Şimdi Ara

Sınav anında tuvalet gelmesi... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
28.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ninnini

    Yönetim Bilişim iyi bir bölüm mü hocam iş imkanları ve maaşları iyi mi?

    Hocam bölümü bitirdiğinizde iş bulmak gibi bir sıkıntınız olmayacaktır diye düşünüyorum :) Aldığınız parada tecrübenize oranla değişir ama çevremde bu bölümü bitiren kişilerden aldığım duyumlara göre(staj süreleri hariç) 2000tl' den aşağı başlayanı duymadım.

    Bölümdeki dersler bilgisayar mühendisliği, endüstri mühendisliği ve işletme bölümü derslerinin karışımı diyebilirim(http://buzem.beykent.edu.tr/YONETIM_BILISIM_SISTEMLERI_TR_8YY_DERS_PLANI.pdf). Bölümü bitirdiğinizde yeteneklerine göre bilişim veya insan kaynakları alanında kolaylıkla ilerleyebilirsin. Ancak kendimden örnek vermek gerekirse ben sistem analizi doğrultusunda uzmanlaşmak istiyorum. Bu bölümü düşünen ve bilişim alanında ilerlemek isteyen arkadaşlar varsa bölümü bitirdiklerinde şirketlerin iş analisti, sistem analisti, network uzmanı, proje yöneticisi, raporlama uzmanı vs.vs. gibi bir çok alanına yönelebilirler. Ancak eğer ki yazılım üzerine yoğunlaşmak istiyorsanız kesinlikle bu bölümü seçmeyin derim. Her ne kadar ders programında tüm programlama dersleri gözükse de bölümde size sadece işin temelini anlatırlar, kimse size oturup şu programı yaz demez.

    Not = Bu bölümü gerçekten düşünen arkadaşlar varsa bölümlerinin başlı başına bir disiplin olduğunu bilerek yazsınlar. En basidinden örnek vermek gerekirse Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı sınavında Yönetim Bilişim Sistemleri mezunları için apayrı sınav konuları(Bilgisayar2) belirlemesi örnek gösterilebilir(http://webservis.vakifbank.com.tr/sinav/Brosur.aspx).




  • Başlık 4 senelik ama yarın lys var ve hâlâ her şey aynı... Ah ulan şu stresten, okbden ne çektik. Yarın altıma salacam zor durumda kalırsam kimse umrumda olmaz. Yok tanıdıkmış falan zaten lise bitti bir daha birçoğuyla görüşmem nasıl olsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seçilemeyen kullanıcı adı -- 10 Haziran 2017; 23:55:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım hiç sıkıntı yapma o senin doğal bir ihtiyacın geleceği zamanı sen değil vücudun ayarlıyor. Ailen ile gidiyorsan yanına temiz pantolon getirsin. Sınavda eğer gelirse yaparsın kimsede sana ne yapıyorsun kardeşim demez diyemez. Orda afedersin bok için 1 seneni yakmaya değer mi hiç8? Hayatını belirliyor bu sınav

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.