Şimdi Ara

Sigortanızı internetten mi yoksa acente aracılığıyla mı yaptırıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
6.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2008 den beri acentadan kestiriyorum hem trafik hem kaskoyu. Allah muhafaza başımıza Bi iş gelirse 7/24 ulaşabileceğim bir muhatap olsun diye yıllardır aynı sigortacı ile çalışıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

    15 yıldır aynı sigortacı ile çalışıyorum. Allah korusun bir kaza yaptığınızda internetten yaptırdığınız sigortada karşınızda muhatap bulamazsınız. en iyisi tanıdığınız, çayını kahvesini içip sohbet edebildiğiniz bir sigortacıdır.  

    Bir kaza durumunda sigorta şirketinin genel numarasını arayarak etkili bir yardım alınamaz mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt

    Ben de yıllardır aynı sigortacıdan yaptırıyordum ama hiç kaza yapmadığım için dolandırıldığımın farkına varmamışım. Neyse kaza yaptım, sigortacımın bana söylediği şirketin müşteri hizmetleri hattını ben aradım, adam sizin sigortanız bizde değil dedi. Axa sigorta derken mapfre yapmış. Poliçeye baktım, harbiden mapfre. Çekici istedim, çekici gönderemeyiz dediler. En sonunda durumum kötüleşince arabayı bıraktım ambulansla hastaneye kaldırdılar beni. Eşim yetişip sigortacı ile kavga dövüş arabayı çektirmiş.

    bana çarpan kişinin sigortacısı çok daha iyi çalışmış. Eşim kaza mahaline gelene kadar, çarpan kişinin aracı çekilmiş bile. hatta aynı gün ücretsiz muadil araç vermişler bana çarpan kişiye. Bana muadil araç hem geç çıktı hem de para istediler. Aracımın tamiri uzayınca ben muadil aracı sağlayan firmaya haber verdim, dediler ki bir hafta daha kullanmak istiyorsanız kiralama ücreti vermeniz gerekir. Ben de benim ful kaskom var, karşılaması lazım dedim ama işin özü öyle değilmiş. Aigortacım ile temasa geçtim. Sigortacım dedi ki, ben kaza yapacağınızı aklıma getirmemiştim, ucuz olsun diye bir haftalık muadil verecek şekilde yaptım. Aracınız servisten hemen çıkar zaten, 1 haftalık daha kiralama ücretini ödeyiverin sizde ne olacak dedi. Güler misin, ağlar mısın …..

    Bu yıl anadolu sigortanın internet sitesinden yaptırdım ful kaskoyu. Umarım kaza yaşamayız ama yaşarsak bile anadolu sigortanın hizmetlerinin iyi olduğunu biliyorum.


    sözün özü, sigortacıya güvenmemek lazım. En iyisi online…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Sizinle aynı fikirdeyim.

    Acenta ile çalışıyorum. Sorunum olduğunda nazım geçiyor.


    Başıma bir kaza gelmişti.

    Ben ışıklarda kırmızıda beklerken bir bayan şoför arkadan vurmuştu.

    Tutanak tutuldu ve sonrasında tüm kusur karşı tarafa verildi. Doğal olarak benim hasarsızlik bozulmadı. Ya da ben öyle zannediyorum.

    Kasko yenileme zamanı bir baktım hasarsızlik indirimi yok. Aradım sigortacı arkadaşı meğer eksper işlemler sırasında baya bi saçmalamış.

    Kılımı kıpırdamadan 2 gün sonunda her şeyi halletti.

    Eminim sigortayı net üzerinden yaptirsaydim da hallesilirdi. Ancak benim oldukça uğraşmam gerekir ve 2 günde de bitmezdi...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt

    Doğru sun acenta veya esnaf iyi karşında muhatap buluyorsun işler çirkinleşirse alırsın yanına 2 kişi gidersin sigortacının yanına usul usul çözer sıkıntını. Ben bi defa yaptırdım internetten ethica sigorta adam sanal pos üzerinden çekti karttan parayı poliçeyi mail ve whatsapp üzerinden yolladı yamuk çıkmadı. Sonra aracı sattım noter sözleşmesini yolladım geri parayı yatırdı hesabıma lakin acenta en iyisi resmi belgeyi imzalayıp çat eline veriyor.

  • Hocam bu tamamen dürüstlükle ilgili bir durum. Ben 2 gün önce yenilettim trafik sigortasını ve hemen pdf sini attı. Her poliçe kesiminde mutlaka pdf sini ve ödeme makbuzunu atar kendisi. Ayrıca kasko yaparken mutlaka bana içeriğindeki önemli kısımları anlatır ben de sorarım. Yetkili servis anlaşmasının olup olmadığını, orijinal cam klozu olup olmadığını, ikame araç var mı varsa kaç gün olduğunu hepsini anlatır. En basitinden kendisi muafiyetli kasko kesmiyor. Neden dedim? Daha az ücret ödemek varken yüksek ödeyelim diye sorunca da ben kesmiyorum, yarın Allah muhafaza o muafiyet başına gelir ben seninle kötü olamam dedi, senin de mağdur olmanı istemem dedi. Acenta sahibi dürüst ve güvenilir olunca sıkıntı yok ama tam tersi durumda insan esnaf kazanmasın online yaptırayım diyor. Rabbim kaza bela göstermesin hepimize.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acenta ile çalışıyorum. 8-10 yıldır.


    herhangi bir problemde acentadaki adamı arıyorum her şeyi hallediyor.

  • Düzgün bir acente her işinizi çözüyor ben acente tavsiye ederim.

    Geçen aylarda bir kaza yaptım gelip tutanak tuttu, servise gidip aracın durumunu öğrendi beni bilgilendirdi, ikame aracı ayarladı, değer kaybını halletti ben hiç bir şey yapmadım.

    İnternet üzerinden bu şekilde hizmet almanız çok zor.

  • Acenteci arkadaşim var her turlu isimi ona hallettiriyorum kasko yaptiriyorum odemesini gunu geldiginde karttan aylik cektiriyorum boylece limitim de yok olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla acente tercihi daha ağır basıyor.

  • Tanıdık bildik ve yüz yüze konuştuğun bir sigortacı varken ...Daha ucuz yada avantajlı olabilir diye tanımadığın ve bilmediğin bir sanal siteye yaptırmak mantıklı değil bence.


    Olmadık zamanda kaza yapsan Kasko yaptırdığın firmayı değil direkt sigortacını arıyorsun ve hemen yardım alabiliyorsun.Ama internetten yaptığında hemen muhatap bulamak zor oluyor.

  • Acentelerin en kotu yani, prim düşük ciksin ve musteriyi baglayayim diye; bircok detaydan klozlardan bahsetmeyip bir kaza ani sonrasi sıkıntı yasayabileceginiz policeler satabiliyor, bizzat deneyimlendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawy L kullanıcısına yanıt
    Poliçeyi çok iyi okumak lazım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • /ValidateCaptcha?returnUrl=https%3a%2f%2fforum.donanimhaber.com%2fsigortam-net-rezaleti--152596473

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler bulunduğunuz şehirde güvenilir, iyi sigorta acentelerini nasıl buluyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 18 Eylül 2022; 17:24:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aybars beyle çalışıyorum son üç yıldır. Bilgili biri, yönlendirmeleri isabetli oluyor. Kütahya da iken kaza gelmişti başıma. İkame araçta sıkıntı yaşamıştık sadece. O da ikame araç gelmediği için değil, gelen aracın bakımsızlığı kontrolsüzlüğü ile ilgiliydi. Üç kere ikame araç değişikliği sağladı lakin sigorta firmasının yerli anlaştığı ikame araç firmasında iş yoktu. Arabaları hep kirli ve bakımsızdı. Üç. beş gün katlandım diyelim. Fotoğrafını falan çekip kasko firmasına rapor etmiştik mesela kışın ortasında yazlık lastikleri vardı, içi çok kirliydi vs. İstediği kadar pahalı olsun insan kaza anında muhatap arıyor. Tücrebeli bir yönlendiren olmazsa herşey gelir insanın başına. Eşime arkadan araba çarpmıştı. Aybars beye eşimin numarasını atıp, eşimi yönlendirmesi ile sıfır zararla iş çözülmüştü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 28 Kasım 2022; 14:25:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sigortacının daha önce hiç duymadığım TR piyasasına yeni giren ingiliz (AVEON) bir markayı 7209 TL’ye kasko önermesi üzerine acaba sigortamnet’de ne fiyat alırım diye bir bakayım dedim ve allianz kaskoyu indirim ile 6750 TL’ye 1 milyon imm ile yaptırdım. Sigortacının önerdiği bilindik ve duyulduk firmalar 10 küsürden başlıyordu. AVEON markası sadece anlaşmalı üstelik, piyasaya yeni girmişsin ve anlaşmalı özel servis ile yürümez, allah göstermesin bir kaza esnasında anlaşmalı servisi bulunduğun noktadan 50 km uzak olsa çekicinin çıkartacağı ekstra masraf astarı yüzünden daha pahalıya bile gelebilir.
    Sigortanızı internetten mi yoksa acente aracılığıyla mı yaptırıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.