Şimdi Ara

Sigorta hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler İzmirde ikamet etmekteyim.Yarın sabah 34 plaka araba alacağım. Araba annem üzerine olacak 55 yaşında eskiden sigortadan %60 indirimi vardı. Her bakımdan kıyaslarsak sizce aracın plakası 34 mü kalmalı yoksa 35 mi almalıyım. Özellikle sigorta fiyatları çok artarmı? Geçen sene haziranda eski arabamız satıldı %60 sigorta indiriminden hala yararlanabilirmiyiz? İzmirde 34 plaka araçla gezmek sıkıntı olurmu. Araba 2011 model fiat punto



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

    İyi günler İzmirde ikamet etmekteyim.Yarın sabah 34 plaka araba alacağım. Araba annem üzerine olacak 55 yaşında eskiden sigortadan %60 indirimi vardı. Her bakımdan kıyaslarsak sizce aracın plakası 34 mü kalmalı yoksa 35 mi almalıyım. Özellikle sigorta fiyatları çok artarmı? Geçen sene haziranda eski arabamız satıldı %60 sigorta indiriminden hala yararlanabilirmiyiz? İzmirde 34 plaka araçla gezmek sıkıntı olurmu. Araba 2011 model fiat punto

    Bende senin gibi istanbuldan gelip izmire yerleştim,aracım 34.plakaydı 1.5 yıl öyle kullandım ama istanbul izmir kaskoda farkediyor,izmirde kaza risk oranı istanbula göre daha düşük olduğu için kasko ve trafik ücretide daha az tutar. Eski aracınızın %60 indiriminden faydalanabilirsiniz ama onu kaskonuzu arayıp sorun çünkü onun bir süresi var,benim 90.gündü ama ben yeni araç alamadığım için %50 hasarsızlığım yanmıştı. İzmirde yüzlerce 34.plaka var,bana göre avantajı şu; Trafik polislerin çoğu 34.plakaları kullananları ilaç firması elemanları sanıyor nitekim beni bir kaç defa o maksarla çevirip ilaç sormuşlardı Genelde 34. plakaya dokunmuyorlar ama tabii hata yaparsan kim olursan ol.




  • tahmini ne kadar fark eder acaba
  • Dostum trafik sigortası ve kasko için farklı iller için sigortacılarda fiyat alsan daha iyi olacak. Sanıyorum 3 ay geçtikten sonra önceki arabanın indirimsizliğinden yararlanamıyorsun.
  • Merhaba ortalama olarak %30 oranında fiyat fark eder
  • cevaplariniz icin tesekkurler arabayi en az bi 6 sene kullanmayi dusundugumuz icin 35 plakaya cevirmeyi tercih edecegim bu arada saticida alis satis belgesi vardi 1 ay 1 hafta olmus hala ruhsati gelmedigi icin cumaya kadar bekliyecegiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %60 indirim hakkını kaybetmişsiniz maalesef. Annenizin sicili kötü değilse fiyat uygun çıkacaktır. Aracın geçmişi temiz mi araştırdınız mı?
  • Arabayı bugün aldık ve plaka değiştirmeyi seçtik, ayrıca İstanbul araba İstanbul plakadayken 250 lira sigorta fiyatı çıkmış. İzmir plakaya döndürünce bi 60-70 lira daha düşer dedi sigortacı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.