Şimdi Ara

sıfır hatalı gelen 60 ks8000 ne yapmalıyım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Serviste sınırsız sorumsuz değildir,benim söylemek istediğim servis içinde üretici içinde geçerli ,servis içinde hukuki sorumluluklar var ne gibimi? Örneğin ve gerçek olay olarak benim yeni aldığım tv yi ekranın sağ kösesindeki bir kaç cm.lik kararma için servis götürdü,evvela onlar onaylayıp yukarıya merkeze göndereceklermiş.sonra merkez de onaylarsa değişim olacakmış ki her 2 tarafta onayladı.Şimdi servis bu tv de sorun yok derse hukuken kim sorumlu? ben servisi mahkemeye verdim ve kazandım.Üretici genel merkez o servisi ikaz etmeyecekmi?

    Sözüm herkes hukuki kurallara uysun o kadar.Ve tüketicilerimiz maalesef uyanmalı artık.kimseye güvenmeden haklarını iyi bilmeli
  • achillus79 A kullanıcısına yanıt
    Çok can sıkıcı ve devamlı göze batar dostum bu..Sen bir daha tüketici haklarıyla görüş satıcıya fax işini teyit et.Çünkü satıcı servis raporuna göre hareket ediyor,kurulum yapıldığı için.
  • serden kullanıcısına yanıt
    internet üzerinden almıştım hocam bu durumun satıcı ile ilgisi olması ilginc bana sorarsan ben dilekçeyi samsung genel servisine göndermeliyim işlemi onaylamayan onlar.

    bu arada tüketici mahkemesine ne kadar harc yatırılıyor ve bu harcı dava kazanırsak firmadan alabiliyoruz dimi ?
  • achillus79 A kullanıcısına yanıt
    Hocam muhatabınız SAMSUNG dur servis değil. Servise yönlenmeniz sonuca ulaşma sürecinizi uzatacaktır. Arkadaşımız OLMASI GEREKEN kısmını anlatıyor, ben ise size direkt olarak Ülkemizde OLAN kısmını anlatıyor.

    2 kelam hukuk bilmek yeterli olmuyor, servislerin işleyişi ve hatta hangi servis yapısıın hangi işleyişe sahip oplduğunu bilmek lazım. Merkez servis - Yetkili servis - Şube servis - Taşeron servis vs bunların hepsinin işleyişleri ayrıdır. Merkez servislerin sorumluluk ve yükümlülük alanları ile Yetkili servislerin ki bir değildir. Merkez Servisler kurum odaklı ve hatta bir çoğu kuruma bağlı kuruluşlar olarak görev yaparken, yetkili Servisler sözleşmeli iş ortaklarıdır ve bu sözleşmeden kendilerini bağlayıcı noktalar olmakla birlikte kendilerini bir çok mes'uliyetten kurtaran/ayrı tutan maddeleri de vardır. Beni mahkemeye veren olmadı mı hiç? 12 yıla yaklaştı artık bu sektördeyim yazdığım savunma yazılarının sayısı 2.000 dolaylarını bulmuştur ve bu 12 yıl içerisinde SORUMLU tutulduğum ve dah bana zerre kadar zararı dokunan tek bir olay dahi olmamıştır. Sizin örneğinizde olduğu gibi konularda Mahkemeler SERVİSİ BAĞ-LA-MAZ

    Karşıdan bakıldığında görülen ile, içeride neler döndüğünü bilmek farklı şeylerdir.

    Bu mevzu benim için fazla uzadı, yolunuzu ister uzatın ister kısaltın sonunda zaten hakkınızı alacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.




  • Ado kullanıcısına yanıt
    hocam bilgiler için çok sağolun . iadeli taahhütlü dilekçeyi satın alıdğım mağazaya yazmam gerekiyormuş . mağaza ilede görüştüm siz bize yazın biz samsung bayisiyiz biz aracıyız , gerekli birime iletiriz dendi .

    çok yardımcı oldunuz tv geldi şu an evde onarımı kabul etmedim . hakkımıza hayırlısı artık .

    tek kafama takılan su anda tüketici mahkemesinden istenilen ücret yüksek bi rakam olabilirmi olursa dahi bunu dava yı kazndığımızda firmadan alabiliyomuyuz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achillus79 -- 16 Aralık 2016; 12:9:58 >
  • achillus79 A kullanıcısına yanıt
    Alıyorsunuz elbette hocam ancak bunun için ayrı bir takip başlatmanız gerekiyor daha önceki mesajlarımda da belirttiğim üzere.

    Burada yazan arkadaşlardan edindiğim bilgi kadarıyla bedel çok yüksek değil ancak net rakam hakkında bilgim yok maalesef.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    tekrar teşekkürler
  • Bu arkadaşla sıkıntınız benzer,bu arkadaşın yaptıklarını yaparsınız sonuçlanır olur biter.

    https://forum.donanimhaber.com/m_122551473/tm.htm
  • serden kullanıcısına yanıt
    tskler hocam cok ilgilendiniz. servis tv yi getirdi getirmesinede her yeri parmak izi. siliyorsun tv kapalıyken mavi renkte parlıyor silinen yerler . samsungu aradım nasıl silecez geçeçek bu diye bana servis yönlendirelim baksın diyor . ya dedim sizin servisiniz zaten bunu yapan

    artık tüketici mahkemesine basvurumuz sart oldu . emin olun tv de görünmüyor bile bi kirpik tanesi kadar en üst sol köşede .üsteki resim yakınlastırmadan dolayı net görünüyor.

    ama bunlara hakkını bildirmek gerekiyor sırf inadına onlar beni ugrastırdı bende onları ugraştıracam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achillus79 -- 18 Aralık 2016; 0:4:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.