Şimdi Ara

SİLECEK LASTİGİ HANGİ MARKA DAHA İYİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197
Cevap
7
Favori
110.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    İnwels olması lazım ben de onlardan alır atarım yılda bir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swf kullanıyorum memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amasseia

    Swf kullanıyorum memnunum.

    o da valeo üretimi idi sanki. İyidir...
  • Ben Bosch Car Service'den alıyorum memnunum.
  • sileceğin en kralı 6 ay 1 senedir boschu olsun valeosu olsun zaten üstünde karınca duası kadar yazar etkisi azaldığında değiştirin tarzı şeyler.. yani 50-60 hatta 100 tl bir sileceğe vermek ancak çok zengin olursan normal gelebilir bana onun dışında 20 tl ye alıp düzenli değiştiriceğin silecekde iş görür..

    artı cam bakımı silecek suyu bu kadro bütündür.. silecek suyuna kaliteli antrifiz suyu katmanızı öneririm sileceğin ömrünü inanılmaz uzatır özellikle kışları buzda karda soğukda..

    cama uygulıycağınız polish ve su itici sileceğe gerek bile bırakmaz.. normalde 20 defa çalıştırıcaksanız 3 defa çalıştırırsınız..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyberfox


    quote:

    Orijinalden alıntı: amasseia

    Swf kullanıyorum memnunum.

    o da valeo üretimi idi sanki. İyidir...

    Aynen hocam SWF, Valeo markasının silecek üretim markasıymış. 1998 yılında Valeo markasına dahil olmuş. Mercedes de bu markalardan kullanıyormuş.
  • Bosch tek geçerim.
  • bosch markalı silcek ürünlerinden 3 kere değiştirdim ve her sene 60-70 tl vereceğime lastiğini değiştireyim diyerek internette satılan modacar markalı lastiklerden aldım.

    bosch u daha yerinden sökeyim derken tırnakları kırıldı, yuvası kırıldı,lastiği geçirirken bana cinnet geçirtti.

    demem o ki bu işte tecrübe yapmış birisi olarak yerli malı bir silecek alıp lastik değiştirerek kullanın. çünkü tecrübe ettiğim kadarıyla öyle bir ürün yapmışlar ki tüketici lastiği değiştirme cinnetine gireceğine yenisini almaya yönelsin.

    yerli sanayi destek boynumuzun borcu...
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    cama uygulıycağınız polish ve su itici sileceğe gerek bile bırakmaz.. Hocam ben cama bu uygulamayı yaptırmıştım,İlk zamanlar iyiidi de sonra camda leke leke kaldı.Zaten kitapçıkta yaptırmayın yazıyor.
  • Tekzen den alıyorum tanesi 9 TL ye. Tamamen eskimediği halde 1 yılda değiştiriyorum. Kullan at kullan at kullan at.
  • Dreamcar rbw hybrid sileceği şiddetle tavsiye ederim, hem muz tipi, hem de içinde teli var, 2 kış tam performans, şu an uçlarından 1-2 cm silmediği için değiştirdim. Bosch ve Veloalar ile benzer performans, çok sessiz, iz bırakmıyor



     SİLECEK LASTİGİ HANGİ MARKA DAHA İYİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    Dreamcar rbw hybrid sileceği şiddetle tavsiye ederim, hem muz tipi, hem de içinde teli var, 2 kış tam performans, şu an uçlarından 1-2 cm silmediği için değiştirdim. Bosch ve Veloalar ile benzer performans, çok sessiz, iz bırakmıyor



     SİLECEK LASTİGİ HANGİ MARKA DAHA İYİ

    Vay hocam navigasyon Başarsoft derken şimdi de buradasın. Bende Inwells almıştım ama hala takıp deneyemedim. Rbw için 650+400 mm lazım ve her araç ile uyumlu mu bilemiyorum. Senin bilgin var mı?

    Edit: Az önce N11'e baktım. Hibrit ve hibrit olmayan olmak üzere galiba 2 cins var ve fiyat farkı da nerdeyse 2 katı gibi. Satıcı kaynaklı mı acaba hocam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Eylül 2017; 19:1:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam klasik kanca modeli bağlantısı var, uyum sorunu olacağını sanmıyorum. Hibridler bir fırt daha pahalı ama düz muz tiplerinden bence daha iyi, çünkü klasik silecekler gibi tel içerdiği için daha iyi oturuyor cama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen her tür sileceği kullandım.

    Bosch üç beş çeşidi var, valeo, trico, anco, swf, denso, rbw, maxtel, inwells ve aklıma gelmeyenler. Zamanında ebay açıkken devamlı ebaydan alırdım. Tabii paramızda değerliydi o zamanlar.. O zamanlar 20 dolar bir sileceğe verdim mi gözümde büyümezdi şimdi yuvarlak hesap 120tl silecek için bence çok fazla para...

    Sileceğin ömrü kalitesi en başda Sileceğin kaukçuk oranına bağlıdır bundan sonrası sizin kullanım şekil ve amacınıza.. Mesela ön camınızın kondisyonundan tutda kılcal çizikler lekeler kuş pislikleri v.b bulunduğunuz iklime kadar etki eder. Mesela sileceği elinize alır sildiği kısma çok eller temizlerseniz silme özelliğini hızla yitirir..

    Birde bilinmeyen şeyler varki sileceklerdede araba gibi yaz siliceği kış sileceği vardır. Yurtdışında profesyönel araba üstüne satış yapan sitelerde winter blade diye kategorilerde vardır.. Hani bazı arkadaşlar yazıyor spoiler yada rüzgarlığı olan silecek arıyorum diye o silecekler kış sileceğidir üstündeki o spoiler yada rüzgarlık dediği şeyde karlıkdır silecek çalışdığında camın üstündeki karı küremeye camdan atmaya yarar..

    Markalara dönersek hiç bir silecek hangisini alırsanız alın uzun ömürlü kullanım için tasarlanmaz zatende kullanılmamalı.. Boschun 4-5 farklı modelini kullandım eco serileri aerotwin serileri, valeonun hk serisi one serisini kullandım beni çok fena parasına göre hayal kırıklığına uğratanda oldu beklentilerimi karşılayanda mesela valeo serisi ve boschun eko serisi bende tam bir hayal kırıklığı oldu..

    Neticede bir parça kaukçuğa bu para veriliyor. Sanayiden kestirip alsak maliyeti 1-2 tl bile etmez. Forumları okuyorumda 300-500 tl ler havalarda uçuşuyor bir silecek için.

    Ben son bir kaç yıldır netten 10-20 liralık siliceklerden alıyorum 6 ayda birde uzatmadan düzenli değiştiriyorum bu aftermaket ürünler içinde ise rbw ve maxtel den memnun kaldım. Parasını fazlasıyla hak ediyor..

    Birde orjinalinde telli silecek olan araçlarda muz silecek işlevsel olmuyor en kalitelisinide alsanız silecek tutunmuyor cama sağlam.. bunu geçmiş araçlarımdan fazlasıyla tecrübe ettim. Bununda nedenini ben şuna bağlıyorum eski nesil telli sileceklerin silecek kolları genelde ince oluyor çünkü siliceğe basınç baskı yapma gibi bir görevleri yok telli silecekde silecek zaten kendi lastiğe basınç uyguluyor.. Muzda fabrikasyon muzlu ise şayet araç silecek kolu sileceğe kendi baskı yapıyor... O yüzden telli sileceğe muz takıldığında sileceğin mukavemetini kısıtlıyor gücü yetmiyor tam bastırmaya. Hele birde aracın camları çok dik oldumu mum dikiyor..
    O yüzden özellikle orjinalden tel jantlı araçlarda ben hep muzdan gene tele dönmüşümdür yada eskiden yoktu son bir iki senedir hybridler var içindeki silecek muz silecek dış kasası normal telli gibi eski araçları olanlara hybrid de öneririm.. Gerçi yeni nesil sıfır üretilen japonların çoğuda hybrid kullanıyor fabriksyon...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 7 Temmuz 2019; 22:34:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rbw Hybrid marka hakkında bilgis olan varmı ?
  • Sileceksepeti'nden her yıl sonbaharda inwells alıp geçiyorum. Altı ay iyi çalışıyor, yaz aylarında çok ihtiyaç kalmıyor, kış girişi yenisini alıyorum. Mağaza çok iyi. Inwells de fiyat performans olarak çok iyi. Volvo S60 aracım için bire bir uyumlu model var.

    https://www.sileceksepeti.com/

    K.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 11 Kasım 2019; 11:7:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkmoon34

    sileceğin en kralı 6 ay 1 senedir boschu olsun valeosu olsun zaten üstünde karınca duası kadar yazar etkisi azaldığında değiştirin tarzı şeyler.. yani 50-60 hatta 100 tl bir sileceğe vermek ancak çok zengin olursan normal gelebilir bana onun dışında 20 tl ye alıp düzenli değiştiriceğin silecekde iş görür..

    artı cam bakımı silecek suyu bu kadro bütündür.. silecek suyuna kaliteli antrifiz suyu katmanızı öneririm sileceğin ömrünü inanılmaz uzatır özellikle kışları buzda karda soğukda..

    cama uygulıycağınız polish ve su itici sileceğe gerek bile bırakmaz.. normalde 20 defa çalıştırıcaksanız 3 defa çalıştırırsınız..
    Sileceklerin ömrü kullanıma çok bağlı. Silecek suyunda kaliteli içme suyu yada direk saf su + kaliteli cam deterjanı (würth dp1 vs) kullanıyorum. Ve ister yağışlı havada ister kuru havada sileceklerin kuru camda çalışmaması için cam fışkiyelerini bol bol çalıştırıyorum.

    Fabrikasyon sileceklerle 2 yaz + 2 kış geçirdik, sırada 3. Kış var muhtemelen 3. Yazdan sonra yenilenmek isteyecekler gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2012 caddy aracım için bende silecek takımı arıyorum. Inwells ve rbw markaları arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    rbw hybrid kullanıyorum, 1 seneyi geçti memnunum, tavsiye ederim.
  • Ben de RBW almıştım ancak 2 hahfta sonra atlama, iz bırakma ve ses yapmaya başladı. Şuan yağmur yağsa bile sileceği açmak istemiyorum o derece. Elimden geldiğince az kullanıyorum. Arka sileceğim ise camın en üst tarafını alamıyordu. Dün Inwells silecek aldım bekliyorum bakalım nasıl olacak.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.