Şimdi Ara

Tabata transferi resmi değil dedik adam DHA'ya roportaj bile verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş'ın son transferi Rodrigo Tabata, Siyah-beyazlı takımdaki ilk röportajını DHA'ya verdi.Bugün İstanbul'a gelen Tabata ve eşi, Beşiktaş'a geldiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve yeni takımına elinden elinden geldiğince katkıda bulunmak istediğini söyledi.

    Tabata, Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmanın heyecanını da taşıdığını belirtirken, "Yaklaşık 2 hafta sonra Manchester United'a karşı forma giyeceğim. Bu durum beni çok heyecanlandırıyor. Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Umarım M. United'ı yenip Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaparız" dedi.

    Brezilyalı oyuncu yeni takımına kolay adapte olacağını söylerken, Siyah-beyazlı takımda Tello, Nobre ve Bobo ile arkadaş olduklarını, takıma adapte olma sürecinde onlardan destek bulacağını dile getirdi.

    Tabata, şöyle konuştu:

    "Beşiktaş'ta uyum sorunu yaşayacağımı sanmıyorum. Orada Tello, Nobre ve Bobo gibi aynı dili konuştuğumuz arkadaşlarım var. En kısa sürede ilk 11'de forma giyip takımıma katkı sağlamak istiyorum."

    Tabata kendisine verilen 8 milyon Euro bonservis bedeliyle ilgili ne düşündüğü sorusuna ise, şu yanıtı verdi:

    "Ben bonservis bedelim konusunda çok fazla bir bilgiye sahip değilim. Sadece başkan İbrahim Kızıl, Beşiktaş ile anlaştıklarını ve benim İstanbul'a gitmemi söyledi. Bana ne kadar ücret ödendiği konusunda bir bilgim yok. Ben sadece işimi yapmak istiyorum."

    Brezilyalı futbolcu röportajın son bölümünde ise Türkçe olarak, "Şampiyon Beşiktaş, En büyük Beşiktaş" diyerek taraftarlara mesaj yolladı.

    Kaynak:Sporx
    Sporx'in kaynağı: DHA







  • allah belalarını versinler ... olabilecek en kötü oyuncuyu aldık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reanimate

    allah belalarını versinler ... olabilecek en kötü oyuncuyu aldık.

    bence taraftarın görüşü 1 aya kalmadan değişecek.
    tabata iyi bir oyuncu.
  • İyi ama takımında iyi Beşiktaş ta o sorumlulugu kaldıramazzzzzz
  • İyi oyuncu pekala sorumluluğu da kaldırır ama 8m edecek bir oyuncu değil ismi yok +olarak 29 yaşında genç falanda değil.
    Tabata elbet ki katkı yaptıktan sonra sevilecektir fakat bizim sinirimiz Demirören'dir.Deco veya Vaart yerine Sapara gelse taraftar yine kızmazdı çünkü bir nokta da ismi var ve geçekten dışardan bakıldığında Beşiktaşımızın yapabileceği en mümkün transferlerdendi.
  • Ligte götürür bizi ama CL için tereddütteyim...
  • Beşiktaşın en büyük hatası, 8 Milyon avro gibi bir meblayı vermesidir.
  • Oyuncu iyi ama o kadar para etmez
  • tabatada sorun yok. adam iyi.
    ama değerinin 3-4 katı fazlasına alındı. yazık olan bu
  • Antep köşeyi döndü bu sene.
  • Madem alacaksın o mevkiye adam.
    Biraz aç gözünü tetikte ol kim serbest kalmış kimin fiyatı düşüşte bak.
    Juninho en az 2 sene daha profesyonel olarak oynayacak adam.
    Katara 1 milyon euro civarı bi rakama gidiyor.
    Hem 2 yıl boyunca duran topları götürür.Hemde ŞL de yeri gelir takımı sırtlar.
    Peeey.
  • Sabahdan beri Beşiktaşlı olan olmayan herkes takmış transfer ücretine.Yahu size ne ? Kulübün mali işlerine mi bakıyorsunuz ,taraftar mısınz? 7 Milyon Avro ile Beşiktaş batmaz sanırım.

    Bazıları Tabata nın değerini 500 bin avro falan olarak görüyor heralde.Yok beş kat ödeyerek aldı yok 10 kat ödeyerek.Nası bir futbol realitesi kurdunuz kendinize? İlginç.

    Neyse sözün özü ; bir kaç ay önce yazdığım gibi Tabata BJK nin alabileceği en iyi oyuncudur.Burda ücreti eleştirmek bana bi hayli komik geliyor.Hatta şuna benzetiyorum; Real Madrid taraftarlarının aldığı ücretten dolayı Ronaldo yu istememesi gibi bir şey.Ben Beşiktaş taraftarı değilim ama Türkiye liginde geçen senenin en iyi orta saha oyuncusunu(ya da en iyisi değil her ne ise kişisel fikrim) almış bir takımın taraftarı olmak bana haz verirdi.Oturup 2 milyon avro fazla verdik diye ağlayacağıma Tabata yı izlerdim.Sanırım Beşiktaş da tek izlemeye değecek oyuncu olacak.




  • Tabata gerçekten iyi bir oyuncu faydası çok fazla olacaktır ama sorun bizim başkanda ve ödenen parada ucuza alsa birde vaatlerde bulunma hiç bir diyecek yok
  • Yakışır beşiktaşa...
  • antep para kırdı bu sene tabatayı bende beğeniyom ama değeri 8 milyon etmez
  • G.Antep'in GSMH'si artti Besiktas ve Milangaz sayesinde.
  • tabata iyi oyuncu bencede ücret fazla işte
  • Kulübümüz Brezilyalı futbolcumuz Rodrigo Tabata transferi için Beşiktaş takımı ile her konuda anlaşmaya varmıştır. Gaziantepspor ile Rodrigo Tabata arasındaki sözleşme, tarafların mutabakatı sonucunda karşılıklı olarak feshedilerek, oyuncunun bonservisi Beşiktaş kulübüne verilmiştir.

    Kendisi ailesiyle birlikte Gaziantep’de yaşamaktan çok mutlu olmasına karşın, oyuncu profesyonel hayatta reddedemeyeceği cazip bir teklifle karşılaştığını ve ayrılmak istediğini belirterek tercihini bu yönde kullanmıştır.

    Rodrigo Tabata’ya Gaziantepspor’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında ve yeni takımında başarılar dileriz.

    Rodrigo Tabata transferi ile ilgili Başkanımız İbrahim Kızıl, ilerleyen saatlerde kamuoyuna geniş bir açıklama yapacaktır.

    Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

    Gaziantep Spor Kulübü

    Kaynak:Gaziantepspor Resmi Sitesi





  • O kadar para verilmesi yalnıştı.. inş. o parayı hakedecek bişeyler yaparda bizi utandırır bundan sonra diyecek başka bişey yok malesef hayırlı olsun ayrıca yönetim 10,5 transferi yapmadı hala Tabata o transfer değil çünki normal bi transfer..
  • Muhahaha biz Elano'yu 7 Milyon Euro'ya aldık.. Bu kadar kazık yiyen bir takım görmedim ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.