Şimdi Ara

Şikede Fenerbahçe'nin Bu Durumlara Gelmesinin Sebebi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastfurious

    Arkadaşlar öncelikle beni forumda araştırabilirsiniz. Hicbir sıklıkta başlık açmam ama duyduğum ve öğrendiğim şeyleri sizinle paylaşmak istedim.

    Uzun süredir görüşmediğim arkadaşımla görüşme fırsatım oldu ve muhabbet ederken. Babası yanımıza geldi.Babasıda Fenerbahçe'nin Dival Kurulu Üyelerindenmiş.

    Şikeyle ilgili konu açılınca arkadaşımın babası sinirlerine hakim olamayıp devamlı türkiye'ye saydırıyor. Merak edip sordum hayırdır neden bukadar sinir die.

    Türkiye'de uzun süredir şike vardı. Bunu tüm türkiye ve tüm futbol severleride bilirler dedi. Ancak bu seneki şikede Fenerbahçe'nin büyük vurgun yediği durum tamamen Recep Tayyip Erdoğanmış.

    Ligin sonlarına doğru ilerlerken. Recep Tayyip Erdoğan Aziz Yıldırım'a Eğer şampiyonluk gerçekleşirse bunu fazla dillendirmeyin cabuk söndürmenizi isterim.Ülkemiz'de futbolu çok ön plana tutmamalıyız. İnsanlar kendilerine zarar verip diğer ülkelerin türkiye'de neler oluyor gibisinden bizimle dalga geçmesini istemeyiz.

    Tabi Aziz Yıldırım şampiyon olduktan sonra ülkemizde durumlar Recep Tayyip Erdoğan'ın kafasını attırmış ve tekrar bir toplantıda ben seni daha önce uyardım ama sen beni dinlemedim. Şimdi senden son istediğimi yerine getirmeni istiyorum. Bu da seninle ilgili son durum olur... Recep Tayyip Erdoğan Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığını bırakıp. Murat Ülker'in bu klubün başına geçmesini istemiş. Sen artık bu klubü yönetemiyorsun. Bırak artık Murat Ülker Başkanlığa otursun. Tabi bu toplantıda tartışmalar olmuş.

    Daha sonrasıda ise Aziz Yıldırım, Serdar Adallı ile bir ortak inşaat projesi ve ihalesine girip Recep Tayyip Erdoğan'ın o inşaat alanında cok iyi projeler düşündüğünü ve almak icin adım attığını biliyorken. Aziz Yıldırım Ve Serdar Adalı Recep Tayyip Erdoğan'ın göz diktiği arsayı almış ve Aziz Yıldırım Serdar Adalı oradaki projelerini gerçekletiriyorlarmış... Recep Tayyip Erdoğan bu durumada iyice sinirlenip şike'ye fenerbahçe başkanın ve Aziz Yıldırımı hatta Serdar Adalıyı bile içeri tıkmak için bütün cabasını ve mesaisini savcıya bildirmiş...

    Diğer bir konu ise. Emre Belezoğlu'nun daha öncesindeki msj olayı tamamen Emre Belezoğlu'na aitmiş.Bunu tüm divan kurulu üyeleri hatta başkan Aziz Yıldırım bile biliyormuş. Ancak içeri alınmamasının sebebi tamamen Emre'nin tayyip'in tarikatından olduğundan dolayı Recep Tayyip Erdoğan Emre'nin ifadesini istetmemesi ve hatta bu konudan silinmesini istemiştir...

    Tamamen arkadaşımın babası bu konuları bana tek tek anlatmıştır. Ve bundan sonrası içinse tamamen fenerbahçe'nin küme düşürülceğini düşünüp. Bazı proje ve anlaşmalar varmış içerden. Eğer onlar acığa cıkmaması icinde fenerin ligte kalması lazımmış...

    Bu arada isim vermek istemiyorum. Lütfen kim bu divan kurulu üyelerinden die.


    burdan sonrasını okumadım. şike operasyonu dinlemeler vs. 2010 da başlatılmış




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastfurious

    Şimdi burada saçma sapan yorum yazan arkadaşlar var. Kendilerini ne zannediyorlar anlamıyorum. Dival Kurulu Üyesi olup olması beni hiç zaten ilgilendirmez. Yada bende inandım da mı sizinle paylaştım. Her birşeye inanan mı buraya bir topic açıyor.

    Benim amacım sadece fenerbahçe'li dival kurulu üyelerinden ve ya birçoğu şike iddalarını böle söylemekte...

    İnandımda mı buraya topic açtım. Tabiki Hayır. Sadece sizde bilin bu durum hakkında yorumlarınız nelerdir die.


    Tamam biz de yorumlarımızı yazdık işte. Kendi kendine atarlanıp durma.
  • fenerbahceliler kendi cumhuriyeti oldugu gibi kendi dünyalarida var galiba ki oradan bakiyolar dünyaya.. nedenine gelince de;
    şike yaptik ise diger üc büyükleredemi yaptik.genel olarak bir yilda hepsine kendi maclarimizda üstünlük kurduk falan gibi komik konular aciyolar.. ee şimdi iiki büyük takim yendin diye sütten cıkma akkaşıkmısın.? yani nasil bunu ona baglayabilirler. şöyle bi örnek veriyim daha iyi anlayabilirler.bi adam cok cok iyi bi adamdir.karinca bile incitmez derler ya o derece iyidir.. ama sonra karisini bi adamla yatakta yakalar.. ve ikisinide öldürür.. ee bu adam karinca bile incitmeyen adam katil oldu. 40 yil tek bişey incitmeyen insan birini öldürüyosa o adam dünyanin bugüne kadar gelen en iyi insani olsa bile katildir.yani siz bi macta dahi şike yapti iseniz diger 33 macta tertemiz olsaniz bile bi önemi yok.bunu anlamak bu kadar zor olmamali..
  • 4/10

    Kurgu zayıf, oyuncular desen antipatik. Cık bu film tutmaz hacı, başka bir hikaye bulda gel konu aç.
  • Böyle saçma düşüncelere nasıl sevk ediyorlar kendilerini anlamadım tayyibin işi gücü yok futbol haberlerinin Türkiye'nin çok önüne mi geçtiğini düşünüyormuş o yüzden mi şike soruşturmasına destek veriyormuş 1 aydır her dk şike konuşuluyor adam öyle triblerde olsa o zaman çok çabuk ört pas ettirirdi zaten olayı.

    Kanun Nisan ayında çıkmış zaten o yüzden tayyip tezi kendi kendine çürüyor öyle birşey olsa alal acele bir kanun ile yaptırım yapılırdı.

    Murat Ülker olmasa FB Ülker olmazdı onuda tayyibe dayandırmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.

    Tümüyle saçmalık.
  • O zaman başbakan madem operasyon yapıyor ihraç etsinler klüpten ayrıca yönetimlerinde cemaatin sağlam adamları var niye onlar hala duruyor?
  • sonra ne olmuş ?
  • Güzel komplo ama tutmaz
  • iyi senaryo
    denize düşen yılana sarılır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senfield25

    hocam o fıkra öyle değilki...aslı şöyle
    hoca bir gün gölü mayalıyormuş ordan geçen köylü hocam bindiğin dalı kesiyorsun demiş hocada ister affet ister affetme zaten abdestsizdim demiş








  • Video çıkmamış bidaha koyuyum
  • hadi fenere komplo kuruldu, peki ya diğer takımlar ne iş? hem aziz yıldırımı alt etmek istemişlerse niye fenerbahçe üzerinden uğraşıyorlar ki? direk olarak aziz yıldırıma saldırabilirlerdi. sonuçta adam işadamı, yani bir sürü iş yapıyor.
  • böyle durumlar olsa chp yda mhp çoktan dillendirirdi merak etmeyin
  • bu gidişle fb taraftarının hali buyrun
    http://www.youtube.com/watch?v=QelCh38n2bI
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.