Şimdi Ara

Silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beyler, yorumlarınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler. Evdeki bilgisayar sıfırlandı, şifreler değişti fakat işyerimde kullandığım bilgisayarı formatlama gibi bir şansım yok. Hem çok fazla bilgi var hem de internet server olarak kullanıyoruz. Keylog killer programlarla kontrol ettim herhangi birşey çıkmadı. Bankalardaki tüm paramı çektim, hesaplarımı kapattırıp yeni hesaplar açtırmayı düşünüyorum. Nette adım ve email adresimi içeren tüm ilanları kontrol ettim. Şimdilik bir problem gözükmüyor ama şu polis işi kafamı karıştırdı. Dediğiniz gibi adım kullanılarak çalıntı vs. mal satılmışsa başım ağrıyabilir. Bu iş nasıl resmiyete dökülür bir bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Nereye ve nasıl başvurmak lazım.
  • vay be dikkatli olmak lazı Allahtan internet üzerinden bankacılık işlemi felan yapmıyorum sadece maillerime forumlara girip çıkıyorum okadar arkadaşlar geçmiş olsun dikkatli olmalıyız hakikaten
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Symmetrical
    Kusura bakma ama bunları okuyunca aklıma Fight Club (Dövüş Kulübü) filmi geldi
    Güzel çağrışım.

    fkamanlı, sorun üye olduğun tüm sitelerde aynı şifreni kullanmanda yatıyor. Banka işlemleri ile ilgili duruma yorum yapamayacağım.

    Eğer bir siteye üye olduysanız o sitenin admin'i şifrenizi -isterse- görebilir. Bu durumda kötü niyetli birisi sizin diğer sitelerde aynı email nick ve şifreyi kullandığınızı tahmin edip işlem yapabilir. Hele ki email adresiniz aynı şifreye sahipse yandınız.

    Bir siteniz var ise, mutlaka email'den onay isteyen üyelik kullanın. Ve email adresinizde mutlaka çok farklı bir şifre kullanın.
  • Tüm sitelerde aynı şifreyi kullandığım doğru hatta İş bankası interaktif bankacılık parolam da aynı idi fakat bir şekilde şifremi de bulmuş olmaları lazım. Biraz araştırma yapınca enteresan birşeyle daha karşılaştım. Normalde İş Bankası bankacılık sitesi 15 günde bir şifrenin değiştirilmesi için uyarıda bulunuyor. Ama ben nerdeyse 1 aydır bu şifremi hiç değiştirmedim. Kayıtlarda şifrem 1 aylık süre içinde 4 defa değiştirilmiş gözüküyor. Bu işi yapan/yapanlar şifremi değiştirmemem için veya şifre değiştir uyarısı almamam için ilk önce şifremi değiştirmiş sonra da eski şifreyi tekrar girmişler. Bu sayede benim bankadan şifre değiştir uyarısı almamı engelledikleri gibi şifremi değiştirmemi de engellemişler. Bilmem anlatabildim mi. Bu şeytanca birşey normal insan işi olduğunu düşünmüyorum. Ne yapmak lazım beyler bir fikir verin. Savcılığa dilekçe falan mı vermek lazım acaba.
  • Bugün elinde arama izni olan 6 mali polis evime geldi. Hakkımda cd sattığıma dair ihbar olduğunu söylediler ve tüm evi didik didik aradılar. Avutucu olan hiçbirşey bulamamaları ama esas şimdi bayağı tırstım. Ya başka birşeyler daha çıkarsa. Beyler siz hala Fight Club muhabetti yapın bu başıma gelenler %100 gerçektir.
  • Şimdi neden paravan olarak kullanıldığımı anlamaya başladım. Bu cdleri hernekadar ben satmasamda, ben satmış gibi gözüküyorum. Dolayısı ile polisin muhatabı da ben oluyorum. Bu işi yapanlar hiçbir risk almadan hatta benim gibi konuyla uzaktan yakında alakası olmayan kişileri zan altında bırakmış oluyor. Bu çok şerefsizce bir davranış. Her kim yada kimler bu işi tezgahladıysa umarım belalarını er yada geç bulurlar.
  • arkadasım geçmiş olsun inşallah kimsenin başına böle bişi gelmes
  • Söz konusu firma tarafından adıma tazminat davası açıldığını öğrenmiş bulunmaktayım. İşlerin bu kadar büyüyebileceği aklımın köşesinden bile geçmezdi. Firma yetkilileri ile konuşup bir yanlış anlaşılma olduğunu izah etmeye çalışacağım ama işi bu kadar ciddiye aldıklarına göre bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. Avukat arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.