Şimdi Ara

Sıfır Ayarında Cooler Master Siyah NotePal U3 Plus 19' Notebook Soğutucu - 170 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Sıfır Ayarında Cooler Master Siyah NotePal U3 Plus 19" Notebook Soğutucu - 170 TL
    - Soğutucu sıfır ayarındadır. 3 fanı da aktif olarak çalışıyor. Fanların yeri ayarlanabiliyor. Aluminyum malzemeden yapıldığı için daha etkili bir soğutma sağlıyor.

    - Hiçbir sorunu yoktur.

    - Kendi kutusunda gönderilecektir.

    FİYAT: 170 TL


    Cooler Master NotePal U3 15”-19” 3x80mm Fanlı Notebook Soğutucu (CM-R9-NBC-8PCK-GP)

    Cooler Master NotePal U3 3x80mm Yeri Değiştirilebilir Fanlı Alüminyum 15-19" Notebook Soğutucu
    Tamamen alüminyum, yeri ayarlanabilir tak&çıkart 3x80mm fanlı, 42cm genişliğindeki dev soğutucu



    Yeni Nesil Üç Fanlı 15"-19" Full 43cm Genişliğinde Alüminyum Blok Soğutucu
    Cooler Master büyük boyutlu laptopların ısınma problemini kökten çözecek dizüstü soğutucusu 42cm genişliğindeki dev NotePal U3'ü tasarladı. Yaklaşık 1040 gramlık alüminyum bloktan yapılan U3 ile maksimum ısı uzaklaştırıcı yüzey alanına sahip olacaksınız. Tamemen delikli yapıdaki U3'ün 3 adet 8cm'lik fanını dilediğiniz noktaya kolayca takabilirsiniz. Cooler Master U3; 15"-19" Dizüstü bilgisayarınızın dilediğiniz noktasında fırtınalar kopartacak, buz gibi soğutucu!



    Kolay Tak&Çıkart Çift Fan ile Fırtına Dilediğin Noktada!
    Klasik notebook soğutucuların temel sorunu sabit fanlara sahip olmalarıdır. Oysa ki her bilgisayarın farklı noktası ısınır. Cooler Master tasarım ekibi bu sıkıntının üzerinden gelmek için kolay takıp çıkarılabilen fan mekanizmasını geliştirdi. Tamamen delikli soğutma yüzeyinde üç 80mm fanı dizüstü bilgisayarınızın en çok ısınan noktalarını doğrudan serinletecek şekilde konumlandırabileceksiniz. Bu şekilde dizüstü bilgisayarınızın işlemci, sabit disk, chipset gibi en çok ısınan bileşenlerini ayrı ayrı soğutabileceksiniz.





    Dizüstü bilgisayarınıza "Çelik Yelek"
    NotePal U3 bir çelek yekel gibi dizüstü bilgisayarınızı çantanızda taşıdığınızda dış darbelere karşı ekstra koruma sağlar. Soğutucunun fanlarını kolayca çıkartın, ters çevirip bilgisayarınızı yerleştirin, ve özel lastiği ile sağlama alın, çantanıza koyun, hepsi bu! Özel kauçuk destekleri ve tamamen alüminyum yapısı sayesinde bilgisayarınız dış etkenlere karşı artık daha güvende olacak.



    Ergonomik Tasarım
    Sağlıklı bir kullanım için dizüstü bilgisayarın minimum belli bir açıda olması gerekmektedir. Cooler Master U3 en rahat kullanım için ideal yükseklik ve açıda tasarlanmıştır. Uzun süreli bilgisayar kullanımlarında çok daha iyi çalışma pozisyonu sağlar.



    USB Port Kaybettirmeyen Bağlantı Tasarımı
    Cooler Master tasarımcıları bilgisayarınızı soğuturken dizüstü bilgisayarınızın USB portunu işgal eden klasik soğutucuların yerine akılcı bir çözüm getirmişlerdir. Bilgisayara bağlantı yapıldığı noktada USB'yi çoklayan özel tasarımı ile port kaybetmeden bilgisayarınızı serinletebileceksiniz.

    Kauçuk Destekler
    Çalışırken ve taşırken bilgisayarın soğutucu ile temas ettiği noktalar mükemmel elastik kauçuk ile desteklenmiştir. Soğutucunuz bilgisayarınıza asla zarar vermez.



    Yeri Ayarlanabilir, Fan Kontrolcü
    Cooler Master U3 notebook soğutucunun 3 fanının devrini dilediğinizce ayarlayabileceğiniz özel fan kontrolcüsü bulunmaktadır. Fan kontrolcüyü notebook soğutucunuzun sol tarafında istediğiniz noktaya konumlandırabilirsiniz.

    Teknik Özellikler

    Uygulama Alanı: Dizüstü Bilgisayarlar ve MacBook'lar
    Uyumluluk: 15 - 19" Notebook
    Renk: Siyah
    Materyal: Kauçuk Destekli Alüminyum Blok Izgara Soğutucu
    Boyutlar: 420 x 320 x 65 mm
    Fan Adedi: 3 adet
    Fan Boyutları: 80 x 80 x 10mm
    Fan Hızı: 950~1,800 RPM (Fan kontrolcü ile ayarlanabilir)
    Ağırlık: 18 dBA (Min.)
    Ses Seviyesi: 1.04kg

    Sıfır Ayarında Cooler Master Siyah NotePal U3 Plus 19' Notebook Soğutucu - 170 TL
    Sıfır Ayarında Cooler Master Siyah NotePal U3 Plus 19' Notebook Soğutucu - 170 TLSıfır Ayarında Cooler Master Siyah NotePal U3 Plus 19' Notebook Soğutucu - 170 TLSıfır Ayarında Cooler Master Siyah NotePal U3 Plus 19' Notebook Soğutucu - 170 TLSıfır Ayarında Cooler Master Siyah NotePal U3 Plus 19' Notebook Soğutucu - 170 TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 170 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Mart 2019 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.