Şimdi Ara

Siemens EQ300-EQ500 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
10
Favori
18.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mobilde kod için 1 saat dolandım tam pes edecekken çıktı . Uygulamasında gezin hocam elbet çıkıyor . Dün satın alacaktım karşıma kod çıktı ama kodu kopyalamadı ve kayboldu bugün 1 saatin sonunda alabildim kodu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bado6100 kullanıcısına yanıt

    Sütün yoğun köpük kıvamında olması için belli bir sıcaklıkta olmalı o da yanlış hatırlamıyorsam 50 derece. Daha üstü sıcaklıkta köpük olayı bozuluyor.


    Makinalar bu sebebten çok sıcak vermezler.





    D-Besteyoutube
    Bu ve daha fazlası için kanalımıza abone olabilir veya sitemizden takip edebilirsiniz. http://sterdam.tv/category/2-dakikada-bilim/
    https://www.youtube.com/watch?v=7bmlTapB-9c


    Bu da deney videosuydu.

  • bado6100 kullanıcısına yanıt

    çok yakın bi arkadaşımızda bu makina ile sütlü bi kahve içmiştik (eq500 olması lazım). ben çok sıcak sevmediğim için sorun etmedim, hatta direk içebildiğim için hoşuma gitti ama mesela onlar sıcak içmek istedikleri için memnun olmamışlardı. hatta satın aldıktan 1 hafta sonra makina arıza uyarısı vermiş, sonra bi ara düzelmiş sonra yine arıza verince bu makina bizim elimizde kalır diye gittiler iade edip delonghi aldılar. inşallah burada satın alanlar memnun kalır.

  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

    yani benim de aklıma ilk bu soru geldi ve sitede bulana kadar baya uğraştım. dolayısıyla bunu bilip burada paylaşmakta bir sakınca görmüyorum. yoksa herşey google da yazıyor tabi. o zaman hiç birşey paylaşmayalım. böyle bir mantık olamaz.

  • bu üründe %5 kodu devre dışı bıraktılar herhalde. 2 kere kod bulmama rağmen sistem hatası diye indirim yapmıyor. alabilen var mı?

  • mmavcu kullanıcısına yanıt

    Hocam 30 dk süresi vardı galiba, kısmet değilmiş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahve sıcak süt köpüğü soğuk geliyor sıcak sevenlere ama bu kadar yoğun süt köpüğünü ilk defa bu makina da görüyorum eq 500 malzeme kalitesi daha yüksek sanırım ancak yapılan kahve çeşitleri aynı isyeri için daha uygun ev kullanımı için diğeri de alınabilir. 7000 TL ye güzel ürün olduğunu düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eq500ü kasım indirimlerinden aldım. 6 aydır sürekli kullanıyorum. Çok memnunum. Bu paralara bedava. Tchibonun professional seri kahve çekirdeklerini kullanıyorum. Kahvenin aroması, süt köpüğü, görselliği mükemmel oluyor. Sütü dolaptan çıkarırsam çok sıcak olsun istersem cezvede 40-50sn ısıtıyorum. Kendi kendini temizleme özelliği var. Arıtma suyu kullandığım için şimdiye kadar 3 kiloya yakın kahve çekirdeği tüketmeme rağmen detaylı temizlik istemedi. Süt haznesinin olmaması bence avantaj. Paketi dolaptan çıkarıp direk hortumu daldırıyorsun. İşin bitince de süt paketinin kapağını kapatıp tekrar dolaba koyuyorsun. Haznelilerde hazneyi artan sütle beraber dolaba koymak lazım. Ya da saçma bir şekilde her kahbe sonrası boşaltıp temizlemek lazım. Kısacası kaçırmayın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süt için bir tavsiye; oda sıcaklığında olması en mantıklısı. Çözüm ise, uzun ömürlü küçük süt alıp her seferinde yeni süt kullanmak.

  • Makineyi biraz önce alıp denedim, kahve sıcaklığı çok sıcak değil denildiği gibi. Fakat bu fiyatlara iş görebileceğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soner1740 kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan su sıcaklığını max yaptınız mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Öyle yapıyorum ben açıkcası. 6x200 ml 35-36 TL ye alıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt

    Evet maxte menuden aldım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Hocam kutu banada benzer şekilde geldi.Ben açtım içindeki üründe kullanılmış olduğuna dair bir ibare göremeyince kullanmaya başladım.İade ürün prosedürleri nasıl bilmiyorum ama parmak izi ya da jelatinlerde sökülmede yoktu üründe.İç aksamında da görmedim.Muhtemelen bu ürünler iade olsa dahi kullanılmamışlar.Bende rahatsız oldum şahsen ama üründe sorun görmeyince kullanmaya karar verdim.Konuyu okuyan arkadaşlar için bilgilendirme amaçlı yazayım dedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StBk S kullanıcısına yanıt

    İçinden kahve kırıntısı çıkınca müşteri hizmetleri "Sizin için ambalaja koymadan evvel kahve demleyip denedik" diyor...

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    yok artık ali sami, bu ne yüzsüzlük.

    tüm üreticiler yapıyor mu bilemiyorum ama bazı kahve makineleri denenerek fabrikadan çıkıyor haliyle kahve izleri olabiliyor bunu mu kastettiler acaba? eğer kasıt buysa da prosedürü anlatsalar daha mantıklı olurdu, sizin için denedik saçma olmuş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 10 Mayıs 2023; 9:38:6 >
  • Eq 500 ün en alt modeli aynı anda iki tane sütlü kahve alamazsınız bunda tek tuşla alabileceğiniz kahve sayısı 4 bardak ısıtma gibi fonksiyonu yok Brita filtre gelmiyor bu model de sizin almanız gerekiyor kullanmak isterseniz hatta bende tr kullanım kılavuzu bile çıkmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim kodu gelen var mı?

  • ferman1987 kullanıcısına yanıt

    Tchibonun professional serisi çok güzel gerçekten. 150 liraydı 1 kg o dönem bol bol alıyordum çokta güzel krema veriyordu. Şuan o fiyatları haketmiyor hocam sanalbaharata bakın derim.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.