Şimdi Ara

Siparis verilen bilgisayar parcalarinin montajini yapacak kisi araniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ever arkadaslar, baslikta yazdigi gibi, bebekte oturan arkadasim icin , bilgisayar montajindan anlayan kisi araniyor, Ucret karsiliginda, SSD raid 0 yapacak, Noctua dh 14 u rahatlikla kurabilecek, sistemi tamamen hazir hale getirecek, kisi araniyor.
    SSD raid 0 kesinlikle yapilacaktir. Tum parcalar ayri siparis verilmistir, hepsinin montaji gerekir.Lutfen bu iste deneyimli kisiler ozel mesaj atsin. Tahmini pc kurulum zamani, 2-4 gun icinde(Hepsiburadanin teslimat suresi yuzunden).Hatta mumkun ise overclock konusunda da bilgisi olursa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sss4 -- 15 Haziran 2011; 21:07:49 >



  • Arama devam ediyor.
  • Selam
    Bu iş için Hepsiburadanin Teknik Servisini tercih edin.. Orada yapılırsa, sistem çalışır vaziyette elinizde olur. Bir başkası bunu yaparsa, bazı sorunlar çıktiğinda parça değiştirme gibi bir şansı olmadığından veya bozarsa, doğru olmaz kardeş.

    Teknik serviste bozulan veya bozuk çıkan parçalar bir başkası ile değiştirilerek, en kısa zamanda bilgisayarın çalışmasını sağlayacaklardır.
    Tavsiyem budur ve gerisini size bırakıyorum..
    Hayırlısı olsun..
  • Butun parcalar ordan gelmiyor. Anakart vatandan ekran kartlari, triple sli 580gtx inventusdan, onun icin bu isi yapabilecek biri araniyor.ben kendim avusturyadayim yoksa kendim motaji yapardim, arkadasim da risk almak istemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sss4 -- 16 Haziran 2011; 14:06:05 >
  • PM

    SAYGILARLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.