Şimdi Ara

Üç Kuruş (Show Tv) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Arılıkyoutube
    Üç Kuruş ne zaman başlıyor, 1. bölüm ne zaman? Üç Kuruş oyuncuları kimler? Üç Kuruş dizisi ve konusu.. Senaryosunda Damla Serim ve Murat Uyurkulak'ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki 'Üç Kuruş'un birinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Roman mahallesi Çıngıraklı'da gerçekleşen görkemli düğünün dikkat çektiği tanıtımda Kartal'a (Uraz Kaygılaroğlu) ve Efe'ye (Ekin Koç) dair verilen ilk ipuçları izleyicinin ilgisini artırıyor. Çıngıraklı'nın mafya lideri Kartal ile Organize Şube'de komiser Efe'nin arasındaki gerilim heyecan uyandırırken aksiyon dolu anlar şimdiden nefes kesiyor. 3 kuruş dizisi ne zaman başlıyor.. Üç Kuruş dizisi yayın tarihi henüz açıklanmadı. Yeni dizi 'Üç Kuruş' çok yakında her pazartesi Show TV'de! 3 kuruş dizisi oyuncuları.. Dikkat çekeceği konularla Show TV ekranlarında fark yaratmaya hazırlanan 'Üç Kuruş'un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor. 3 kuruş dizisi konusu ne? Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır. En yeni gelişmelerden anında haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın.. Kanalıma Abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg?sub_confirmation=1 Selamlar ben Mustafa Arılık ! Youtube henüz yeni başladım. Kanalımda oyun, oyun tanıtım, eğitim, eğlence, vlog, ve sizlere bazı konularda yardımcı olabilmek amacıyla ''nasıl yapılır'' videoları paylaşıyorum. Ayrıca iyi bir ''Pubg Mobile'' oyuncusuyum. Videoları montaj yaparken çok eğleniyorum ve birçok komik anlar yaşıyorum. Hergün yeni video paylaşıyorum. Eğer sizde bana katılmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=mIPiB_TgrKo&t=1s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo olarak başarılı buldum. Müzikler ayrı bir güzel, hele Neşet Baba... Amma velakin ilk bölümde Kartal haricinde oyunculuğunu beğendiğim biri olmadı. Ekin Koç'un yerine Berk Hakman olmalıydı. Onun haricinde birkaç sağlam oyuncu takviye edilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekin Koç Uyanış Selçuklu dizisinden ayrılınca oyunculuktan küsmüş  


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 2 bölümünü izledim.senaryo güzel sayılır ama kalan şeyler pek olmamış.uraz a rol yakışmış.irfan rolündeki diren polatoğulları tek kelimeyle döktürmüş.zaten pek bilinmeyen çok kaliteli oyuncudur kendisi ama ekin koçu pek begenmedim ben fazla kasıntı duruyor.succession da oynamış adam ama rol gitmemiş.aras veya berk hakman olabilirmiş.zaten max 1 bilemedin 2 sezonluk konusu olan dizi.

  • Çukura oranla çok çok zayıf zaten başta oyuncu kadrosu zayıf Uraz ekin eyvallah ama diğerleri tırt. Aslında senaryo berbat aras anca kurtarırdı bu diziyi. 4 sezon çukur harikaydı ama bu olmadı umarım düzelir ama senaryo çok dar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümünü izledim, Romanları konu aldığından değişik bir uyarlama olmuş. Bence oyunculuk olarak da başarılı bir dizi. Show tv'de Çukur, Ramo gibi arada böyle güzel diziler çıkabiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Aralık 2021; 19:43:49 >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek sarmadı bu dizi beni

    içerde ,çukur gibi değil

  • Evet çukurla alakası yok. Ama sürekli o havayı vermeye çalıştılar. Uraz ı çok severim ama bu dizide olmamış, daha doğrusu senaryoda kötü olduğu için göze batıyor. Yani şu vasat perfomansıyla en iyi oyuncu uraz gözüküyor dizide. Ekin koç kimin torpiliyle bu sektörde hala oyuncu olabiliyor bilmiyorum ama sette çalışan biri sert karakteri oynama beceremiyorsun desin lütfen.


    Bu sezon finalini yapar diye düşünüyorum.

  • dizi mafya polis kaç kovala gizem gibi bişey olacakdı sözde ama nereye geldi çukur a benzetmeye başladılar biraz saçmalıyor


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.