Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
13
Favori
34.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Az önce sms aldım. 249,90 tl olacakmış. (169,90'dan)

    Geçen yıl sonu ard arda yaptıkları zamdan sonra açıkçası bu kadar erken zam beklemiyordum. Konu Hakkında Düşünceleriniz Nedir?

    (Hakaret vs içeren yada firmanın yasal haklarını ihlal edecek her yorum hesap sahiplerinin sorumluluğundadır, lütfen forum kurallarına uyalım. Teşekkürler)



    TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 21 Ocak 2023; 5:59:1 >







  • Açıkçası pek bir esprisi kalmadı. İlgili firma her yere 1000gbps reklamı yapıp sadece avuç içi kadar yere bu hızı vereceğine, altyapısını gözle görülür bir şekilde (En azından yaşadığım yere göre bunu söylüyorum) bu fiyat mâkul olurdu. Her ay sonu acaba fiyat artar mı? Gene zam gelir mi vs diye düşündüğüm bir hizmeti reklamınızda söylediğiniz gibi #ONAYLAMIYORUM!
    Yılda 1 kere zam yapan TÜRKNET yılda 3 zammı yapıştırdı halen duran abonelere Allah kolaylık versin o kadar alternatif varken halen TÜRKNET’in bu saçmalıklarına tahammül edenlere cidden inanamıyorum

    Şu videoyu şuraya bırakayım kararı siz verin.

    İşin zoruma giden yanı şu aslında.
    Kardeşim adam 1000gps kullanıp 230tl veriyor.
    Ben ve benim gibiler sözde kelime adıyla "özgür" olan sözde iletişim paketini kullanıp neredeyse 6-8 kat az hızı kullanıp hem de daha fazla ödüyorum. Tamam onlar kendi altyapısı cart curt. Abi istanbulun göbeğindeyim bide... Gigafiber gelmesi için illa youtuber falan mı olması lazım yakınımda 😂

    arkadaşlar bir unuttumuz konu daha var. eskiden zam yapınca internette hız yükseltmeler upload da yükseltmeler yapılıyordu. simdi 3 yıldır onlarda yok. aynı hızı verip duruyorlar ve diyorlarki efendim bizimde harcamalarımız arttı masrafımız cogaldı.


    tabi çoğalır gariban şehirdeki insanlardan topladığınız paralarla istanbulda zengin semtlerde alt yapı yaptınız.kablo cektiniz. gariban a yine bişey yok @TurkNetDestek

    Sorun kesinlikle taahhütsüz internette değil, sorun enflasyonist dönemde. Yüksek enflasyon yoksulluk getirir, ahlaksızlık getirir, hayat standardını düşürür, en büyük illettir. Yoksa zamanında taahhütlü internet adı altında kullanıcılara dayatılan absürt paketleri, müşteriye yapılan zorbalıkları unutmadık. Kesinlikle kotalı, taahhütlü internetin norm olduğu o alternatifsiz günleri özlemle anmıyorum.

    TTnet 24 ay Taahhütlü paketler en mantıklısı veririm 250tl mis gibi 2 yıl kafam rahat. 2 yıla 500tl olur Turknet. Gerçekten şaka gibiler. 5-6 kişi geldik şimdi hepimiz geçeriz başka yerlere. Cem denen yalancıda hala 2023 Hazirana kadar zam yok diye palavra sıkmaya devam etsin.


    Adam yıllar önce forumunda gazını arkasına alarak çok güzel bir bilgilendirme çalışması yapmıştı. Alt yapılar, fiyatlar falan değerlendirdiği bir videodan bahsediyorum. 5 sene içinde Firma resmen yön değiştirdi. Çok ciddi söylüyorum TTnet ve Superonline Fiber tarifeleri çok avantajlı. Devir taahhüt devridir çok net söylüyorum. Yoksa turknet gibi bir taraflarını oynatıp soyguna çeviriyorlar işi. Allahtan İSS taşımak hat taşımak kadar kolay oldu. Yoksa bir kesim uğraşmak istemez diye 350tl falandı fiyatlar

    Hadi 200 yap 250 nedir.Lanet olsun böyle işe 1 dakika daha durursan adam değilim hemen en ucuz ne varsa ona geçiyorum.Kalite hiç önemli değil.24 yada 35mbit bana fazlasıyla yeterli geliyor.En ucuz ne bulursam geçerim.Ayın 5 ile 17 si arasında internet yoktu 3. Dünya ülkesi gibi.bundan daha beteri varmıdır bilmiyorum.Varsada inadına geçerim.Sırf ev telefonu için duruyodum onlada işim kalmadı durmam için sebepte yok.Türknet gibi kaç çeşit firma var sanki tekel kendini bilmezler.
  • Türksata yeni abonelik yapınca, olurda sorun olur diye türkneti bekletiyordum, bu haberi alınca türkneti iptal ettirdim.

  • Açıkçası pek bir esprisi kalmadı. İlgili firma her yere 1000gbps reklamı yapıp sadece avuç içi kadar yere bu hızı vereceğine, altyapısını gözle görülür bir şekilde (En azından yaşadığım yere göre bunu söylüyorum) bu fiyat mâkul olurdu. Her ay sonu acaba fiyat artar mı? Gene zam gelir mi vs diye düşündüğüm bir hizmeti reklamınızda söylediğiniz gibi #ONAYLAMIYORUM!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerlensu

    Bu mesaj silindi.

    Geçen yıl sonunu baz alırsak bence bu ilk değil, yine şaşırmayacağız bence. En azından yıl sonuna kadar fiyatımız X diyememişler buradan bunu anladım.

  • Güncel bir fiyat karşılaştırma tablosu var mıdır dostlar.

  • khazaddum kullanıcısına yanıt

    Açıkçası diğer firmalar siz geçiş yaptıktan sonra zam yapabilirler.

  • Banada geldi
  • Asgari ücrette bile %55'lik bir artış olmuşken, Operatör'ün yaptığı zam %55 dahi etmiyor. 249.90 göze yüksek gelse de bu fiyat artışı gayet olağandır. Zira 169.90'a %55'lik bir güncelleme uygularsanız fiyat 263,34 lira olur. Saha masrafları, müşteri hizmetleri masrafları... Zammı fahiş görmek istihdam oluşturan bu firmalara, asgari ücretle çalışan çalışanlarına haksızlık olur diye düşünüyorum.

  • Ben de çok fazla kızamıyorum, ekonominin geldiği hal ortada "güncellemelerin" gerçek sorumluları belli... ama altyapı çalışmalarının hızlanması lazım mutlaka. Dalga geçer bir yavaşlıkta ilerliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khazaddum -- 20 Ocak 2023; 15:44:50 >
  • diskaveriy kullanıcısına yanıt

    Zaten geçen yıl sonunda birden fazla zam yapmışlardı kısmen bu yıl ki zam yüzdesine göre bakmayın lütfen

  • gigafiber de 230 olmuş diyorlar ama kullanan biri teyit edebilir mi?

  • superonlinede taahhütsüz 35 mbps vdsl 150 tl kurulum ücretini 10 ay taksit yapıyolar oraya geçeceğiz gibi :) 250 tl 35 hız alan için fahiş bir fiyat. 16 alanları düşünemiyorum bile. kaplumbağa hızında fiber döşemeye hiçbir bilgi paylaşmamaya devam.

  • Bu ekonomide yine en iyisi taahhütlü bi internet bulmak sanırım.
  • Konuyu öne çıkarırsak en azından, kendi aramızda mantıklı bir fikir bulabiliriz. (Örneğin X firmasında X mbps internet hizmeti aylık x tl) vs gibi.
  • TURKNET gigafibere zamlı fiyatı 230 TL olmuş
    TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)
  • Az önce Milenicom'u aradım., M.temsilcisi şuanda bir zam çalışması mevcut değil firmamızda dedi. Şuan milenicom'a sıcak bakıyorum ben açıkçası gittiği yere kadar gider, orasıda zam yaparsa en kötü taahhütlü paket arama vakti gelir benim için.
  • Geçen sene 2. kez zam yaptıklarında bunların ne mal olduğunu anlayıp Millenicom'a geçtim, 2024 eylül ayına kadar taahhüt verdim 139 TL'ye. Çevremdeki insanları uyardım ama fazla kişi dinlemedi.

  • Şu an en ucuz taahhütlü internet hangi iss bilen var mı? 24mb bile benim için yeterli oluyor artık ev İnterneti için.
  • Geçen sene bas bas bağırdık gene zam yapacaklar bunların müşteri ile ilişkileri yok herkesi para görüyorlar.


    Haksız çıkmadığıma sevindim.


    Türknet pişmanlıktır.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.