Şimdi Ara

Sık sık internet kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son 2 haftadır yoğun bir şekilde yavaşlık ve kopmalar yaşıyorum. Gün içinde belki 60 kereden fazla diyebilirim. Ayrıca ev telefonuyla konuşma yapamıyorum yaptığım anda internet kesiliyor ve telefon hattında parazitlenme oluşuyor. TTnet müşteri hizmetlerine arıza kaydı bıraktım defalarca. Kesinti yaşanmaması için hızı düşürdüklerini söylediler bir kısmı da sorunu anlayamadı. Arıza ekiplerini gönderdiler bir kaç ölçüm yaptılar. Problemin evin içindeki kablodan kaynaklandığını söylediler, sonrasında sorunun eve gelen hatta olduğunu, elektrikçiye baktırmamızı istediler baktırdım herhangi bi sorun bulamadı. Sonrasında sorunun ankastre den kaynaklandığı söylendi tekrardan ona da baktırdım bir sorun bulamadılar. Biraz garip geldi bir kaç elektrikçiye daha baktırdım aynı şekilde sorunun bizden veya bize gelen hattan olmadığını öne sürdüler. Herkes de yaşanan bir sorunmuş zamanla düzelir dediler kim böylesine saçma bir yorum yapabilir anlamış değilim.

    Hat değerleri aşağıdaki gibi şuanda... Daha da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...

     Sık sık internet kopması


     Sık sık internet kopması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dominate -- 20 Temmuz 2014; 0:38:12 >







  • aynı sorunu yaşıyorum. düzeltildi demelerine rağmen bir değişiklik yok. kablolarda ve modemde sorun da yok. ay başında hız bazen 16 oluyor bazen akk'yi doldurmuşum gibi 3'e düşüyor. bu ülkede işler, şubeye gidip müdürünüzü çağırın bana deyip dayılanmadan çözülmüyor sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gramatik -- 20 Temmuz 2014; 2:33:04 >
  • Ayda bir kere banada oluyor o lanet şey. Sınırlı yazıyor, gidiyor falan. İnternetten mi benden mi kaynaklı hala çözemedim.
  • Kabloları kontrol et ek varsa elden geçir splittersız dene farklı modemlede deneyin snr düşük hızını düşürtürsen kopma olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.