Şimdi Ara

[SATILIK] Iphone 4S Siyah-Beyaz Sıfır Faturalı-Fiyat Düştü ! 1475 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siyah-Beyaz Seçenekli Faturalı SIFIR Apple İPhone 4S Kayıtlı Kutusunda !

    FİYAT:##1.550TL##>##1.475TL##

     [SATILIK] Iphone 4S Siyah-Beyaz Sıfır Faturalı-Fiyat Düştü ! 1475 TL


    İki çekirdekli A5 çip.
    Bugüne kadarki en güçlü iPhone işlemcisi.
    A5 çipindeki iki çekirdek, iki kata kadar daha fazla güç ve yedi kata kadar daha hızlı grafik performans sağlar.1 Yani etkilerini hızlı bir şekilde hissedersiniz. iPhone 4S'in çabuk ve komutlarınıza karşı duyarlı oluşu uygulama başlatırken, internette gezinirken, oyun oynarken ve diğer tüm işlemlerde büyük fark yaratır. Ne yaparsanız yapın, kesintisiz devam edebilirsiniz. Yüksek güç verimliliğiyle, iPhone 4S üstün bir pil ömrüne sahiptir.

    Grafikler:
    iPhone 4S, oyuncular için harikadır. A5 çipi, yedi kata kadar daha hızlı bir grafik performansı sunar. Böylece, oyunlar daha kesintisiz çalışır ve daha gerçekçi görünür. Ve grafik ağırlıklı uygulamalar daha da iyi performans gösterir.

    Performans:
    İki çekirdekli A5 çipi, iki kata kadar daha fazla işlemci gücü sunar. Böylece iPhone 4S komutlarınıza daha hızlı yanıt verir. Sayfalar daha çabuk yüklenir. Oyun performansı daha yüksektir. Yani her şey daha hızlıdır.

    Pil:
    Enerjiyi verimli kullanan A5 çip ve iOS 5, olağanüstü bir pil ömrü sunar. Böylece, arama yapmaya, epostalarınıza bakmaya ve internette gezinmeye devam edebilirsiniz.

    Bunun bir telefon kamerası olduğuna inanamıyorum teknolojisi:
    iSight kamerası, belki de bugüne kadar bir telefonda görülen en iyi kameradır. Hatta yepyeni optik sistemiyle ihtiyacınız olan tek kamera. Her çekimin arkasında 8 megapiksellik çözünürlük ve geniş f/2.4 diyaframa sahip özel bir mercek bulunur. Geliştirilmiş arka aydınlatma sensörü, mükemmel otomatik beyaz ayarı, gelişmiş renk doğruluğu, yüz algılama ve azaltılmış hareket bulanıklığı gibi özelliklere sahiptir. Yani kaç kişiyi, hangi ışıkta ve ne kadar hareketli bir şekilde çekerseniz çekin, her şey olması gerektiği gibi görünür. Siz fotoğrafları görene kadar bekleyin.

    8Megapiksel:
    8 megapiksellik iSight kamera, iPhone 4'teki kameraya göre yüzde 60 daha fazla piksele sahiptir. Ayrıca, daha fazla ışık toplaması için, yüksek bir kapasiteye ve verimliliğe sahip olacak şekilde geliştirilmiştir. Artan megapiksel ve ışık, fotoğraflarızın çözünürlük ve ayrıntılarında büyük bir farklılık yaratır.

    Yepyeni optik sistem:
    Özel mercek, gelen ışığı şekillendirmek için, görüntünün tamamını daha keskin hale getiren beş hassasiyet bileşeni içerir. Büyük f/2.4 diyafram, daha fazla ışığın girmesini olanak tanır ve fotoğrafların daha parlak görünmesini sağlar. Gelişmiş karma kızıl ötesi filtre, daha doğru ve homojen renkler için zararlı kızılötesi ışığı dışarıda tutar.

    Kurgulama:
    Bilgisayardaki fotoğraf yazılımlarına ihtiyaç duymadan iPhone'unuzda rötuş yapın. Fotoğrafları kadrajlayabilir ve döndürebilir, görüntüyü genel olarak iyileştirebilir, hatta kırmızı gözleri bile düzeltebilirsiniz.

    iOS. Dünyanın en gelişmiş mobil işletim sistemi ve kullanımı en kolay olanı:
    Tüm iOS geliştirmeleri, her şeyi daha da kolaylaştıran yollar içerir. iOS'un diğerlerinden açık ara önde olmasını sağlayan da budur. Ve şimdi iOS 5, iPhone 4S'e kazandırdığı 200'den fazla yeni özellikle daha da önde. İşte en sevdiğimiz özelliklerden birkaçı.

    iCloud kolaylığı:
    iCloud içeriğinizi yönetmenin en kolay yoludur. Çünkü o sizin yerinize her şeyi yapar. Fotoğraflarınızı, uygulamalarınızı, epostalarınızı, kişilerinizi, takvimlerinizi, belgelerinizi ve daha birçok şeyi saklar. Kablosuz olarak tüm cihazlarınıza iletir. Otomatik ve zahmetsizdir. Sorunsuz çalışır.

    Retina ekran net bir farkla ileride:
    iPhone 4S'te gördüğünüz her şey çok net ve capcanlıdır. Retina ekran, bugüne kadar görülen en yüksek çözünürlüğe sahip telefon ekranıdır. Hatta piksel yoğunluğu o kadar yüksektir ki, insan gözü pikselleri tek tek ayırt edemez. Ama elbette son derece net metinleri, keskin grafikleri ve göz kamaştırıcı görüntüleri fark edersiniz. Her şey basılı sayfada olabileceğinden daha güzel görünür.

    Hep daha iyisini, daha hızlısını arıyoruz:
    iPhone 4S, iletim ve alım işlemi için iki anten arasında akıllı bir şekilde geçiş yapan ilk telefondur. Bu nedenle arama kalitesi daha yüksektir. Ayrıca, maksimum HSDPA veri hızlarını 14,4 Mbps olacak şekilde iki kat artırır.6 Bu, daha hızlı bağlantı, daha hızlı yükleme ve yeniden yükleme, ve daha hızlı indirme demektir. Üstelik iPhone 4S evrensel bir telefon olduğundan, neredeyse her yerde kullanabilirsiniz. İster GSM ister CDMA müşterisi olun, dünya çapında 200 ülkede bulunan GSM şebekelerinden faydalanabilirsiniz.

    Alican GEMİCİ: 0532 674 14 37

    Mert Gemici: 0531 985 65 53

    İstanbul/Avcılar


    -GEMİCİ İLETİŞİM-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6r0 -- 30 Ağustos 2012; 20:07:30 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.