Şimdi Ara

Kafamdaki Sorular?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar,Temmuz ayında KPSS-A'dan Denizcilik Uzman Yardımcısı kadrosuna başvuru yapmayı planlıyorum yalnız çok karmaşık bir sistem olduğu için hala net bir sonuca ulaşıp çalışmaya başlayamadım tam manasıyla.

    http://yediiklim.com/kpss-a-alan-kpss-a-nedir.aspx

    Şu linkte diyor ki Uzman yardımcısı olacaksan Genel Kültür ve Yetenek sınavına gireceksin,bir de Yabancı Dil sınavına gireceksin üzerine de Pazar günü alan sınavına gireceksin.

    http://www.memurlar.net/haber/23908/

    Şurada da Denizcilik Uzman Yardımcısı olacak adam KPSS P6 Puan Türünden,şu şekilde dağılımı olan alanlarla puanı hesaplanacak diyor GY:0,5, GK:0,1, YD:0,4.Buraya göre benim Genel Yetenek,Genel Kültür ve Dil sınavına girmem gerekiyor ve bunların hepsi Cumartesi,Pazar günkü alan sınavları beni ilgilendirmiyor gibi görünüyor.Diğer Uzman yardımcılıklarında ise olması gereken Muhasebe,Hukuk gibi alanlarda puan türü bilgisi verilmiş.Ben hangisine dahilim,emin olamadım çünkü halihazırda İktisat,Muhasebe,Hukuk gibi dersleri aldık.

    Birde kafama takılan mevzu şu,ben sınava girip tercih yaptığımda iki sene alım yapmayıp benim sınavımın yanması gibi bir durum olur mu?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.