Şimdi Ara

Sigorta Şirketleri Sigorta Yapmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu firmaların hepsinin allah cezasını versin abi hiç bir şirket sigorta yapmıyor sigortam, hepiyi, sigortalandım, aksigorta vs hiç biri yapmıyor en son sbm üzerinden teklif aldım acenteleri aradım ama söyledikleri teklif veriliyor ama sigorta yapmıyor abi nassı lbir iş bu aracımın sigortası bitti bitecek ben ne yapayım trafiğe çıkmayayım mı aldıkları yapabildiğim tek şey cimer üzerinde ulaştırma bakanlığına şikayet etmek umarım hepsi batar yok olur kan emici rezil firmalar.




  • Kolay gelsin,sigorta acentelerinden yaptırabilirsiniz hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende aynı dertten muzdaripim, sigorta şirketleri poliçeyi onaylamıyorlar. 30 sigorta şirketinden 6 sı anca teklif veriyor. Onlarında 1 i sadece poliçeyi onaylıyor diğerleri teklif vermesine rağmen poliçeyi onaylamıyorlar.

    4300 TL olması gereken trafik sigortasını paramız ile alamıyoruz. Sadece bir sigorta şirketi teklif veriyor o da 5750 TL, 1 gün sonra sigortamız bitiyor, ne yapacağız acaba.


    Devletin ilgili kurumları ne yapıyor acaba ?

  • deatless22 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba genel olarak bir çok firma poliçe kesmeye başladı bazen tabi yine kesmeyeler oldukça fazla oluyor ama 1 tane firmadan fiyat almanız tuhaf geldi isterseniz özelden bilgilerinizi iletin bir bakalım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benimde şubat 11de bitiyordu sigortam.net dahi teklif vermiyor. Şubat ayında fiyatlar güncelleneceğinden dediler. Son bir haftadır hiçbiyerden teklif alamadım bu yüzden. Şubat girdi bugünde denicem bakalım nolcak 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigorta yaptıracağınız araçlarda ağır hasar/pert kaydı gibi bir durum mu var yoksa karıştığınız ve kusurlu olduğunuz kazalar mı var?


    Sigorta şirketleri neden sigorta yapmak istemesin ki...


    Hala sigorta yaptıramadınız mı durum nedir?


    @umut3513

    @deatless22

    @orhanyıldız




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 21 Şubat 2023; 20:52:29 >
  • kadobay kullanıcısına yanıt

    Garanti bankası üzerinden yaptım. Sigortam net hiç teklif vermedi malesef. Aracın kazası bendeyken hiç olmadı sigorta delinmedi yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadobay kullanıcısına yanıt

    Şubat 2016'dan bu yana aktif olarak araç kullanır ve sigorta yaptırırım. Bu zamana kadar hiçbir kazaya karışmadım, bir araç üzerinde sigortam bulunmakta. Aracım 2016'dan bu yana aynı Fiat Linea, aracın herhangi bir ağır pert kaydı da bulunmamakta. Benden önce 2500 TL lik trameri bulunmakta.

    Sistemde şöyle bir sıkıntı var, tavan fiyatı uygulaması olduğu için devlet tarafından, sigorta şirketi bu alınan paranın yetersiz olduğunu, kazalar sonucunda çok daha fazla ödeme yaparak zarar ettiğini beyan ediyor (Gerçek değil halbuki bu durum, yıl sonu bilançolarında zarar eden yok) Daha fazla kardan zarar ediyorlar.


    Böyle olunca mevcuttaki 50 sigorta şirketinden yalnızca 4-5 tanesi teklif veriyor. Onlarında 2-3 tanesini sistemsel sorun var diyerek poliçeyi onaylamıyorlar. Mecburen kalan 2 firmanın birini seçiyorsunuz. Durum bundan ibaret.

  • deatless22 kullanıcısına yanıt

    Araç fiyatları olsun parça ve tamir ücretleri olsun uçuşa geçmesi sigorta fiyatlarını müthiş artırdı.Özellikle 2-3 yıldan bu yana durum böyle.Ben 2021/07 de 465 tl ye yaptırdığım trf.sigortasını 2022/07 de 1566 tl ye yaptırmıştım. 4 ay sonraki yenilemede heralde 4-5 binlere yaptıracağım. Fakat şimdiye kadar sbm üzerinden aldığım tekliflerde genelde teklif vermeyen 4-5 firma olurdu geneli teklif verirdi.Zaten o teklif alımında yaklaşık 3-4 dk içinde teklifler tamamlanıyor.

  • kadobay kullanıcısına yanıt

    Sbm de firmaların yüzde 90'ı teklif veriyor ama poliçe yapmaya gelince sadece 3-4 tanesi yapıyor. Diğerleri poliçe yaparken hata veriyor.

    Ben dün 2938 TL ye yaptırdım son basamak fiyatıyla. Geçen sene 1200'e yaptırmıştım. Şuan ki fiyatlara bakınca 4 ay sonra 3300-3500 TL seviyelerinde olacağını düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatless22 -- 3 Mart 2023; 11:26:47 >
  • deatless22 kullanıcısına yanıt

    Hocam nerden yaptırdınız? sigortam.nette 1 tane teklif geliyor bana da. 5750 lira.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.