Şimdi Ara

Siemens EQ300-EQ500 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
10
Favori
18.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • %5 KOD denk gelen var mı?

  • Çerezlere izin verin reklam engelleyici kapatın hemen çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır alıyım mı almıyım mı derken bugün itibariyle EQ500 7100 tl ye almış bulunmaktayım. Mediamarket %5 indirim verdi 500 tl de world puan kazandım.

  • flowerhorn kullanıcısına yanıt

    EQ500de mi ılık yapıyormuş vay arkadaş:) Peki normal kahvelerin tadı ve kahve harcama miktarı nasıl?

  • bulatev B kullanıcısına yanıt

    Her şeyi denedim bir türlü %5 gelmiyor.

  • 7100₺ ye bende aldım, %5 + 500 World Puan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Kahveye göre tat değişiklik gösterir.
    Moliendo dan 3 farklı çeşit kahve aldım. Sert olan ile genelde sütlü içecekler yapıyorum. Hafif ve dengeli olan ile amerikano ve caffe crema yapıyorum. Dediğim gibi sütü ılık yapması dışında memnun olmadığım bir durum yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt

    Tavsiye edebileceğiniz kilosu 200₺ olan çekirdek var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    bunların öğütücüsünün çok dayanıklı olmadığı söyleniyor. bu yüzden saf arabica çekirdek almanızı öneririm. robustalar daha sert oluyor. bu tip makinalarda kaliteli bir espresso içmeyeceğiniz için kahve cinsinsen çok düzgün kavurma yapan bir yerden alabilirsiniz.





    bu ara da delonghi de indirime girmiş ancak siemens gibi onunda sorun çıkarttığına yönelik yorumlar var. philips bunlardan daha kötü kahve yapmasına rağmen daha az sorun çıkartması nedeniyle sanırım daha çok tercih ediliyor.

  • EQ500 almıştım. Bugün eve teslim edilmiş. Açıkça iade ürün olduğu belli. Kutunun orijinal bant açılıp tekrar bantlanmış. Kutunun 2-3 yerinde yırtık var. Kutu üzerinde üst üste yapıştırılmış (biraz çapraz) kargo etiketleri var. Bu ürün gruplarınd iade oranı yüksek sanırım. Bari outlet vs. diye satsalar. Ben de geldiği şekilde kargo paketine hiç dokunmadan direk iade edeceğim mecburen.

  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Kutuya bakarak karar vermeyin bence, kargo firmalarının sorumsuz taşımaları sebebiyle kutular hasarlı olabilir.
    Kahve makinesi kullanılmış mı yoksa kullanılmamışmı kendini belli eder. Hazır eve kadar gelmişken açarken video çekin bakın anlarsınız (naçizane fikrim) 🙋🏻‍♂️

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Contra07 kullanıcısına yanıt

    Hocam kutu hasarından ziyade üzerinde en az 2 adet yapışkan ve yırtılmış kargo poşeti( faturanın içine koyulduğu) ve 2-3 üst üste yapıştırılmış kargo barkodu var. Kutu üstü de sonradan bantlanmış. Çok belli. İade kaydı açtım. Geldiği şekilde hiç ellemeden iadeye vereceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8000 liralık model tam olarak eq500 değil mi. Tp501r09 yazıyor. Eq500 ile arasında fark var sanırım. Bilgisi olan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt

    Bunun önüne geçmek için, bulunduğunuz bölgeye yakın Mediamarkt mağazası varsa mağazadan teslim olarak satın alabiliyorsunuz. Ben o şekilde alım yaptım ve ürünümü yarım saat içinde mağazadan teslim aldım.

  • dinoooo kullanıcısına yanıt

    Ürün bana Ankara içi bir mağazadan gönderilmiş. Kargo olduğu için tabi depoda duran iadelerden göndermişler. Mağazadan teslimde o kutuyu kimseye veremezler zaten. İade için belk mağazaya götürürüm. Orada gerçek sıfır kutu ürün ile değişim yaparlarsa o şekilde ürünü kabul edebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Mayıs 2023; 9:7:25 >
  • Yaklaşık 7 aydır EQ300 modelini kullanıyorum, damak tadınıza en uygun ayarı yakalarsanız evinizde parasının karşılığını verebilecek tek makina olduğunu anlarsınız. İlk geldiğinde kahveyi az veriyordu vesaire, kullanım kılavuzundan bakarak önce fabrika ayarlarına döndürüp sıfırladım ardından yine kitapçıktan bakarak köpürtme ayarını, kahve miktarını vesaire ayarladım ve son derece memnunum. Sanalbaharat'tan kilosu 140 liradan arabica çekirdeği alın, makinanın öğütme derecesini en ince olacak şekilde ayarlayın, kahve ve köpürtme miktarını da damak tadınıza göre ayarlayın bir de şuruplu seviyorsanız, paraya kıyarım diyorsanız Monin, biraz daha uygun olsun diyorsanız da Nish marka şuruplardan alın bir daha Starbucks tarzı kahvecilere uğramak istemeyeceksiniz.


    Öneri; 350 ml civarı kapasiteli bardaklardan alın, yarısına kadar süt koyup önce sütü köpürtün ardından 2 shot espresso ve seviyorsanız şurup ekleyin, müthiş oluyor. Yaz sıcaklarında da yine aynı şekilde 350 ml'lik bardağın yarısından 1,5 2 parmak azına kadar süt (sütü köpürtmüyoruz), bolca buz, 2 shot espresso ve yine seviyorsanız şurup ekleyin.


    Makina ile ilgili olarakta nazar değmesin şu ana kadar hiç problem çıkartmadı. Kullanım sonrası ve haftalık bakımlarını yaptığınız sürece problem çıkartacağını düşünmüyorum. Her kullanım sonrası köpürtme çubuğunu ve kahve atığı kabını güzel yıkayın ve haftalık olarakta iç mekanizmanın (kırmızı renkli olan) temiz su ile her yerini güzelce elinizle durulayın, makinanın suyunu da kesinlikle ama kesinlikle arıtmadan veya içme suyundan kullanın. Makinanın en büyük düşmanı kireçli su. Kanallar çok dar olduğu için kanallara kireç girdiği andan itibaren tıkanma yapmaya başlıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwJeezRick -- 9 Mayıs 2023; 9:47:29 >




  • 6 ay önce Malmö Mediamarkt’ ten reyonda teşhir edilen Delonghi Dinamica’ yı beğendim ve hemen alttaki rafta duran kapalı kutuyu alıp direk kasada ödeme yaptım.
    Kutu tertemizdi ve cihaz da aynı şekilde sıfır idi…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt

    philips de su sıcaklık ayarı var, bunda da olmasın?

  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

    Cappuccino, Coffee, Espresso, hot water, Latte Macchiato, milk foam

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.