Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (14516. sayfa)

5 sn
293.115
Cevap
4.716
Favori
47.713.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1058 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
Mesaj
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum tamamen.
    Ya da kaliteli vs premium da diyebiliriz.
  • Elite versiyon, 1.0 Scala 1.260, Kamiq 1.295. Hangisi tercih edilir?

  • big_planner B kullanıcısına yanıt
    1295 omada luxury tercih edilir . Git bin sen karar ver
  • big_planner B kullanıcısına yanıt

    KAMİĞ 3 CM DAHA FAZLA AKS ARALIĞI

  • Bu 7 Temmuz mevzusu kelepir vag araçları çıkarır kenden söylemesi.Hemen hemen vw modellerinin tamamı (yeni tiguan be passat hariçtir sanırım)kurala uymuyor.Varsa ellerinde başlarlar kampanyaya.
  • icemy İ kullanıcısına yanıt
    Tahminim yaklaşık 50 bin TL lik bir fark oluşur güvenlik donanımı olan araçlarla. Markaya ve modele görede artabilir.

    Sadece vw de değil birçok markada fırsat araçları olabilir.

    Benim merak ettiğim 7 temmuzdan sonra bu araçlar satılmayacak mı? Yoksa sadece ithal mi edilemeyecek? Yanlış hatırlamıyorsam 2014 te esp li ve esp siz araçlar aynı anda satıştaydı.
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt

    türkiyede eski model araclar hurdaya gitmedigi icin,fiyatlari kasitli yukari cekerler,mesela euro 0,1 ve 2 yassak avrupa ülkelerinde kirlilik emisyondan dolayi,euro 3 mesela bir takim sehirlerde yassak bir takimda degil,türkiyede euro 0,1,2 model araclar 2000 öncesi üretilmis araclar,bunlarla hic bir sehirde süremiyorsun,Türkiyede bu sisteme gecerse,tofas gibi arabalar hurdalik olur..


    a segmentin ötv si farkliydi b segmentinki farkliydi,simdi hepsi %80 bunun sebeblerinden biri eflasyon ikincisi al satcilarin dahada fazla satarak fiyatlari firlatmasi olacakti ama al satci degil ithalatcilar zam üstüne zam getiriyor,kredilere ulasimda suan imkansiz,bugün konutlarda satis durmus vaziyette,sadece parasi olanlar aliyor,bir yerde o döngü duracak,taleb azalinca fiyat düser,almanci skywalker cikmis taleb azalinca fiyat yükselir diyor,sanirim covidi unuttu arkadas,petroldeki varil fiyatlari bir anda düsmüstü,covidden dolayi petrole taleb azalmisti..


    taleb azalinca asil ürünü satmak icin fiyat assa yönlü gider,kimse almazsa araba fabrikalari kapilarini kapatir,isciyi isden atar,bunu akil edemiyor cünkü kendisi al satci da ondan ,adamin isi araba alib satmak :)))...


    Turkiyedeki serbest piyasa kontrolsuz,ithalatci istedigi fiyati verebiliyor,avrupada fiyatlarin hizli artmama sebebi,minium ve maximum fiyat belirleniyor,diyorlar su fiyati gecmiyecek su fiyatin altina inmiyecek,orantili serbest piyasa orda oldugu icin,her türlü ürünlerde zam göremezsin..


    Türkiyede fiyati devlet belirlemedigi icin,napiyor üreticiler kafalari estigi gibi fiyat veriyor,serbest piyasanin oldugu yerde ne yapmasi gerekiyor firmalar,birbirleri ile rekabet edib pazar payini yükseltmek varmi öyle bir durum türkiyede yok,cogu kartellesti anliyacan..



    alt sinif dedin,orta sinif bile alamiyor,maaslari bogazlarinami arabayami gidecek,ordan biri cikmis togg kredisi ile almak istiyor oda aylik %1,99 2milyonluk arabanin faizi 39800,36 ayda ödüyeceksin yani ana para olan 2milyonuda 3 yilda kapatacaksan yani 398000 faiz+55000 tl her ay ana paradan düsüreceksin,toplam 95 bin tl ayda togg un,kari koca ortaklasa orta gelirli olarak calissalar yuvarlak hesab 80 bin tl alsalar,ne yiyib ne icecekler :))) orta gelirligide vurmus durumda..


    en düsük fiyat b segmentindeki fiyat 1380 bin otomatik olan araclar,c segment araclarda,1milyon 500 assasina yok,orta gelirli 66000 b segmenti bir arabaya verece 66000 tl ayda,gene ne yiyecek ne icecekler :))))


    Sen 2020 model arabayi hic 700 bin veya 800 bine bulabilirmisin,o eski araclari bile 1 milyon üstünde satiyor,dünyada esi benzeri yok böyle fiyatlarin,sadece türkiyede var :)))..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 5 Mayıs 2024; 3:7:8 >




  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Kardesim Gsr diyip gecme icerigini yaz neler var o guvenlik donanimlarinda ve o donanimlar hangi markalarda yok tartisalim.


    Mesela geri gorus kamerasi bile olmayan marka modellerden basliyalim mi?


    Veya direksiyon mudahalesi olmayan serit takipten.


    Bahsedilen donanimlarin cogunun alt yapisi araclarda mevcut fakat yazilimsal aktif degil velevki maliyet farki var kar paylarindan feragat ederek koyarlar fakat gel gelelim gumrukte satis bekleyen binlerce araba var bu mevzuata uymayan 7Temmuza kadar bunlari satmak icin birbirleriyle rekabet edecekler dusun neler olacagini.

  • Araç fiyatları bu tünele girdikten sonra ne kadar büyük harfle yazarsanız yazın ARTMAZ.


    Buradan sonra grafik aşağı yönlü ivmeye girmiştir.


    Dibin dibini görmeden de tekrar yükselişe girmez.


    TR de faiz düşüşü başlamadan araba alınmaz.

  • TurkCA T kullanıcısına yanıt

    kia nin önü tozlanmis sifir araclarla doluydu,kimse inanmiyor,o eski satislar yok artik,opel mokka var 2023 model o bile zavallim satilmadigindan üstü toz icindeydi :))bir ara gidib cekeyim fotorafi sehir disinda kaliyor..

    Parasi cok olan ileriye dönük gene ticari anlamda düsünüyor kredi faizleri düser bankalarin muslugunu devlet acarsa gene iyi fiyattan satarim,ithalatci sanirim,ilerde nede olsa kredi faizleri düsecek isteyen istedigi fiyatla alabilecek,ben simdiden zamlari koyayim,ogünlere geldigimizde al satcilarim,ellerindeki araclari gene bol karla satacak,adamlardaki zihniyet bu,yoksa satilmayan araclar neden zamlanir :)))

  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Şu an stokta olan araçları 7 temmuzdan sonra satamaz mı? Yoksa yeni nesil güvenlik donanımı olmayan araçları 7 temmuzdan sonra ithal edemez mi?

    Konuyu tam bilmediğim için soruyorum.
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Kaptan olan senin Poloya olacak ne çinlilerde GSR’nin tümünü sağlayan donanımlar var poloda ne var ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakolat -- 5 Mayıs 2024; 5:52:59 >
  • umut5566 U kullanıcısına yanıt

    Haziranda 1.700 lü fiyatlara verirler

  • grkcm G kullanıcısına yanıt

    hocam hangi bayi?

  • Yeni Kasa Mini Countryman 1.913.000 TL


    Kosifler Bostancı

  • Dün Ford yetkili bayisine gittim. Aklımda 2023 model Sedan Focus 0 ya da 2. el olarak almak vardı.

    2017 model Focus Sedan Trendx
    72.000 km
    Dizel - Otomatik
    Navimex marka multimedya ekranlı (geri görüş kamerası, sensör ve CarPlay dahil)
    Sol arka çamurluk ve sağ arka kapı lokal boyalı, hasar kayıtsız aracımı takaslayıp yeni bir araç almak için.

    Öncelikle benim aracıma maksimum 750.000 TL vereceklerini söylediler, fiyat fazla öldürücü olmadı mı dediğimde ise yapabileceğimiz en fazla bu dediler (Bu aracımı da zamanında bu bayiden almıştım).

    10.000 km olan 2023 Model Focus Sedan (1.5L Ti-VCT 123PS, 6 İleri Otomatik, Benzin - Titanium) araç için son fiyatın ne olduğunu sordum, o aracı dün sattıklarını birinin gelip kapora bıraktığını söyledi. Aracın fiyatı 1.300.000 TL idi. Aynı aracın 0'ının fiyatı ise nakitte 1.417.00, bunda da hiçbir şekilde pazarlık yapmadılar listede ki nakit fiyatı ne ise onu söylediler.

    Benim için gereksiz bir deneyim oldu. İşin komik tarafı telefonla arayıp benim aracıma kaç verirsiniz diye sorduğum zaman aracı getirip göstermeniz gerekir, inceleyip fiyat veriyoruz dediler. Yanlarına gittiğim zaman ise telefonda konuştuğum yetkili arkadaş aracın özelliklerini sordu hiç araca bile bakmadan maksimum 750 veririz dedi, bunu telefonda yapsalar bayiye kadar gitmeme bile gerek kalmazdı.


    Aracımı kendim satsam kaça gider tavsiylere açığım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 5 Mayıs 2024; 8:38:49 >




  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    kasko değerinden yüksek vermişler
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt

    Mini Countryman Electric. 

  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt

    Kasko değeri o fiyatın altında değil hocam

  • SWM G03F inceledim biraz da o motor o araca ne mantıkla koyulmuş anlamadım. 7 kişilik araca atmosferik 110hp 150 tork motor olmamış. G01F deki motoru niye koymamışlar?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.