Şimdi Ara

Sıfır araçta DSG Arızası (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
30
Favori
133.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
309 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pércussionist kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir yeni gelişme yok dün akşam yazdığım gibi bu önümüzdeki hafta içi Yen'i gelişmeler olacaktır.
  • Geçmiş olsun. Çok zor bir durum. Ne heveslerle araci al ilk gün şanzıman arızası versin. Maduriyetten dolayi daha jest yapmaları gerekirken. İşi yokuşa suruyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 14 Ocak 2017; 10:1:57 >
  • AUDI'm kapi gibi aspirin hapi gibi

    DOĞUŞ'um hazırlamış baltanin sapi gibi

    AL bunu alamaz misin... Birkac ay bekleyemez misin...



    Durumun kisa özeti
  • Çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzücü, çok can sıkıcı.



    Benzer bir olay bir abimizin başına gelmişti, 1999 senesinde sıfır E200 arabasını bayiden aldıktan yarım saat kadar sonra yolda kalmıştı.



    Çekici ile geri getirmişler. Meğer fabrikada şanzıman yağı eksik koyulmuş, şanzıman da hararet yapıp motorun yatak sarması gibi dağılmış.



    O zaman tüketici hakları kavramı da bu kadar gelişmemişti ülkemizde, şanzımanı değiştirmişlerdi.





    İnşallah tez zamanda çözülür sorununuz. Yargı süreci malesef biraz ağır ilerliyor fakat eninde sonunda kararınızı alır icraya koyarsınız.

    Avukatınız ile yürüyün, ihtarnameyi avukatınız göndersin, zaten anlaşmak isteyecektir Doğuş, çünkü sonuçta kaybrdeceği bir dava, masraflarını azaltmak isteyecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İnsanlar Doğuş ile birlikte paramla nasıl rezil olurumu gösteriyorlar ve bu tür olaylardan ibret almayıp haala babasını korur gibi Doğuş'u koruyanlar var.

    Ekşi Sözlük'e konu açmanı tavsiye ederim ve birdaha Doğuş'un kapısının önünden bile geçmemeni tavsiye ediyorum şahsen ben geçmiyorum.
  • Sonucun ne olcagı acık ve net ortada.... doğuş kişiyi psikolojik baskı içine sokmakta. Psikolojinizi saglam tutun sizin yapmanız gereken tekşey bu.



    Hakkınızda hayırlısı olsun, tez zamanda sonucu güle oynaya lehinize alırsınız...
  • almayın aldırmayın diyoruz ama yok
  • ülkemizde yatırım yapmayan Audi VW Skoda seat araç almayın.



    adamlar hic bir tepki görmediği için istediği gibi at koşturur.
  • Hemen başta bozulması Dsg nin sorunu değil, olabilir. Aldığımız zaman bozuk tv, telefon vs ile karşılaşmıyor muyuz? Göremeyenler için şerefsiz olan Doğuş Oto dur. Bu ülkede müşteri memnuniyeti diye bir şey yoktur. İnsanı ortada bırakan, mahkeme Vs saçma salak işlerle uğraştıran bu şirketin köküne amg paket alayım. Geçmiş olsun.
  • DOĞUŞ canınızı okur ne demek ya? Muz cumhuriyetimi kardeşim burası.. bu ülkenin başına ne geldiyse ilahlaştırılmış kişiler ve kurumlar yüzünden geldi. Adam parayı yolda mı buldu ki çöpe atsın. Haklı mücadelenizde sizi sonuna kadar destekleyeceğim..

    Bu
  • Hocam peşini bırakmayın. Bir tanıdığıma aynı kazığı opel attı. (Kapısı değişmiş araç sattılar 0 diye.) Dava'nın sonunda hem iade aldılar. Hem de dava masrafını ödemek zorunda kaldılar.
  • Doğuş grubu aleyhine bi karar çıkarsa araya başkaları girer. söz hukukta değil ülkemizde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizimde zamaninda e90 bmw daha ilk ciktiginda almistik hatta hanimefendi ilk arac sizinki demistk ilk gun egzozu patlamisti cok can sikici bisey gecmis olsun.
  • Geçmiş olsun, cana gelen mala gelsin demek istiyorum ama malda canın yongası. O kadar para ver paranla rezil ol, ülkemizdeki sistem böyle maalesef. Geçen sene benimde başıma geldi, aracı aldıktan 2 ay sonra kapı bantları soyulmaya başladı, işi gücü bırakıp çok uğraştım ama nafile. İnşallah daha fazla mağdur etmezler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SmuraY

    Şenyıldız banada kapısı hasarlı arabayı sıfır diye sattı 2 saat sonra fark ettim. Siz yapmış olabilirisiniz mahkemeye bıyrun dediler. Doğuş kaale bile almadı ben aracımdan soğudum ve piyasanın çok altına sattım.

    Bosver hocam bunlarin hepsi ayni.Hepsinin abv.Beni aradilar memnunmusunuz diye ben herseyi anlattim degilim dedim..Oyle bi anlattim ki pesinden 3 kere daha aradilar sorunla ilgili.



    Benle ilgilenen adaminda adini soyadini vermistim.3 kere aradiklarina gore o laftan anlamaz gundi herifin mutlaka kulagini cekmislerdir eminim.Ama gel bakalim araca demediler tabi.500 kusur tl mi ne verdim ozel servistebm degistirdim radyatoru mis gibi.1200 tl istiyorlardi Allahsizlar




  • Doğuş grubunun bu tarz olayları ilk değil..belli ki son da olmayacak..sayemizde..tepki görmesi gerekirken savunanlar oldukça..
  • Muz cumhuriyeti değilmi ?
  • Mahkeme de hakkınızı alırsınız sıkıntı yok.

    Firmaların yan çizme politikası çok. Yedirebildiklerine yapıyorlar.

    Kuruma da bir daha ebbedi toplu ve ya tekli alımlarda doğuşun araç markalarını aldırmam. Belliki yarın öbürgün iş çıkartırlar adamın başına. Ayıp şu tavır gerçekten, kur farkını ver falan ne demektir.

    Sen zararını git firmadan karşıla, bozuk aracı sana sattırıp kurumsal itibarını sarstıkları ve firma olarak mağdur olduğun için.

    Neyse geçmiş olsun.
  • Dava açtığınızı bayiiye söyleyin. Korkup yapması gerekenleri yapacaklardır. Dava biraz uzun sürebilir lakin çok büyük ihtimlle kazanırsınız. Umarım en kısa zamanda istediğiniz şekilde kapanıır mevzu. :)
  • Ya arkadaslar konuyu takip ediyorumda bir sey varmi diye. Herkes aman Almanya duysa soyle boyle diyip duruyor. Acin Auto Show ocak sayisini okuyun. Orada A serisi ile Golf un uzun donem testleri var.



    Golf de kavrama sorunu amartisorlerden yag sizmasi supriz servis ziyaretleri falan hersey var.



    Ve bomba wolfsburg'dan gelen muhendisin yorumu...



    "Her sey normal ve olmasi gerektigi gibi. Bu yaglanmalar sorun teskip etmez ve geri kalan hersey kullanimdan kaynakli."



    Arkadaslar bende severim Audi araclarini falan ama artik kabul edelim VAG grubu icin herkes keriz bir kendileri akilli.



    Gercek budur...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.