Şimdi Ara

Silkroad-R'nin neyi eksik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Silkroad Online'ı uzun süre önce bırakmış biri olarak R'ye başladım, evet silkroaddan genel olarak iyi, çokda farklı gelmedi bana ama hani şöyle keyifle oynayabileceğim seviyede değil. Ne eklese Joymax silkroadcular birleşip söylesek herkes fikrini yazsın, bildiğim kadarıyla hepsini olmasada değerlendiriyorlar. Oyunu en zevkli hale nasıl getirebiliriz, şu halde silkte harcasam tat alamıyorum ben.



  • Nickim baronet yardıma ihtiyacın olursa ..
  • Oyunu 5 yıl öncesine rollback yapsınlar, döneriz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarriorAngel

    Oyunu 5 yıl öncesine rollback yapsınlar, döneriz..

    insanların 5 senelik emeği ne olucak peki ?
  • hacı bende senin gibi uzun süredir oynamıyordum. yani taklamakan filan yoktu benim oynadıgım zamanda =) 1 ay öncesi dönüş yaptım. Baktım ki sro-r diye bişi var indirdim. 10 günüm boşa gitti diyebilirim. iSro ' da takılmak daha mantıklı. Sro - R de kısıtlama dolu ...
  • Silkroad Online 2 'yi bekliyorum. Kusursuz yapmak zorundalar.. World of Warcraft gibi devasa içerik, questler vesaire olmalı.. Silkroad'ın kendine has atmosferi olmalı skiller'de, karakterlerde, item'larda.. Çin karakteri oynayan adam dibine kadar hissetmeli Chinese atmosferini.. Donwhang'da rüzgar estikçe yerdeki kumlar uçuşmalı.. Glaiver zıplayıp yere vurduğunda silahını yer çatlamalı (effect olarak) Taklamakan'da atla 4 nala giderken arkamızdan toz çıkıcak. Öyle milyar mob kesip level atlanmayacak. WoW 'daki gibi tamamen quest sistemine dayalı olacak.. Avrupa - Çin müthiş dengeli olmak zorunda. Kısacası yeni oyunda "gerçekçilik, kalite, oyun keyfi" olmak zorunda.500 tane silkraod çıkarsalar fayda etmez yoksa.. Bi de insafa gelip serverları Almanya'da olsun da adamı hareket ettirmek için bir yere tıkladığımızda 5 saniye sonra değil, anında hareket etsin adam. 50-60 ping'le oynayalım 800-1000 ile oynamak yerine... Sayarım da sayarım daha çok var, ama kimin umrunda.. Eminim SRO 2 'de mal gibi birşey olacak.. Silkroad'ı böyle ünlü eden, 2005-2007 arası oyuna başlayan insanlardır. Avrupa karakterleri yokken, sadece CH charlar ile oyuna aşık olup, oyunu tanıtanlar, videolar yapıp youtube'a koyanlar, arkadaşlarına anlatanlar bizleriz. Şimdikiler sadece Joymax'ın kurbanları. Biz oynadık, Joymax onları soyuyor ;) yazık..




  • gerçekten de doğru söylüyorsunuz. o ilk zamanları cok özlüyorum ya. oyun zevkliydi. bilmiyorum o zaman ilk heves diyemiydi ama cok daha zevkliydi oyun.
  • dediğim o işte ilk zamanlardaki zevk niye yok silkroad-r'de, çünkü bu kafayla silkroad 2'dede bişey olmayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarriorAngel

    Silkroad Online 2 'yi bekliyorum. Kusursuz yapmak zorundalar.. World of Warcraft gibi devasa içerik, questler vesaire olmalı.. Silkroad'ın kendine has atmosferi olmalı skiller'de, karakterlerde, item'larda.. Çin karakteri oynayan adam dibine kadar hissetmeli Chinese atmosferini.. Donwhang'da rüzgar estikçe yerdeki kumlar uçuşmalı.. Glaiver zıplayıp yere vurduğunda silahını yer çatlamalı (effect olarak) Taklamakan'da atla 4 nala giderken arkamızdan toz çıkıcak. Öyle milyar mob kesip level atlanmayacak. WoW 'daki gibi tamamen quest sistemine dayalı olacak.. Avrupa - Çin müthiş dengeli olmak zorunda. Kısacası yeni oyunda "gerçekçilik, kalite, oyun keyfi" olmak zorunda.500 tane silkraod çıkarsalar fayda etmez yoksa.. Bi de insafa gelip serverları Almanya'da olsun da adamı hareket ettirmek için bir yere tıkladığımızda 5 saniye sonra değil, anında hareket etsin adam. 50-60 ping'le oynayalım 800-1000 ile oynamak yerine... Sayarım da sayarım daha çok var, ama kimin umrunda.. Eminim SRO 2 'de mal gibi birşey olacak.. Silkroad'ı böyle ünlü eden, 2005-2007 arası oyuna başlayan insanlardır. Avrupa karakterleri yokken, sadece CH charlar ile oyuna aşık olup, oyunu tanıtanlar, videolar yapıp youtube'a koyanlar, arkadaşlarına anlatanlar bizleriz. Şimdikiler sadece Joymax'ın kurbanları. Biz oynadık, Joymax onları soyuyor ;) yazık..



    Aynen öyle oldu hocam..

    Biz oynadık, Joymax onları soyuyor :)




  • ne zamanki avrupa geldi. silkroad o zaman öldü. avrupa gitsin biz gene oynayalım tabi item mall işini de adam akıllı yapmaları şart. ben 2006 daki sro yu istiyorum açıkcası
  • Wow da olay quest değil. Wow ayrı bir boyut. 2 sene oynadım hayvan gibi. Level kasmak 1. planda değil zaten her levelın ap ayrı zevki var. Raid olayı olduğu için silkroad taki gibi 30 level bossunu kesmek için millet sıraya girmiyor. Her levelın kendine has zevki olmalı. Ayriyetten wowda level kasmak için illa quest yapmayada gerek yok. Ben şahsen battleground larda çok level atlardım. 10v10 pvp. Bayrak kaçırma, bölgeyi ele geçirme tarzı. İsteyen pvp yaparak level atlar. İsteyen dungeonlarda boss keserek. İsteyen quest yaparak level atlar. Olay bu. Joymax firması oyuncuya değer verseydi. geçtiğimiz 6 senede oyunu adam edebilirdi. Adamların tek derdi para. Level sınırı boyuna artıyor. Ama oyuncuya hiç yardımcı olmuyorlar. Bota teşvik bir sistem söz konusu oyunda. Sp görevi mesela 105 te. Neden onu 30-60-70 levellar için yapmıyorlar. Nedenini söyleyim bu sefer skillpoint ticket satamazlar. Adamların tek derdi para. Şu level kasma sistemi artık insanlara göre uyarlanmalı. Oyun resmen botlar için geliştirilmiş. Bir zamanlar bot kullananlar parmakla gösteriliyordu serverlarda şimdi bot kullanmayanları parmakla gösteriyorlar. Şuna dikkat ettim bide. Adamlar kendi insanlarına ayrı ilgi gösteriyorlar. Koredeki silkroad ile avrupadakinin alakası yok. 3 sene önce kore silkroadta. 64 e kadar npc ler sos silah veriyordu. 18 yaş üstü ve 18 yaş altı serverlar ayrıydı. Oyunda goldfarmer yoktu. Adamlar bedava taxi yapıyordu. Birde isro ya bakın.




  • Eski zevkinden uzak oyun,bunun nedeni oyunun ticarete donmesi,bot kullanimi vsvs.İstesen de alamazsin artik bence o zevki.
  • 80 LVL sınırı olsun No eu ve botlar..... Oyuna farklı eventlar uniqleri getirsinler 80 lvl sınırında berki bir çok şeyin ötesine gidelemeyebilir ama mevcut durum bu ,iş artık sürekli lvl sınırını yükselt sp kas silk al olayından ibaret hale getirildi ... bunlar benim düşüncelerim 2 sene oldu sroyu bırakalı.Aege de ilk uniq kesişimi Uruchi yi O anı hiç unutamıyorum ellerim ayaklarım titremişti keserken 56 LVL nukey dim ve 80 lvl sınırı vardı.Aegede TurkishFire ve Dehşet Guildi vardı o onionda gerçekleştirdiğimiz 50-100-200 kişilik kervan ordusu karşıda Heaven gibi dehşeti vahşet bir yabancı guild ne günlerdi be Ben Eski Sro yu daha önemlisi o ortamın insanlarını istiyorum Şimdi soruyorum Joymaxa o kadar kaçırdığın playerı geri kazanmak istiyorsan artık para hırsını bir yana koy.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efsanevilee

    80 LVL sınırı olsun No eu ve botlar..... Oyuna farklı eventlar uniqleri getirsinler 80 lvl sınırında berki bir çok şeyin ötesine gidelemeyebilir ama mevcut durum bu ,iş artık sürekli lvl sınırını yükselt sp kas silk al olayından ibaret hale getirildi ... bunlar benim düşüncelerim 2 sene oldu sroyu bırakalı.Aege de ilk uniq kesişimi Uruchi yi O anı hiç unutamıyorum ellerim ayaklarım titremişti keserken 56 LVL nukey dim ve 80 lvl sınırı vardı.Aegede TurkishFire ve Dehşet Guildi vardı o onionda gerçekleştirdiğimiz 50-100-200 kişilik kervan ordusu karşıda Heaven gibi dehşeti vahşet bir yabancı guild ne günlerdi be Ben Eski Sro yu daha önemlisi o ortamın insanlarını istiyorum Şimdi soruyorum Joymaxa o kadar kaçırdığın playerı geri kazanmak istiyorsan artık para hırsını bir yana koy.

    Turkishfire vay be ne gunlerdi Ordan sonraki her serverda bayiisi acilmisdi :D




  • Şuan iyi durumda gayet yalniz SRO - R yi normal sro ya asimile ederlerse iş cığrından cıkar ve oynanmaz hale gelir
  • Maalesef durum onu gösteriyor , muhtemelen isro ve sro R tek çatıda birleştirilecek + serverlar da birleştirilip , oyuncu populasyonu yüksek daha az sayıda server ile bir süre daha işi götürebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airmancy -- 29 Şubat 2012; 12:09:55 >
  • Wlla silkroaddan umudumu kestim ben zaten zevk değil para alıyorum sadece
    Vindictus Eu oynuyorum bir süredir bazı akşamlar 1-2 saatliğine giriyorum oyuna en azından zevk alıyorum kahrolmuyorum, tavsiyemdir günde 1-2 saat oynarsınız, kasması bile zevkli
  • zevk aldığımdan değil alışkanlık olduğundan oynuyorum bırakma arefesindeyim bende.
  • joymax 80 cap li eu olmayan bir server açsın vip giriş olsun silk alıp oynarım tahiminim serverda dolar tabi bunlar benim düşüncelerim joymax dan böyle bir şeyi yapmasını beklemek biraz saçma olabilir ama oyunu oynayanlar biziz ve arz talep meselesi. Bizler joymaxa email ile bu konu da taleplerimizi iletirsek berki işe yarar.Private server lar var demeyin biliyorum.Önemli olan bunu joymax a yaptırabilmemiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarriorAngel

    Silkroad Online 2 'yi bekliyorum. Kusursuz yapmak zorundalar.. World of Warcraft gibi devasa içerik, questler vesaire olmalı.. Silkroad'ın kendine has atmosferi olmalı skiller'de, karakterlerde, item'larda.. Çin karakteri oynayan adam dibine kadar hissetmeli Chinese atmosferini.. Donwhang'da rüzgar estikçe yerdeki kumlar uçuşmalı.. Glaiver zıplayıp yere vurduğunda silahını yer çatlamalı (effect olarak) Taklamakan'da atla 4 nala giderken arkamızdan toz çıkıcak. Öyle milyar mob kesip level atlanmayacak. WoW 'daki gibi tamamen quest sistemine dayalı olacak.. Avrupa - Çin müthiş dengeli olmak zorunda. Kısacası yeni oyunda "gerçekçilik, kalite, oyun keyfi" olmak zorunda.500 tane silkraod çıkarsalar fayda etmez yoksa.. Bi de insafa gelip serverları Almanya'da olsun da adamı hareket ettirmek için bir yere tıkladığımızda 5 saniye sonra değil, anında hareket etsin adam. 50-60 ping'le oynayalım 800-1000 ile oynamak yerine... Sayarım da sayarım daha çok var, ama kimin umrunda.. Eminim SRO 2 'de mal gibi birşey olacak.. Silkroad'ı böyle ünlü eden, 2005-2007 arası oyuna başlayan insanlardır. Avrupa karakterleri yokken, sadece CH charlar ile oyuna aşık olup, oyunu tanıtanlar, videolar yapıp youtube'a koyanlar, arkadaşlarına anlatanlar bizleriz. Şimdikiler sadece Joymax'ın kurbanları. Biz oynadık, Joymax onları soyuyor ;) yazık..

    Sen Silkroad 2'yi neden bekliyorsun.
    Bizim server açılıyor yaz, yada yazdan sonra. Gel bizimkinde başla. 60capten 90cape kadar ilerlicek.
    Level güncellemeri yavaş yavaş olucak. Her cap'in zevkini çıkarcaksın.
    Lv 20 olur olmaz alıcaksın deveni DW'a doğru ilerleyip "Yürü bire ehlide deve" diyeceksin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.