Şimdi Ara

Siber Saldırı Nedir? Siber Saldırıları Canlı İzleyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siber Saldırı Nedir? Siber Saldırıları Canlı İzleyin.


    Artık savaşlar siber saldırılar üzerine olacak. Dünya üzerinde bir çok ülke siber savaş içinde. Üstelik bu saldırıları izlemek de mümkün.


    Arkadaşlar herkese merhaba, günümüz teknolojisi ilerledikçe teknolojinin kullanım alanları da değişiyor. Önceden başlıca teknolojiler bilgisayar, telefon, televizyon örnek verilirdi, günümüzde ise hareketli robotlar, akıllı telefonlar, drone teknolojisi, yapay zeka teknolojileri, sanal gerçeklik sistemleri vs. gibi teknolojiler üretildi. Önceden yapılan savaşlara bakarsak da, ilk olarak kılıç ve bıçaklarla, daha sonra silahlarla savaşmaya başlandı. Günümüzde ise bilgisayar üzerinden yapılacak saldırıların, en az fiziksel şiddet kadar etkileyebileceği kanıtlandı

    Siber Saldırı Türleri

    Siber saldırı iki şekilde yapılabilir. Birinciye saldırı yönteminde saldırı yapılacak ortamın şifre bilgileri ele geçirilir. Kişilerin şifre bilgileri alınır, web adreslerine dönüyor saldırı işlemi hazırlığı yapılır, devamını da virüs içeren mesajlar ya da içerikler gönderilerek sanal saldırı işlemi yapılır. Bu işlemde saldırı öncesi bir takım hazırlık ve bilgi toplama işlemi yapılır, bu işlemden sonra saldırıya geçilir. İkinci saldırı yöntemi hisseye siber ortamdan bireye psikolojik baskı oluşturarak onu küçük düşürecek bir şekilde saldırı yapılmasıdır.






    Top 10 Saldırı İzleme Sitesi
    ------
    Siber Saldırıları Canlı İzleyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberbozkurt -- 31 Ekim 2019; 16:19:54 >







  • H.o.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Efsane

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.