Şimdi Ara

series s mı x box one x hangisini almalıyım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tekrar büyük geçmiş olsun hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben anlamadım o konuyu yurt dışında da one x sıfır 470dolar hatta yenilenmişi 450 dolar series s ise 300 dolar hatta 270 de indirimli satan yerler var. fiyat konusunda da one x dövüyor.

  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt

    bir seçim yaparken genelde çok git gel yaparım ama bu sefer çok kafam rahattı. bir kağıda artı ve eksileri yazınca one x rahat fark atıyor. size de yapmanızı tavsiye ederim. birde eski nesil üst seviye her zaman yeni nesil alt seviye den iyidir.

  • Görüntü kalitesine önem veriyorsan tabi ki One X hocam. One X ve Series S'in grafik kartı arasında dağlar var. Series S'i tercih eden arkadaşlar Full HD'ci, grafik kaygısı olmayan, önümüzdeki 6-7 yıl boyunca yeni çıkacak tüm oyunları oynamak isteyen grup.Series S'in One X'tan artısı SSD'si, işlemcisi ve daha uzun sürecek ömrüdür. Uzun vadeciyseniz Series X|S alın geçin derim ama diyorsan ki şu anki oyunları daha güzel grafiklerle oynayayım 2 seneye Series X'e geçerim zaten diyorsan One X al.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu işler tamamen ekonomiyle alakalı, bütçeniz varsa series x tek tercih olmalı.


    One x ve Series S dersen tabiki series s yeni çıkan oyunları one xde oynayamazsın.


    Series s nextgen bir cihaz one x ise oldgen artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Ağustos 2021; 1:4:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bit tane ucak simülasyonu var şimdilik. Yilda en fazla 3 oyun çıkarmazlar. Bence biraz abartı bir konu. Seve seve çıkar o oyunlar .Ayrıca fifa serileri series s de leş iyiki one x almışım dedim bence açılış süresi abartılacak bir şey değil . Serisis s çok fazla büyüttükleri için alanın beklentisini karşılamıyor ve 2. El satışları patladi.

    series s mı x box one x hangisini almalıyım

    Bence one x 2.el fiyat performans ürünü series s yarı fiyatına. Su an çok mutluyum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Series S alacağınıza bence de one x alın daha iyi. One x her yönüyle çok iyi bir konsol ve bana göre yeni nesil kıyaslaması yapacaksak eğer series s'e göre daha fazla yeni nesile yakın bir konsol. Bugün fifada one x ile series x arasındaki fark ile series s ile series x arasındaki farka bakınca fark edebiliyorsunuz bunu.

  • One x de 4k oyunun 60fps mi 30fps çalıştığını nereden görebilirim. Bir türlü bulamadım.

    Galiba forza 4 4k 60fps çalışıyor. Çimler ağaçlar çok net akıcılık da çok iyi ama bir görüntü ayarı bulamadım. Bir tek fortnite fps sayar vardi oda 4k 60 di nfs fifa da da oyun içi ayar yoktu. Eski Konsolda one da çıkıyordu.

    One x gerçekten çok iyi çıktı. İlginç. Konsol görüntüyü Acep monitöre göre otamatik mi ayarlıyor. TV 55inç Sony 10bit panel 4k 100hrz oyun açılışında 4k görüntü yazısı çıkıyor sadece. Xbox one x oyun fps nereden bakabilirim.

    Bu arada 1tb disk yetmedi. Açılış Hızı da one göre iyi. Bence ssd öyle abartılacak birşey değil. Win pc için gerekli de konsol için sadece pazarlama 3 5 saat oynanan oyunda 1dk beklemek koymuyor adama. Bence grafik kalitesi daha önemli çünkü o 3.5 saatte grafik kalitesini her sn hissediyorsun. Zemin yada arka uzak ayrıntılar bulanık olunca oynama isteği kalmıyordu. One o yüzden çok oynamıyorum. Ama one x elimden bırakmadım. O çimleri tel tel görüyorum ya bana yetiyor





  • Kutuya dikkat etmemiştim kutu orijinal degisim cihazı için maliyetten kaçınmak içinmis 0 cihaz değişim kutusuymus. Cinden gelmiş cihaz. 20 Nisan 2021 üretimi kutuyu ilk ben açmışım . Garanti eski garanti devam ediyor. Kod değişmiş ama garanti süresini saatine varana kadar kopyalamislar.

    Bu arada game pass dikkatlice inceledim. Serises gelip one da olmayan 1 oyun var. O da uçak simülasyonu.
    10 ayda 1 oyun fark atmış. O da series özel olsun diye. Başka bir forumda forza 5 de çıkmaz bakarsın demişler di. Yeni oyun gelmez miş de miş miş
    Mağdurum olamaz uçak uçurmayacak one x çöp oldu.
    series s mı x box one x hangisini almalıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Imkanin kisitliysa series s al.Imkanin varsa hem series s hem ps5 al.Boylelikle gamepass vs exclusive oyunları oynama imkanına erişirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One x sahibi olarak biraz bekle yok illa alacam diyorsan series s veya x al eski nesile bulaşma forza motorspor 8 fable ve benzeri oyunlar gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Neden mi satılıyor series s, Milletin dayısı amcası getiriyor almanyadan fransadan ciklet parasına sonra Tr piyasasına satıyor 0 fiyatına. görüntüye bakıcak olursak ta monitör ve satış stratejisi diyebiliriz.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.