Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.008
Cevap
50
Favori
204.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SimurgFC kullanıcısına yanıt

    Hocam bende az önce vakit öldürmek için facebooka girdiğimde resmi sayfanın paylaşımını görüp diziyi hatırladım.Eskiden İngilterede yayınlandığının ertesi sabahı izlerdim.Facebook gruplarında sabaha kadar muhabbet ederdik.Ama dizi eski günlerinden çok uzak.Buna rağmen gecikmelide olsa son 2 sezonu izledim.Yine eski günlerin hatrına yılbaşı özel bölümünü de izleyeceğim.Şu şartlarda konunun ölü olması çok normal.

  • Offff of Yeni yıl ızdırabını izliyorum. Dayanabildiğim kadar dayandım ama bir sahnede durdurup bir yere patlamam lazımdı buraya yazayım dedim.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Doctor bir ara Osaka'ya gidiyoruz diye TARDIS ile yola çıktı ve TARDIS in içinde Osaka'ya 4 dakika kaldı dedi. Ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Bir embesile 50 yıllık külliyatı teslim edersen böyle içine edip gururla dolanır İngiltere sokaklarında. Chibnall denen şuursuzu diziye alan, öneren, lafını dinleyen, izin veren herkesin gelmişini geçmişini TARDIS düdüklesin! Dalekler çifte telli oynasın ebelerinin nikahlarında.
  • SimurgFC kullanıcısına yanıt

    Haberim bile yok, daha doğrusu aklımda yer bild etmiyor. Eskiden beklerdik 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberler çıkmış, Jodie Whittaker bu sezon gidiyor sanırım. Umarım mevcut yapım ekibini de yanında götürür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 4 Ocak 2021; 15:28:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyeli iki üç gün oldu ama hem yorumlamaya layık bulmadım hem de banlıydım.
    Herhalde modern serinin en düşük puanlı yılbaşı/Noel özel bölümü. Jodie Whittaker'da artık kararımı verdim. Doctorlık yapamıyor kadın. İki sezon oldu hala ekstra bir oyunculuk göremedim kendisinden. Bunun kadın olmasıyla alakası var mı bilmiyorum ama bunu çürütecek bir tez olarak geçen sene siyahi ablayı söyleyebilirim, ki toplam 5-10 görsek de, gayet de Doctor gibiydi ama onu bir daha görür müyüz bilemem. "Bizim Doctor"ımızın çizelgesinden değil sonuçta.
    İki sezon geçti, hiçbir ana karakterin kimyasının tutmadı. Biraz Graham'ı sevmiştim ama o da gitti. Hiçbirinin dramını yaşayamıyorum. İsmi lazım değil, o baş senarist olacak beyefendinin tez zamanda ayrılması dileğiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 5 Ocak 2021; 2:56:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graham ve Ryan'ın oyuncuları ayrılmıştı. Sonbaharda yaprak dökümü devam edecek. Jodie bacım da ayrılıyor ama ismi lazım olmayan bir beyefendi seneye de aramızdaymış. Aynı haberde Yaz'ı canlandıran arkadaşa değinmemiş.





    Bu bireyler de yeni Doctor adaylarımızmış. Sırasıyla: Chiwetel Ejiofor, Joanna Page, Michael Sheen and Pheobe Waller-Bridge.

    Bunları ne ismen duydum ne de simaca gördüm.

    https://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/doctor-who-star-jodie-whittaker-23255685?fbclid=IwAR3Qx4Iv-aNIK5Y-Z4031gO4mm5BE2-bY3Wa-UE-nDyaiA4ywsxsL10WcGs


    Neyse üstteki mesajıma ek olarak diyorum. BBC dizginleri eline alsın artık. Şu ismi lazım olmayanı halıya sarıp göndersin.


    Edit: aaaa millet de benim kafadanmış. Bahsettiğim siyahi ablayı Doctor olarak görmek isteyenler de varmış.


    https://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/doctor-who-fans-call-jo-23261000




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 5 Ocak 2021; 0:8:51 >




  • Jodie nin ayrılıp chibnall ın kalması bir nebze iyi Jodie için. Bu şuursuz Jodie olmadanda iki eliyle bir senaryoyu doğrultamayacağı için boş yere Doctor kadın oldu ondan dolayı dizi boka sardı diyenler, diyecek olanlar ak koyunu kara koyunu görmüş olur. Ben Jodinin menajeri olsam chibnall a dava açarım kariyerini baltaladı diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Doctor Michael Sheen olursa baya hoşuma gider, tekrar başlarım diziye.


    Ben Whishaw ismi de Matt Smith gittiğinden beri konuşuluyor, Capaldi yerine geleceği söyleniyordu ama o zaman olmamıştı. Sonra Capaldi giderken de en güçlü adaylardan biri deniyordu, yine olmamıştı. Bence bu sefer de gelmeyecek ama Ben Whishaw gelirse de tekrar başlarım.

  • Eddie Redmayne de Doctor rolü için gayet uygun bir aday. Fantastik Canavarlar filmini izlerken taşıdığı TARDIS benzeri çanta ve bir yerde bir canavara yaklaşma şeklini görünce "lan bu resmen bizim Doctor" diye tepki vermiştim.

  • bu aralar başlaması gerekmiyor muydu bunun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

    bu aralar başlaması gerekmiyor muydu bunun?

    Sonbaharda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chelonian -- 26 Temmuz 2021; 2:38:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moffat'ı geri getirsinler başka bir şey istemiyorum. Cinbal mıdır nedir acilen gitmeli. Güzelim serinin resmen içine ettiler. Hiç bu kadar büyük çöküş yaşacağını düşünmemiştim. Toparlayabilecekler mi bakalım.

  • Doctor Whoyoutube
    Her biggest adventure yet. Returns later this year. #DoctorWho #Series13. Subscribe to Doctor Who for more exclusive videos: http://bit.ly/SubscribeToDoctorWho WATCH MORE: Thirteenth Doctor: http://bit.ly/TheThirteenthDoctor Series 12: http://bit.ly/DWSeries12 MORE ABOUT DOCTOR WHO: Welcome to the Doctor Who Channel! Travel in the TARDIS with clips dating back to the Doctor's first incarnation in 1963, all the way through dozens of regenerations. Including behind-the-scenes footage, exclusive videos and our very own show Doctor Who: The Fan Show - this is the place to find all the best official clips. #DoctorWho Want to share your views with the team behind Doctor Who and win prizes? Join our audience panel here: https://www.bbcstudiosvoice.com/register This is a commercial channel from BBC Studios. Service information and feedback: https://www.bbcstudios.com/contact/contact-us/
    https://www.youtube.com/watch?v=pNb51OwYO6M&ab_channel=DoctorWho

    Yeni sezon trailer'ı geldi haaanım. Bu arada bugün comic-con mıdır nedir, öyle bir muhabbet vardı. Ch*bnall, Wh*ttaker falan filan varmış.


    @bbcdoctorwho


    And that's a wrap! Get ready… Doctor Who returns in #Series13 later this year


    Bunu zaten biliyorduk ama gecikme de olabilirdi tabii ki. Yeni sezon bu sene çıkıyor.



    @bbcdoctorwho

    Revealed by the cast, some familiar monsters will be returning for #Series13

    #NoSpoilers! #DoctorWho


    Bazı meşhur yaratıklar dönüyormuş. Ch*bnall herhalde özgün, kaliteli yaratık yaratma özürlülüğünün farkına varmış olacak ki son sezonda olduğu gibi, bu sene de eski yaratıkları getirecek.



    @bbcdoctorwho


    Chris Chibnall has revealed that #Series13 will be all one story! "It's definitely the most ambitious thing we've done since we've been on the series" #DoctorWho


    ve Ch*bnall bir şeyler deneyecek. Herhalde story arc özürlülüğünü story arc'ı bütün sezona yayarak düzeltmeye çalışacak.



    Haydi hayırlı, uğurlu olsun.





  • Süpanallaaaah süpanallaaaah, o gün geldi inş. Ch*bnall ve Wh*taker 2022'de ayrılacak diye şayialar meydana geldi.

    https://twitter.com/TimelessDoctors/status/1420791837330116609?s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chibnall şu saniye gitse bile aylarca katlayarak küfür etmeye devam ederim bunu alana, sıçıp batırmasına izin verene, şutlamak için bu kadar geç kalana sabh akşam günde 3 öğün küfür ediyorum aylarca devam edecek. Dediğim gibi Jodie kariyerine zarar verdiği için bu kadın düşmanına dava açmalı.

    Eğer bu ikili gidiyorsa Peter Capaldi rüya düşmanının etkisiyle bu "kabusu" görmüş ve Jack Harkness in yardımıyla uyanmış olsun ve ne boktan rüyaydı bu kadar kötü rüya olamazdı diye başşak geçerek bir maceranın ortasından devam etsin gerekirse 1 sezon sonra chibnall ın eklediği bütün dışkılar temizlenerek yeni bir Doctor a geçiş yapılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zak Rosenfeldyoutube
    Doctor Who is copyright BBC Worldwide. This is nothing but a fan based parody, please support the official release
    https://www.youtube.com/watch?v=9Pr88nKuQlw&feature=youtu.be


    Fantastic :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 4 Ağustos 2021; 0:25:28 >
  • La noliy oglim...
    https://twitter.com/doctorwhotrcom/status/1433218434335186948?s=19

    Telefondan tweet embedlenmiyor.
    Bu hesabın dediğine göre Ch*bnall, BBC müdürüynen gavga etmiş ama söyleyeyim ben iki isme dair Google'da bir haber göremedim. Safları sıkı tutmaya devam ediyoruz.

    Edit: Hesap trollemiş bu arada. Kandırıldık ey halkım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 11 Eylül 2021; 2:59:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chibnall dürzüsü yol alsın da nasıl olursa olsun. 13. Sezon tek kopyası varmış düşmüş kırılmış falan filan bana üfürme gibi geldi. Fakat aynen böyle oldu deyip 13. sezonu hatta chibnall üretimi bütün dışkıları külliyattan çıkarıp temizlemek gerekli. DW izleyen herhangi birine senaryo yazdırsalar çok temiz bir şekilde diziyi orijinal ayarlarına döndürebilir. Hatta Doctor şimdiki haliyle geçmişe gidip dönüşüm olacağı zaman dur yapma tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor diye uyarıp dönüşümü durdursun Capaldi devam etmeyeceğim diyordu, enerjim kalmadı dönüşmem lazım filan diye 3 5 olay dolansın sonra yeni bir karaktere dönüşüm yapar. Hem chibnall pislikleri temizlenir hem de Jodie Doctor olarak ta hem var olmuş hem de olmamış olur DW ya uygun olan sırıtmayan bir işleyiş olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sjw ugruna yok ettikleri eser’i o kadar umursamaz hale geldim ki haberlerine bile bakasim yoktu. Cunku o angutlarin yuzunu bile gormek istemiyordum. Ben bir haber aldim. Ispanyadan. Cenabetnall bitmis. Evet bitmis. Hayirli olsun o zaman.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.