Şimdi Ara

Simcity (2013) rehber. HARİTALAR HAKKINDA BİLGİLER EKLENDİ... Okuyup soru sor! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
23
Favori
88.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yûiji

    Eyv. dostum elimden geldiğince yeni başlayan ve ingilizcesi yeterli olmayan arkadaşlara yardım edeceğim. oyunu 4-4 lük bilmiyorum ama yazmayı seviyorum :)

    öncelikle teşekkür...bir öneri: Konudaki ilk mesaja devamlı yeni bilgiler ekleyerek güncellersen kapsamlı bir rehber niteliğinde iş görür ve bizim gibi yeniler devamlı okuyarak yararlanır. (üst konuyu bozmadan alta ilaveler başlığı ekleyerek)
  • Kusura bakmayın sınavlarım başladı: 1 haftadır yokum, 1 hafta daha olamayacağım. Rehberi daha sonra güncellemeye devam edeceğim. Zaten şu an için yeni bir şey öğrenemedim. Kendimi tekrar edip duruyorum. Eğer değerli bir bilgi öğrenirsem eklerim.

    Bu arada bu işçi problemini çok daha detaylı anlatmam lazım sanırım aynı sorunlar sürekli devam ediyor. Belki yarınki sınavımdan sonra bu işe el atabilirim.

    Son olarak beni ekleyen arkadaşlardan özür diliyorum. kabul etmedim sınavlarım var diye. Zaten friend list'i sildim tamamen. Yanımda birileri oldu mu susmak bilmiyorum pc başından kalkamıyorum o yüzden chat'i temizledim. Sınavlarım bitince tekrar tek tek ilgilenmeye başlayacağım.

    Herkese iyi oyunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikista

    Merhaba,

    Oyunun başında "Join game" dediğimde sürekli full region'lar ile karşılaşıyorum. Bu normal mi? Açık yaptığım yeni region'lara da kimse gelmiyor.

    Forever alone olarak takılıyorum, bir şeyleri yanlış mı yapıyorum acaba

    +1
    Ha birde bir biri ile bağlantısı olmayan şehirlere para, elektirik vb. yollayabiliyor muyuz?
    Yollayamazsın diyor ama değişik bir yöntemi falan var mı?
  • beyler ticaretle ilgili birkaç sorum var,

    (bu arada klavyeyi değiştirdim)

    geri dönüşümcüyü devamlı çalıştırmanın yolu varmı?(üretim anlamında)kapatıp açmakdan yoruldum sonuç da bakım parası yiyor hayvan gibi.
    birde şu trade portla ilgili sorum var(depot değil port)
    birtane yaptım onuda trenle birleştirdim fakat port limanı yapmakda istersem port ana binasını tekrar yapmak zorundamıyım.?
    bir sorum daha var, Not enough places to ship freight , nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titaniumlife -- 11 Nisan 2013; 19:09:48 >
  • Oyunun menüsünü nasıl kapatıyoruz. Oyun içinde çok güzel bir an yakalıyorum resmini çekiyorum fakat o bina menüsü orada duruyor ve çirkin görünüyor. Bir kapatma tuşu falan var mı?
    Not: "c" tuşu ile çekiyorum tabikide.
  • Great Work deneyenler varmı? Ben Solar Farm kurdum tüm malzemeler tamam fakat işçi gönderiminde sıkıntı yaşıyorum. Yani aktif etmek için işçi göndermemi istiyor fakat bir türlü o işçiler gitmiyor ??? Ekstra birşey gerekiyor mu? Ne yapmak lazım? Birde diğer Great Workler ne kadar avantaj sağlıyor???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: graphix2

    Great Work deneyenler varmı? Ben Solar Farm kurdum tüm malzemeler tamam fakat işçi gönderiminde sıkıntı yaşıyorum. Yani aktif etmek için işçi göndermemi istiyor fakat bir türlü o işçiler gitmiyor ??? Ekstra birşey gerekiyor mu? Ne yapmak lazım? Birde diğer Great Workler ne kadar avantaj sağlıyor???

    İşçilerin gönderimini Bus Terminal ile halettim... Bu arada solarfarm tüm enerji ihtiyacını hallediyor... Şehir ne kadar büyük olursa olsun
  • daha çok alan için oyun başlamadan şehir birleştirme varmı acaba?
  • Yok dostum, her haritada şehir kurma sayısı baştan belli.. İster bir tane al tek onu yönet ister tüm şehirleri al hepsini ayrı ayrı yönet. Ama hepsi bir olacak şekilde yapılmıyor her şehir için baştan kurulum yapıyorsun ve her şehirin sınırları belli..
  • Sandox mode disinda hile kullannamiyoruz sanirsam??yada kullanmanin yolu varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım sehrımın nufusu 295.000 hersey yolunda gıdıyor fakat son zamanlarda park yetmıyor dıyor ve parklar ıcın uygunsuz yazısı cıkıyor sanırm homelesslar oldugundan dolayı parkları degıstırıyorum bır zaman sonra gene cıkıyor yardımcı olursan sevınırım
  • Yuiji kardeşim, Su ana kadar yazılmış 3 sayfanın 3 ünüde baştan sonra tüm yorumlarla beraber okudum. Böyle yardımcı olabilecek TÜRKÇE rehber de başka bir yerde göremedim. Yalnız bir ricam olacak bir kulaklıklı mikrofon ile sesli oyun içi videolarını bekliyoruz (Benim gibi Düşünen çok ve daha da olacak). Ellerine, emeğine sağlık. Originden ekledim. yeni bir alan için davetini bekliyorum Tüm arkadaşlar ekeleyebilir. Origin name : Emir_ua. Aklınıza geldikçe konuya faydasını olabileceğiniz bilgileri buraya eklemenizi rica ederim. Haritanın küçük olmasına gelince açıklamaları büyük harita büyük işlemci oldu. Hepinize iyi eğlenceler...
  • hocam bilgileri için teşekkürler oyuna yeni başladım. 2 sorum olacak fakat önce 1. sini sorayım o en önemlisi.
    bu regionda sanırım bir bölgedeki komşu şehirler birbiriyle iletişim halindeler. fakat bu iletişimin derecesini ve nasıl iletişim kuracağımı pek anlamadım. tüm hatlarıyla anlatabilirmisiniz ? mesela birbirimizin şehirlerine yardım nasıl edeceğiz bana gelen yardımı nasıl anlayacağım. şehirler arası ekonomiyi arttırmak adına ucuz ticaret nasıl oluyor. birinin şehrini ziyaret ettiğimizde noluyor yani amaç ne neler yapacaz felan :) tüm hatlarıyla anlatabilirsen sevinirim. iyi oyunlar.
  • rehberi okudum ama evlerim high density olmasına rağmen nüfus 60 bin civarlarinda geziyor. 22 milyon liram oldu şimdilik ve 1 dk da bir yaklaşık 100 bin lira geliyor. vergileri sıfır yaptım ama nüfus yine artmıyor. rci dengem hepsi de full. toplu taşıma her bölgeye ulaşıyor. başlarda park yapmaya başlayınca 6 bin olan nüfus 3 bine düşmüştü. çok fazla hizmet sunmak mı acaba nüfusu düşürüyor. uzun süre oynarsam nüfus artmaya devam eder mi. yani bir gökdelenin nüfusu zamanla artabiliyor mu. nüfus ayrıntılarinda şehirde çok fazla iş var ama çalışacak adam yok. işçi çağırma gibi bir özellik var da ben mi fark edemedim acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;

    Beyler ben "taxe" kısmında sadece "residental" kısımdan vergi oranını ayarlayabiliyorum.Diğer bölgelerde ayar bölgesi gelmiyor acaba bu bir "bug" mu? (Vergi oranlarını belirlediğimiz çubuk (+ - olarak) fikriniz varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

    Merhaba arkadaşlar;

    Beyler ben "taxe" kısmında sadece "residental" kısımdan vergi oranını ayarlayabiliyorum.Diğer bölgelerde ayar bölgesi gelmiyor acaba bu bir "bug" mu? (Vergi oranlarını belirlediğimiz çubuk (+ - olarak) fikriniz varmı ?

    city hall'da bir eklenti var. Eğer onu almazsan tek tek ayarlayamıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacılar ben oyunda 2 tane geri dünüşüm fabrikası kurdum çöp fabrikası var çöpleri yakıyorum geri dönüşümde sadece metal topluyorum ama geri dönüiüm yapmıyor fabrika full storage diyor 30 ton dolu gösteriyor geri dönüşüm duruyor geri dönüşüm fabrikasını kaldırıp kurunca bir kez çalışıyor dolunca gene fabrika duruyor neden acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: watcher54

    Hacılar ben oyunda 2 tane geri dünüşüm fabrikası kurdum çöp fabrikası var çöpleri yakıyorum geri dönüşümde sadece metal topluyorum ama geri dönüiüm yapmıyor fabrika full storage diyor 30 ton dolu gösteriyor geri dönüşüm duruyor geri dönüşüm fabrikasını kaldırıp kurunca bir kez çalışıyor dolunca gene fabrika duruyor neden acaba

    Geri dönüştürülmüş metali satmak için gerekli olan binayı yaptın mı? Adı aklımda değil trade Center mı öyle bir şeydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reliq kullanıcısına yanıt
    yaptım trade hq ve trade depot var ama yer yok depotlarda satış için. yağ, alloy, plastik alıyorum processor yapıp satıyorum metali satabilmek için yer yok yani bu harita neden küçük arkadaş yaa satış olmadığı için mi dolup çalışmıyordur diyorsun sen şimdi ama geri dşnüşüm yapması gerekmiyor mu fabrikanın ilk kurduğumda yapıyor sonra duruyor geri dönüşüm haliyle metal full oluyor fabrikada
  • D&R dan simcity oyununu satın aldım lakin kurulumunu yapamıyorum origin'i yukleyip oyle kurulum yapman gerekiyor dior ama origin'i kuruyorum yuklemek için urunu tekrar internetten satın almamı ıstıyor site. şasırmıs durumdayım yardımcı olabilecek biri varsa eger bu konu ile ilgili cok sevinirim !!!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.