Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.043
Cevap
709
Favori
916.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    Pzt-Çarşamba-cuma mekik
    Salı-prşmbe-cmartesi şınav
    Perşembe-cmartesi-pzt barfiks

    Ben barfiks yapmıyorum yakında başlayacam sırt kanat çalıştığım günler için. Ama mekik şınav aynen yapıyorum. Ve arada dambıl ile göğüs ,omuz, arka kol ,ön kol ,bacak(her bölge) , bilek, bel , karın mide çalışıyorum. Çok gibi gözüküyor ama hafif hafif her gün yapsan etkilidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh forumun en faydalı konularında ilk 10'a girer bu konu. Yapanın eline sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PsLıcks P kullanıcısına yanıt
    kardeşim pazartesi yaptım şınavı dün 2. günü yapacam, yapamadım. abi ağrıyor acayip. baya paslanmışım. iyi olunca yine ufaktan başlayacam. ama dediğin program bana çok zor şimdilik.
  • Ben vücuda nasıl etkisi olur onu çok merak ediyorum, spor salonuna gidip gelmek falan bayağı zaman kaybettiriyor ve işten gelip spora gidince günüm resmen ölüyor, o yüzden bu programın etkisi gelişim farkı gözle görülür düzeyde olur mu? Açıkçası 20 barfiks çekebilen adam bayağı geniş olur diye tahmin ediyorum. Eve bir de Z bar ve 2 tane dumbell alsak epey bölge çalışır. Benim gibi fazla şişmek istemeyen için uygun bir kombo çıkabilir bu şekilde? Öneriniz nedir çok soru sordum ama lütfen olabildiğince cevaplayın
  • Bunlar tam ( nizami , yani burun yere degecek sekilde) sinav icin program dimi ?

    Bunun gibi bir sinav uygulamasi yuklu bende (push-ups PRO), fakat orada sureler , sayilar falan farkli


    Ama arada baya fark var, 20 den 50 ye 40 gunde cikariyor program ??!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu programı uygulasam kollarım genişlermi acaba çok zayıfım 7 tane yapabildim bugün başladım şınav ve mekik sadece kollarım biraz hacimlense yeter ama galiba düzenli beslenmeden ve dambıl olmadan olmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu programı özellikle barfiks için yapıyorum 2 hafta oldu ama 1 tane adam akıllı barfiks çekemiyorum. Ne yapmamı öneriyorsunuz ?

    Diğerlerinde hiçbir sıkıntım yok sayılar artmaya başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcq.234 -- 27 Ekim 2016; 3:24:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 179 boy kılo 81 spora gıdıyorum her gun
    ama 3 tane şınav cekemıyorum şınav cekmem ıcın ne yapmam gerek kollarım hemen tıtrıyor
    ama sporda 35 kılo kardiyo hareketlerını yapıyorum şınava gelınce yok en az 15 şınav cekmem lazım en az spora baslıyalı 2 hafta olucak ne önerirsiniz
  • ya ben şınavı bitirdim ama 100 çekmek imkansız bana göre abi..
    o kadar kuvvet yok demek. neyse hastalandım aradan zaman geçti ara verdim yani maalesef. ne tavsiye edersiniz. baştan mı başlayayım?
  • bu programi uygulayan oldu mu ben şuan 2.haftadayım 5.setleri yani max setlerde cok zorlaniyorum keza mekikte belim agrimaya basliyor bende birakiyorum son seti yapmiyorum

    şınavda feci bir sekilde akra kolum agriyor ama goguslerde hic aci hissetmedjm acaba hareketin formunu mu yanlis yapiyorum paso arka kola vuruyor

    bu arada mekikde yarim kalkin diyorsunuz ama askeri okul mulakatlarinda tam kaldiriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barfix cok zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önceki şınav rekorum 39 olmasına rağmen 30 şınavda takıldım. Halbuki daha iyi şu an ki fiziğim. Kilom da aynı. Barfikste ise bayağı gelişme var. 4. Haftaya geçtim. 2 yıl önceki rekorum 7 olmasına rağmen 4. Hafta itibariyle 9 barfikse ulaştım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben en az 20 barfiks çekip şınav çekemiyorum en fazla 10 yapıyorum şınavı küçükken kırılmıştı kolum onun etkisi var sanki, ama birkaç gündür zorladım 15i gördüm :D mekik desen 80-90 :D
  • Eline sağlık hocam. Emeğine sağlık. Forumda sağlıkla ilgili böyle güzel başlıklar olması sevindirici.
  • Merhaba, ben buradaki programı değil ama düşünen olursa diye yaptığım uygulamadan bahsedeyim. Runtastic Pushups ve Pullups uygulamalarını yaklaşık 2 aydır kullanıyorum daha önce maksimum 20 şınav ve 1-2 barfiks çekebilen ben, dün itibariyle şınav için 56-26-26-22-18 lik 5 set şınav, barfiks için de 15-11-10-8'lik 4 setlik bir seri barfiks çektim.

    2 günde bir şınav barfiks çekiyorum, diğer boş günlerde de ağırlık çalışıyorum evde, bir günü boş geçiriyorum sadece. Denemek isteyenlere tavsiye edebilirim.

    Şınav da barfiks uygulaması da çekerken sensörlerden yardım alabiliyorsunuz ancak barfikste saymadığı zamanlar olduğundan kendim sayarak yapıyorum.

    Bu arada hiç barfiks çekemeyenlere de programa başlamadan önce ayaklarının ileri ucuna bir sandalye koyup bir ayakla çıkıp çekmeye çalışmalarını öneriyorum. Zamanla daha çekilebilir bir hale geliyor.




  • Önemli olan karın kasını kullanarak, kendinizi öne doğru çekmektir. Eğer ayaklar kanepenin altındayken, veya birisi ayaklarınızı tutuyorken de karın kasının gücüyle mekik çekiyorsanız sorun olmaz. Şahsen ben tavsiye etmiyorum pek, ayaklara çok abanırsanız belinizi istemdışı da olsa serbest bırakırsınız. Bu da belinizde incinme, hatta fıtığa kadar götürür. Tam doğrulmanız gerekmiyor mekik çekerken. Yarım çekin, ama ayaklara bir destek olmadan çekin.
  • Tam zamanında attınız mesajı şimdi bir daha başladım. Push-Ups uygulamasıyla yapıyorum zaten aynısı sayılır. Vücut yönünden göğüs kasları belirli oranda arttı. Ama ben ektomorf vücut tipine sahip olduğum için kıyafetlerle hiç belli bile olmuyor.
  • Programı tecrübe edenler yorumlarını gelişimlerini yazabilirler mi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur hocam ekleriz tabii ki
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.