Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (14463. sayfa)

5 sn
292.415
Cevap
4.695
Favori
47.560.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1055 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
Mesaj
  • emreq E kullanıcısına yanıt

    Zaten bende teknolojinin geliştiğine inanmayarak, bunu teknolojinin gelişimi ile açıklanamaz olduğunu ifade ettim hocam, firmaların müşterilere yaptıklarını anlatmaya çalıştım. Yoksa 1 yılda teknoloji gelişseydi tesla, byd yapardı 1000 km menzil şimdi.


    İşte bu nedenle şuan Ev olarak uzun yıllardır araç üreten, avrupada taksi olarak yıllardır kullanılan, tesla aracını tercih ederim. 2.sıra belki byd olur oda f/p den çok uzak şuan, marka olarak güven anlamında. Ev konusunda diğer markalara şuan güvenmiyorum.

  • kiralama işi yapan tanıdıgım var , yerli markalardan biri tüm bayilere emrivaki yaparak 200 er adet araç fatura etmiş…

    geliyor gelmekte olan

    😁




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 28 Nisan 2024; 23:56:16 >
  • bps B kullanıcısına yanıt

    Aynı fikirdeyim ,1.3tce efsane ama keşke EDC ile gelseymiş ,EDC daha pahalı olduğu için cvt seçtiler ama kullanıcılar o cvt gecikmesini istemiyor clioda bile istemiyorlar :)


    1.2 motor 3 silindir ama EDC ile gelecekmiş , bu yıl 130hp seneye 140hp olarak satılacakmış , hatta seneye avrupa da dacia duster da 1.2TCE LPG satışı başlayacakmış


    Bugün fransız forumunda 1.2tce Dacia Duster Mild Hybrid incelemesi izledim ,1.2tce 115Hp+ 15Hp elektrik motoru yazıyordu ,130hp

  • turkay23 kullanıcısına yanıt

    inan ben şarjı pek düşünmedim Ankaradayım burada bolca var ,izlediğim videolarda yollarda sorun yaşayanda görmedim epey var, arkadaş ağustostan beri kullanıyor yakınlarda trugo var sürekli orada şarj ediyor ,benim evde şarj imkanım yok :)

  • ayda ortalama 600-1000 km yapan biri olarak elektrikli araç almayı düşünüyorum. evde şarj imkanım şu an için yok ama iş yerinde şarj edebilme imkanım olacak. xc40 recharge mantıklı geliyor. menzili düşününce ayda sadece 3 kere şarj edeceğim. şu an için 2.4m civarı fiyat ama yıl sonuna kadar daha da düşer mi diye düşünmeden edemiyorum.

  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Togg teslim aldınız mı? En son alma aşamasındaydınız

  • ReaLKraL kullanıcısına yanıt

    Yerinizde olsam xc40 düşünmem. Az önce yukarıda yazdım nedenini.

  • sinirliengineer kullanıcısına yanıt

    teslim tarihi için aramalarını bekliyorum cuma ödemeyi tamamladım ,evrakları tamamladım mail attım tahmini teslim ne zaman olur diye , son ödeme sonrası 1-2 hafta sürebilir yazmışlar


    katılım yoğun ancak benden sonra başvurup tüm ödemeyi benden önce bitirip teslim alanlar var :) tahminim bu hafta tescil başlar ve ararlar hayırlısıyla inşallah.

  • ReaLKraL kullanıcısına yanıt

    1.9 milyon’un altına bu kadar alternatif varken fazladan verdiğiniz 500 bin çöpe gider. Türkiye şartlarında bütçeniz kısıtlı ise %10 ötv dilimindeki araçlara bakın. Bütçesi olanlar 3.5 milyon üstü araçlara bakmalı. Arada kalanlar parasını haketmiyor. Sebebini sorarsanız yazarım, üşendim şu an SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreq E kullanıcısına yanıt

    Elektirikli arac alacaklar icin tek motor ev alinacaksa %10 otv disindakileri almak hic mantikli degil.Cift motor fiyat bandi 3 ustu zaten artik onlar dahada luks olacak ilerleyen zamanda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreq E kullanıcısına yanıt

    Tesla'dan emin olamıyorum ama o fiyattan getirebileceklerine emin olsam ( ötv'nin değişmeyeceğinden )yine de bi düşünebilirdim.

  • Ötv muafiyetli alınan araçlarda vergi dairesi işlemleri kaç gün sürmekte bilgisi olan var mı acaba ? Yeni 2008 Gt için 915 bin üzerinden anlaştık ödemesini yaptım. Gelmesini bekliyoruz artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bekleyin düşecek diyen arkadaşlar, neye dayanarak bu yorumu yapıyor bilemedim. Valla hangi bayiye gitseniz çatır çatır araçlar satılıyor, sıraya girmeniz gerekiyor vs. Bizim ülkemizde otomobile bakış açısı farklı, mesela sene boyu en ufak tatile gitmez, ailesini götürmez, dışarıda yemek yedikleri gün parmak sayısını geçmez ama gider araba için gözü kapalı 2m verir. İşin komik yanı aldığı arabaya da kilometresi artmasın diye binmez, çok yakmasın diye gazlamaz. Tesla tesla der 500 beygir araba alır ama şarjı bitmesin diye 100ü geçmez.

    Anlaşılması zor çok şey var bu ülkede



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 29 Nisan 2024; 8:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Ne sırası hocam Allah aşkına daha geçen izmir vw bayiyi aradım telefonda direkt 250 bin indirim yaptılar t-roc r- line her gün arıyorlar n’aptınız karar verdiniz mi ? Hemen teslim edelim .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

    Gunaydin,


    Birileri hala araclarin fiyatlarini ucurmak istiyor ancak daha cok calismalari gerek. Onlar zannediyorki buraya yazinca arac fiyatlari yukselecek. SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023  Vw satamadigi Tiguan’leri tek tek internet sayfasina listeliyor. Bunlar ne sirasindan bahsediyor? Boyle dogrulugu olmayan yazilara itibar etmeyin.SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 


    Edit: Premium tarafi cok daha fena. Her aracin stogu gun gectikce daha da hizli artiyor. Bir Bmw ve Mercedes online girip araclari gorun. G20ler G22ler G26lar havalarda ucusuyor. Piyasayi takip etmesek bilmesek tamam diyecegim. İkinci el bitmis vaziyette. Daha simdi Model Y ler gelmeden insanlar aeaclarini satiliga cikaracak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 29 Nisan 2024; 9:1:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

    Evet 0 araç piyasasında bariz soğuma var. Liste fiyatları üzerinden ciddi indirimler söz konusu. Otomotiv yazarlarının da son zamanlarda söylediği gibi "Kış geldi". Bu ara 0 araçlara verilecek parayı 10 defa düşünmek lazım. Bekledikçe zam yersin ezberi bozuluyor piyasa durgunlaştıkça. Bayram sonrası bindirimleri son dalga olabilir.

  • Beyler Tesla fiyatına corolla isteyen parmak kaldırsın. Hemi de atmosferik SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 



    SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katlıyorum . Çevremde bir çok insan aracını satmaya çalışıyor Tesla için ama istedikleri fiyatları bir görseniz ya diyorum eski piyasa yok bu fiyata gitmez tabi arayan soranda yok sonra napıyorlar mecbur ilanda indirim yapıyorlar .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

    Kullandım. Şu araç altından olsa o motorla binilmez. Traktör bir tık daha yavaş ama daha keyifli ve sessiz. Hiç değilse cabrio.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi günü kar-ford bayiinde showroom da dönmeye yer yoktu.her modelden sıfır araç vardı.her zaman bu kadar dolu oluyor mu bilmiyorum.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.