazdığımı buraya aynen yazıyorum.


    quote:

    Ankara Hattuşa Termal ve Spa Otel'den bahsediliyor sanırım başlıkta, ben de aynı şirketin devre mülk mağduru olarak bir iki kelam etmek isterim.

    2016 yılının Nisan ayında bir cep telefonundan annem aranıyor, hediye tatil çeki kazandığından ve bu hediye tatil çekini teslim alması için Ayaş'taki Hattuşa Termal ve Spa Otel'de yapılacak olan bir günlük geziye katılması gerektiği ve orda ağırlanacağından bahsediliyor telefonda. Ulus Gençlik Parkından kalkan servisleriyle bizi alıp aynı akşam bizi geri döndüreceklerini söylediler, biz de tamam geliyoruz deyip ertesi gün saat 10'da ailecek gençlik parkındaydık. Abim o zamanlar cezaevinden yeni çıkmıştı, ailecek bir tatil güzel olur diye düşlüyorduk lakin..

    Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Sıkış tıkış gidilen, bizim gibi ağlarına düşürdükleri aileleri 1.5 saat ayakta sıkış tıkış götürmelerinden bu işin içinde bir alicengiz oyunu olduğunu anlamıştım. 1.5 saat süren Ulus-Ayaş arası berbat yolculuğu tamamladıktan sonra ortak salon tarzı bir yere alındık. Annemle telefonda konuşan 20-25 yaşlarındaki kendini stajyer öğrenci diye tanıtan bir kız, gelip tesisteki rehberliğimizi kendisinin yapacağını söyleyerek bizimle muhabbeti kurdu. Çay ikramından sonra yemeğe gidiyoruz diyerek 200 metre ötedeki bir prefabriğe götürüldük, 4. sınıf berbat tabildot yemeklerden yedikten sonra inşallah zehirlenmeyiz diye dua ederken Hattuşa Termal ve Spa Otel adlı rezil yerde gezintimiz başladı. Stajyer kız açık havuzları, sıcak havuzları, aqua parkları, masaj odalarını, hamamlarını vs. gösterdikten sonra saat 3 sularında sinevizyon gösterimi denen bir etkinlik için yine bir prefabriğin içinde tüm ailelerle bir araya geldik.

    İğrenç bir müzik yayını (öyle bir müzik yayını ki, içerdeyken sarhoş gibi oluyorsunuz. bu da firmanın bir taktiği sanırım.) profesyonelce hazırlanmış bir tesis tanıtım filmi, (öyle ki biraz incelesek sübliminalcilere malzeme çıkar, arka fonda fısıltıyla ''devre mülk satın al.'' dendiğine eminim.. ) Sinevizyon gösterimi bittikten sonra yine bizi ilk başta getirdikleri ortak salona aldılar, asıl işkence burada başlıyor..

    Yine yüksek sesle berbat bir müzik yayını (öyle bir müzik ki yan masada konuşulanları duymanız imkansız. Diğer masada dönen pazarlıklar duyulmasın diye yürütülmüş bir strateji daha.) diğer yandan da bütün stajyerler devre mülk almanız için ailenizi ikna etmeye çalışıyorlar. Devre mülk sistemini bilmeyenler için özetleyeyim, ordan ortalama 15-20 bin liraya bir yer satın alıyorsunuz. Ve oranın tapusu orayı kaç kişi satın aldıysa yıl içerisinde üyeler arasında dönüp duruyor. Yani ordan bir yer satın aldınız, yıl içinde rastgele bir tarihte yalnızca iki haftalığına kullanım sağlayabiliyorsunuz. Her ay ödemek zorunda olduğunuz 300 liralık aidattan ve bu durumdan tabii ki satarken size hiç söz etmiyorlar.

    Müzik yayınından, yorgunluktan, ve stajyer kızın bitmek bilmeyen gevezeliğinden ve abimin cezaevinden çıkmasına binaen o gün imzayı atmış bulunduk. 4000 lira peşinat ve üstüne 25 bin lira ödeyip 2+1 bir daire aldık, halen tapudan eser yok. Aramalarımıza dönüt, maillerimize cevap alamıyoruz. 30 bin liramız çöp oldu bu soysuzlar yüzünden, her aklıma geldiğinde sinirleniyorum.

    Gecenin bu saatinde hasbelkader bu konuya denk geldim, arkadaş da orda tanıtım görevlisi olarak işe başlayıp maaş alamamış anladığım kadarıyla. Güzel kardeşim, bizim mahkememiz iki senedir devam ediyor ne bir para alabildik ne de bir tapu. Senin maaşı vermeleri zor görünüyor.. Üzgünüm.

    Konuyu okuyan arkadaşlar uplarlarsa çok güzel olur, bizim gibi telefonla aranıp kandırılan diğerleri Google'da Hattuşa Ayaş Termal ve Spa Otel diye aratınca bu konu çıkarsa belki de birçok kişiyi dolandırılmaktan kurtarmış oluruz.
  • Valla bu ülkede o tarz işlerde hep üçkağıt olduğu için bulaşmam ama geçen sene 4 günlüğüne bu otele gittim beğendim. Siz siz olun devremülk vs. hiç bulaşmayın. Otel tarzı kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu ülkede yaşıyorsan şu 2 şeyi bileceksin:
    - hiç kimse sana bedava birşey vermez, hediye etmez. ediyorsa kesinlikle ama kesinlikle altında bir bit yeniği arayacaksın, tanıdıklara soracaksın, internete bakacaksın.

    - devlet sahtekarlara karşı asla ama asla seni savunmayacak, hakkını almana yardımcı olmayacaktır. örnek: jet fadıl, kaçıncı vurgununu yaptı belli değil. tosuncuk, adam milyonları götürdükten sonra olay çok büyüyünce devlet olaya el attı

    herşeye rağmen hepimiz insanız yanılırız, mahkeme- polis falan emin ol hiç uğraşmazlar bile, bir tanıdığın varsa akp il başkanlığı ile veya akp milletvekiliyle irtibata geç veya mafya ile irtibata geç komisyon karşılığı çözsünler
  • Bizim Güre'deki otelde devremülkümüz var şimdiye kadar bir yamuklarını görmedik. Hatta dönem değişimi yaptık para falan da almadılar.
  • erdemaybek E kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız.bizde ayaş dan 2 haftalık üye olduk.bu yıl aidatları güya tl le sabitledik deyip 200 dolar olan aidatı 300 küsür olarak tl çevirmişler .hepimiz şoktayız. kesinlikle bu şekilde devam edemeyiz bizde birleşerek mahkemeye vermeyi düşünüyoruz .aynı zamanda ucuz demeyip satmayı tercih edeceğiz .nalet olsun böyle düzene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.