Şimdi Ara

ilk feellerin ön fanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ilk çıkan feel huricane kasaların ön fan panelini açabilen veya nasıl açıldığını bilen varmı? fan biraz kirlendi ve ses yapıyor fakat açıp temizleyemiyorum. biraz inceledim ön paneli perçinlemişler ve açamadım.



  • kardeş kasa kapaklarını aç sonra ön paneli çıkaracan tümden daha sonra öndeki süsün tırnakları var onları kurtarınca olay bitiyo yalnız ön paneli çıkarmak insanı zorluyo biraz
  • Ön paneli sökebiliyorsun. Fanın arkasında mili yerinde tutan bir pul benzeri metal yapı var. onu ayırınca pervane çıkar. ben aldığımdan bu yana öndeki kendi dönen pervanesiz kullanıyorum. Fanı da ön panelden kasaya vidaladım. Havalandırma daha etkili oluyor. Görüntü biraz bozuluyor haliyle ama ses yok soğutma da daha etkin.
  • benim kasada feel 1 bi şikayetim yok ama ilk aldığım günden beri ön fan yalpalayarak dönüyor ses falan yok ama sizdede böylemi
  • o yalpalayan fan değil onun önündeki pervane. işte sesin kaynağı o gibi geliyor bana. sökmediğim için fanla birleştirmişlermi onu göremiyorum. yani onu döndüren fanmı yoksa ayrı olarak kendi başınamı dönüyor. gyneco ön fanı alıp kasanın neresine vidaladın ve niye aldın ordan. onun mantığı hem hdd yi soğutmak hemde içerideki sirkülasyonu sağlamak. birde arkadaşlar arkada psu nun altındaki 120 lik fan içerimi üflüyor dışarımı. benim fanın bağlantı yeri kopmuştu verdim yaptılar ama etiketli taraf dışarı bakıyordu ilk aldığımda. şimdi öyle yapınca dışarı üflüyor. normalide bumu, yani içerideki sıcaklığı alıp dışarı vermek.valla ben içeri üflemesini daha mantıklı buldum ters vidaladım. sonra yan kapaktaki ufak fanıda alıp psu nun fanıyla değiştirdim. daha az ses veriyor. psu fanı gerçekten çok dandik. isteyenler onuda değiştirebilir fanların boyutları aynı.
  • EVET BEN SÖKTÜM ZATEN ONU O ÖNDEKİ FAN DEĞİL VE FANLA BAĞLANTISI YOK ASIL FAN ARKADA O ASIL FANIN İÇERİYE HAVA ÇEKERKEN OLUŞTURDUĞU SİRKÜLASYONLA DÖNÜYOR VE SESİN NEDENİ O OLDUĞUNU SANMIYORUM BENİM KASADAKİ YALPALIYOR AMA SES YOK AÇTIM BAKTIM ÇOK SAĞLAM YALPALAMASINI GEREKTİRECEK BİŞEY BULAMADIM
  • O ARKADAKİ FAN DA EKSOZ FANI VE DIŞARI ÜFLEMESİ GEREKİYOR SEN ONU SÖK DOĞRU TAK
  • quote:

    Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

    O ARKADAKİ FAN DA EKSOZ FANI VE DIŞARI ÜFLEMESİ GEREKİYOR SEN ONU SÖK DOĞRU TAK


    tamamdır thunderbird. bende adamlar kabloları ters bağlamışlar heralde ondan öyle diye düşünmüştüm demekki mantık doğru yani içerideki havayı dışarıya vermesi gerekiyor. ön fanı nasıl söktüğünü ayrıntılı bir şekilde anlatırsan sevinirim. valla ben bu perçinleri çıkartamadım. birde bu öndeki kulaklık ve speaker çıkışlarını anakartta nereye takıyosunuz yaw. çok küçük şeyler bulamadım takacak bi yer. dedim yanlış bi yere takarız sonra zarar vermeyelim anakarta felan.
  • feelin öndeki plastiği sökmek için bayaa bi kuvvetli olmanız gerekiyor

    ya da ben zor açıyom!!!
  • ÖN PANELİ ÇIKARMAK İÇİN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ÇEKMEN GEREKİYOR ZATEN ÖN PANALİ ÇIKARINCA FANIN OLDUĞU BÖLMEYİ DAHA RAHAT GÖRÜRSÜN VE FANI KOLAYCA SÖKERSİN
    KABLOLARA GELİNCE VALLA ONLARI BENDE TAKMADIM TAKAN VARSA ANLATIRSA BENDE FAYDALANIRIM
  • ben yan ve ön fanı kullanıyorum arkadakini kullanmıyorum ama arkadakini öne takıcam öndekini de kaldırcagım hem sessiz hem serin bir kasa elde ederim sanırım..gerçi bu haliyle de memnunum odamın sıcaklıgından da olsa gerek gayet iyi soğutuyor cpu en fazla 38e çıkıyor..

    iyi de öndeki ses yapıyorsa yandaki "seyden" kapat onu yoksa öne baska fan mı takacaksın..?
  • evet söktüm ve inceledim öntarafı. aslında sökmek o kadar zor değil. penseyle o perçinleri hafifçe sıkarak çıkarabilirsiniz ama anakartın olduğu taraf biraz zorluyor. pervaneyle fanın alakası yok. fandan aldığı havayla dönüyor. ayar düğmesi içinde düğmeden gelen kabloyu fanın soketiyle birleştirmek gerekiyor sonra ayar yapılabiliyor. geriye bir öndeki ses ve mikrofon girişleri kaldı onları nereye takıcam çözemedim hala. onlardan gelen kabloyu inceledim bir sürü giriş var. hangisi speaker hangisi mikrofon çözemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.