Şimdi Ara

Sigortalı Çalışan - Alınamayan Maaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Derdim şu ki sigortalı olarak çalıştığım (bunu e-devlet'ten de baktım kayıtlarım var) yerden alamadığım 3 maaşım var 4 bin liraya yakın toplamda. Bir gün haftasonundan sonra iş yerine gittiğimde kapı kapalıydı ve aradığımda patronun telefonu kapalıydı. Sonradan öğrendim ki adam batmış ve apar topar işyerini kapatıp kaçmış.
    Sonradan facebook üzerinden kendisine ulaştım ve bana maaşlarımı vereceğini ancak darda olduğunu söyledi, kısa bi süre mühlet istedi, bekledim ancak yine aynı konumdayım, adama ulaşamıyorum.
    Elimde çalıştığıma dair sigorta kayıtlarıyla beraber patronun tc kimlik bilgileri var(son günlerde ne olur ne olmaz diye yanıma almıştı fotokopisini). Adamın kendisini bulmaya çalıştım kendi başıma ancak bulamadım.
    Bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok. Tazminat davası mı açmalıyım? Açarsam bana ne kadara patlar, ne kadar uğraştırır beni ve gerçekten paramı alabilir miyim? Yoksa nasıl bi yol izlemem gerekir? Bir de paramı belli bir süre içerisinde alamazsam hukuksal açıdan hakkımı kaybeder miyim?
    Üniversite öğrencisiyim ve bu paraya hem ailem için hem kendim için gerçekten ihtiyacım var. Şimdiden cevap yazacak olan herkese teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0tka -- 10 Şubat 2016; 2:27:32 >







  • Ne kadar süredir çalışıyordun orada. Bu olay ne zaman gerçekleşti, Çalıştığın yerin veya bahsettiğin adamın senin alacağını ödeyecek durumu var mı ? Pm den cevapla bir bakalım ne yapılabilir diye?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihl -- 10 Şubat 2016; 11:33:55 >
  • mihl M kullanıcısına yanıt
    PM'den istediklerini yazdım!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.