Şimdi Ara

Kasko - Kar altında kalan araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım geçtiğimiz günlerde uludağda durmaksızın yağan karın altında otelin otoparkında 3 gün kaldı. Bu sürenin sonunda araba kar altında tamamen kaybolmuştu. Allah tan yerini biliyordum yoksa bulmak imkansızdı :) Aracın üstüne binen kar yükünden dolayı tavanında, tamponlarında vs göçükler oluştu. Ak sigortadan doğal afet sel deprem vs her şeyi kapsayan kaskom var. Sigorta şirketleri kar altında kalan araçlar için herhangi bir kesinti yapmıyor değil mi? Muafiyetsiz bir şekilde yaptırmak istiyorum problem olmadan. Aracın kar altından çıkarmaya çalışırken fotoğraf ve videolarım var. Başka belge mevcut değil elimde. Böyle bir durum başına gelen oldu mu ? Sigortaya şirketine nasıl başvurmalııym.




  • araci yaptirmak istediginiz yere goturup beyan yazmaniz lazim, olan biteni anlatan. fotograflari da verebilirsiniz isterseniz. onlar sigorta sirketine dosya acarlar.

  • Sigorta yaptırdığınız acenteye danışmanız daha doğru olur.
    Neticede poliçenizin detaylarına onlar hakim.
  • Gene iyiymiş. Bingöl Karlıova da (çok kar yağar) elemanın biri yolun kenarına koymuştu arabayı tabii zamanla yol aça aça bunun üstünde acayip kar birikti ki görünmez olmayı geçmişti. Normalde 1.5 2 metre kar yağıyorsa bunun üstünde yoldan atılanlar ile 3 metre kar vardı. İlk baharda yolun kenarında karları temizleyen araç bunun bir tarafını dümdüz etmişti. Bence kar temizleyen aracın suçu yoktu.

    Üstüne kar yağdı derseniz birşey yapmaya bilirler belki ama üstüne çatıdan kar düştü derseniz büyük bir ihtimalle birşey yaparlar. Arkadaşın aracın üstüne çatıdaki kar düşünce camlar filan kırılmıştı sigortadan yaptırmıştı. Hasarsızlık bozulur mu bilemem.
  • Tutanak isterler benden söylemesi. Polis veya jandarma tutanağı. Sigorta poliçenizde muafiyet yazar..

  • En iyisi sigorta ile görüşmek. Poliçeyi sigortaladım.com üzerinden yapmıştım. Muafiyet ve hasarsızlık bozmalarından korkuyorum. Önceden bilgilenmeye çalışıyorum. Dediğim gibi elimde aracın kurtarılma anında nerede olduğunu ve durumu gösteren fotoğraf ve videolardan başka belge yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.