Şimdi Ara

series s mı x box one x hangisini almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar one konsolum var 1000tl satıp yeni bir konsola geçmeye değer mi. one x 2500tl satan arkadaşlar var alınır mı yoksa series s mı onunda 2. elı saçma fiyatlara 3500 dıyorlar sıfırı 3700 araba yarısı forza nfs falan takılıyorum bırde arada fortnıte




  • One'dan One X'e geçmeye değmez. Çözünürlük ve grafik kalitesi artacak tabii ama sonuçta eski nesil. Yükleme süreleri çok uzun. Series S alın bütçe yetiyorsa. Çok hızlı ve kompakt bir cihaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 30 Temmuz 2021; 9:13:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series S

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3300 e satıyorum kutulu 1 aylık cıhaz.tertemız .turkıye garantılı

  • Ben series s aldım sattım.butce varsa direk series x al kafan rahat etsin dün akşam x sipariş ettim gelmesini bekyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güzel diyorsunuz benim one de 500gb kullanılabilir alan 360 kalıyor forza 4 7 farcry mortal yükleyince doluyor. harici hdd kullanıyorum. zaten hdd de oyunarın performansı yine düşecek gibi. birde bekleme süreleri bilemedim 1 dk beklerim acem yok. benim için görüntü kalitesi önemli. sony tv var 4k ips ekran 100hrz gerçek hızı var 800hrz yazılımsal hdr li bir cihaz 55inç onda kullanmak istiyorum. 5 yıllık tv ama gideri var hala.

    bu yuzden birde fiyat avantajından one x aklımı çeliyor. sanki one x grafik islemesi daha iyi gibi bir kaç yorum okudum ama yinede kararsızım one s de çok güzel cihaz bana hd 60hrz oyun oynatsın yeter.

    xbox one x 60hrz hd sabit oyun oynatır demi.

  • arkadaşlar en çok merak ettiğim konu full hd de xbox one x mi iyi series s mi iyi benim için en önemli şey full hd 60hps oyun deneyimi. oyunlar geç açılmış önemli değil.

  • series s + yanına 3 yıllık gamepass alıyorsun (forumda yöntemi mevcut), kafanı rahat tutuyorsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2400 one x mantıklı değilmi. zaten eski oyunları oynarım yada takastan eski oyunları alıyorum genelde. birde yansıma teknolojisi o kadar önemlimi.

  • yıllardır Xbox un her türünü denedim. 5 ay önceye kadar Xbox one x vardı elimde. Xbox one s ile Xbox one x arasında dağlar kadar fark var. One x çok daha seri bir cihaz ve 4K desteği var. Series s ise 4K desteği olmayan bir cihaz . O yüzden sana şöyle bir tavsiyede bulunayım . Şuan series x çok yüksek olduğu için one x al ama alırken sıkı pazarlıkla 2100-2200 arasına koparmaya çalış birsürü satılık cihaz var. İleride durumu düzeltince series x alırsın series s ile hiç uğraşma


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-859ADE664

    yıllardır Xbox un her türünü denedim. 5 ay önceye kadar Xbox one x vardı elimde. Xbox one s ile Xbox one x arasında dağlar kadar fark var. One x çok daha seri bir cihaz ve 4K desteği var. Series s ise 4K desteği olmayan bir cihaz . O yüzden sana şöyle bir tavsiyede bulunayım . Şuan series x çok yüksek olduğu için one x al ama alırken sıkı pazarlıkla 2100-2200 arasına koparmaya çalış birsürü satılık cihaz var. İleride durumu düzeltince series x alırsın series s ile hiç uğraşma

    bende one x de karar kıldım pazarlıkla 2750 den 2300 kadar indirdim. . antalyada biraz daha az var konsol var biraz uçuk fiyatlar.. İstanbul gibi olmuyor. ilerde serirs x almayı düşünüyorum. ara modeller fiyat odaklı olunca her şeyden kısıyorlar. zaten videolarda one x görüntüsü daha iyi geldi ss den.





  • konsoldan anlayan adam kendini belli ediyor. çok sağ olun.

  • geçmiş olsun. 🙃

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun kazıklandın kardeş

  • 1 yıl garantisi var. Size geçmiş olsun gidip series alın sız 3 aya satın. Ben dah bir konsolun bukadar hızlı el değiştirdiğini görmedim. Sahibinden de onex yarısı kadar ss satışa çıkmış form zaten ss kaynıyor. O kadar iyide ss daha 1 ay olmadan neden satılıyor.

    series s mı x box one x hangisini almalıyım
  • 200tl ucuza alıcam diye garantisi dolmuş cihaz almak istemedim. Zaten satan arkadaşın 2 tane 27 inc monitör ve 15bin bir sitemi vardi. Kolda en ufak çizik yok. Garaj arabası gibi. O yuzden rahatım.

  • Zaten bir sürü one oyunu var bunların çoğu one x uyarlanmış. İlk Konsolum değil. Birde 500gb konsol alınmaz içine 3 adet yeni nesil oyun sığmaz ızdırap olur sürekli seçim yapmak zorunda kalırsın. Normal hdd taksan açılış performansı one x dönecek. Ssd takarım desen ss özel olduğu için normalin 3 katı olacak.

    Onu da geçtim acık ara one x görüntüsü çok daha keskin. Ss resmen one s in ssd takılmış makyajla mış hali. Ben en kötü garanti biter bir ssd takarım cihaza İnternet te video var. Yada 2000 satar üzerine sx alırım ama 4200 alan adam ss kutusunu açınca 3000bine zor satıyor. Şanslı olan 3200 veriyor.

  • Xbox one x cyberpunk limited editon
    vs
    Xbox series s

    Sizce hangisi? Cyberpunk edition 500 civarı daha pahalı bu arada.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zorbis kullanıcısına yanıt
    Nasıl daha pahalı? Aynısından bende var bugün satmaya kalksam 2.250 - 2.500 TL anca yapar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 2 Ağustos 2021; 21:2:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • braveyours kullanıcısına yanıt
    Sıfır fiyatını görüp söylemiştim, demek ki kalan açılmamış xbox one xler şişirme fiyat.

    Tavsiye için teşekkürler 👍🏻

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.