Şimdi Ara

Vodafone Live ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Jet kullanıyorum. Telefonu aldığım zaman kartı taktığım zaman ben hiç birşey yapmadan vodafone live, vodafone internet ve vodafone mms ayarlarım görünüyordu. Bu forumdan avrupa versiyon, türkiyede henüz resmi olarak yayınlanmamış güncelleme yükledim telefona. ondan sonra bütün ayarlar gitti haliyle. ayarları otomatik göndermek için sms ile istekte bulunduğum zaman "telefonunuz bu ayarlar için desteklenmemektedir" gibi bir mesaj alıyorum. internet sitesinden manuel ayarlara bakmak istedğim zaman samsung jet için ayarlar yok. Bu telefonun işletim sistemine yakın samsung 8300 modeli için ayarlar var. o ayarları manuel girdiğim zaman bir internet sayfaası açmak istediğim zaman "bad request" hatası veriyor. ama twitter, facebook gibi internet erişimi isteyen uygulamalarda sorunzuz güncelleme yapıyor.

    soruma gelecek olursak, ben bu ayarları nerden bulabilirim? samsung jet sahibi vodafone aboneleri bu ayarları yazabilirlerse bana çok mutlu olurum. twitter ve facebook dışında internet kullanamıyorum. wifi ile bağlantı kurduğumda sorun yok. her siteyi açabiliyorum ve diğer uygulamaları kullanabiliyorum.







  • Konunun üzerinden epey bi geçmiş ama aynı sorun şu anda bende de var. Vodafone internet paketine üye olup da bu problemle karşılaşıp problemi çözen var mı?
  • 2 sene olmuş konuyu neden hortlatıyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sg-6

    Konunun üzerinden epey bi geçmiş ama aynı sorun şu anda bende de var. Vodafone internet paketine üye olup da bu problemle karşılaşıp problemi çözen var mı?


    Vodafone'un sitesinden telefonun marka ve modelini girdiğinizde size sms olarak geliyor ayarlar. Siz de yüklüyorsunuz. Linkten erişebilirsin

    http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/ayarlar.gprs.php?default_id=destek-gpsrayarlari

    @ asabii

    Konuyu niye hortlatıyorsun diye soracağına arkadaşın sorununa çözüm bulabilirsin. Böylelikle boş yere de forum kirliliği yaratmamış olursun.




  • o sitede s8000 yok manuel ayar yapmak gerekiyo bulabilirmisiniz
  • arkadaşım vodafone müşteri hizmetlerini ara telefonun modelini soyleyerek ayar iste bendede oldu s8300 var bendede temsilciden istedim gönderdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.