Şimdi Ara

Sprint Booster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2000 li yıllardan sonra üretilen bir çok araçda gaz teli kullanılmamıştır, gaz telinin yerine aracın boğaz kelebeğine sinyal yollayan bir potansiyometre bu görevi yerine getirmektedir. Sprint Booster aracın gaz pedalı sensörü ve beyin ile boğaz kelebeği arasındaki sinyal transferini hızlı bir şekilde yapar. Otomobilinizin gazına basıdığınızda daha çabuk ve hızlı tepki vermesini sağlayan mükemmel bir üründür.
    Aracınızın beklediğiniz ani hızlanmayı ve ilk gaza basıldığındaki tepkileri yarı süresine indirir. Örneğin Mini Cooper S' de 0-100 akselerasyonu 0.7-0.9 saniye gibi hızlandırmaktadır. Düşük hacimli veya otomatik vitesli araçların alt devirlerdeki ağırlığını %80 oranında serileştirmektedir.

    Ayrıca sakin kullanımlarda %5-10 arası yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Tüm araçlara 5 dakika gibi kısa bir sürede takılabilen bu ürünle otomobiliniz çok daha seri ve atak olacak.

    Sprint Booster TÜV onaylı ve 2 yılın garantilidir. Aracınızın garanti kapsamında olmasıda ürünü kullanmanıza engel değilidir.







  • fiyatı uygulama süresi ve sizin dukkan nerde?bunları da yazın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.