Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haaaapsuuu -- 17 Ağustos 2021; 0:17:59 >



  • Çocuk yetiştirme olayı eşlerde problem malesef. Eşler bir konuda anlaşamadıklarında çocuklar ortada istediklerini yapacak duruma geliyorlar. Burda ilk yapılacak şey eşinin ikna edilmesi. Psikoloğa çocukların değil eşin götürülmesi gerekiyor. Önce eşler arasındaki bu görüş ayrılığı çözüme ulaştırılmalı ki çocukları ikisi de yönlendirebilsin. Çünkü birinin ak dediğine diğeri gri olsa da olur ne olacak diyor. Bu da çocuklara serbestlik veriyor. Çocukların eğitimi ayarlanabilir. Ama eşler arasındaki bu sorun çözülmezse o çocuklar başıboş büyüyecekler. Ki muhtemelen şimdiden başlamıştır ben youtuber olacam ayaklarına.
  • Bilgisayarlari telefonlari tabletleri sat kendi telefonunuda sat paramiz yok de fakiriz de esine cok buyuk posta koy benim sozumun ustune soz soylersen seni bosarim de cocuklari al tamirciye ver bilgisayar oynicaksaniz kendiniz satin alacaksiniz de dersleriniz zayif olursa sizi sokaga atarim de tamirciye deki bunlari ez eti senin kemigi benim

    Baslarinda zebani gibi dur nefes aldirma en cokta esine nefes aldirma

    En basta problemin esinin seni saymamasi olaylar cok grift bi sekilde buyumus Kanser olmus kes kurtul alternatif cozum kesin cozum diye bisey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuklara koyulan kurallarda "temel" sıkıntılı atıldığı için üzerine bir şeyler inşa edemiyorsunuz. Birde annenin yumuşak karnı sebebiyle, koyduğunuz kurallarda yer alan ödül ve ceza işlevsiz hale geliyor.

    Diğer yandan çocuklara söylediklerinizi siz yapıyor musunuz ? Yani onlardan kitap okumasını isterken ebeveynler ne yapıyor ? Diğer bir istekleri olan sporu yapıyorlar mı ?

    Anne ve babanın, çocuklar için koydukları kurallar kadar onlardan gördükleriyle de şekillenir hocam. Çocuklar artık mevzuya uyanmışlar, babanın kurallarından kaçıp annenin yumuşak karnından yararlanıp istediklerini yapıyorlar.

    Ailede psikolojik destek yada tedavi alması gerekenler sadece çocuklar değil, aile komple bir destek almalı ve yönlendirilmeli, özellikle çocuk gelişimi ve eğitimi konusunda uzman yönlendirmesi gerekiyor. İpin ucu kaçmış fakat tamamen kaçmaması adına hamleler yapmaları gerekiyor.




  • Annenin calisiyor olmasi kendi ayaklari uzerinde duruyor olmasi, kocasina karsi kendisine ozguven veriyor, koca sozu kariya islemiyor, bu da sunun isaretidirki anne parayi gorunce degisen insanlardan, boyle kadinlar cok tehlikelidir.

    Ben 5 yasindayken bile babamin annemin sozunden cikmazdim neden? Babam annem bana hayata karsi benim koruyucularim oldugunu hisserttirmislerdi, her zaman iletisimdeydik her yere babamla giderdim.

    İlgi ilgi ilgi
    İki tarafda sirf para icin calisinca cocuklara vakit ayiramamanin cezasini cekiyorlar
    O cocuklar ilerde kendini begenmis simarik karakterlere sahip bireyler olacak kapitalizmin cocuklari diyorum boylelerine, buraya yazıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 21 Temmuz 2020; 12:13:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.