Şimdi Ara

Outriders [PC][ÇIKTI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
7.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun çıkış günü için oyuncu sayısı bir hayli fazla ve bu nedenden olsa gerek şu an serverlar çökmüş durumda,Steam'de 110k civarı oynayan var ve Crossplay desteğinide düşününce oyunun epey bir oyuncu kitlesinin olduğunu söyleyebilirim.Elbette ilk bir saatlik deneyimimde oyunla ilgili sadece teknik olarak görüş bildirebilirim çünkü bu tür oyunlarda 30-40 dk oynayıp inceleme yazanları görüyorum ki bu sürede oyunu inceleyecek kadar bir izlenim elde edemezsiniz.Bu nedenle Demoya göre oyun teknik açıdan hangi durumda olduğundan bahsedeyim.


    Demo sürümünde oyuncular tarafından rapor edilen bir çok sorun tam sürümde düzeltilmiş.Ara sahnelerdeki 30 FPS limiti yerine 120 FPS e kadar seçenek eklemişler ve bu sayede ara sahneler daha akıcı çalışıyor.Ayrıca yine sinematik sahnelerde "Camera Shaking" olarak ifade edebileceğim titreme efekti çok fazlaydı ve göz yoruyordu.Tam sürümde bunun için bir seçenek eklenmiş ve bu titreme efektini ister kapatabiliyor istersenizde oranını kendiniz ayarlıyorsunuz.Demodaki aşırı motion blur efekti kapatılamıyordu ve bu nedenle eklenen grafik seçeneği ile birlikte açılıp kapanabilir hale gelmiş.Oyun deneyimini olumsuz etkileyen bu tür sorunlar tam sürümde yok.


    Performans konusunda ise Demo sürümünde DX11 etkinken iyi bir deneyim elde etmemiştim ve takılmalar mevcuttu ama tam sürümde DX12 ve Nvidia DLSS 2.0 ile birlikte Demo sürümüne göre çok daha iyi bir performans gözlemledim.Elbette donanıma bağlı olarak elde edilen değerler değişsede özellikle DLSS oyuna büyük katkı sağlıyor.Demo sürümünde 4K Ultra ayarlarda RTX 3070 ile 50-60 arası değişen değerler DLSS sayesinde aynı ayarlarda 4K çözünürlükte 80 fps civarında geziniyor ve oldukça akıcı çalışıyor.Bu nedenle eğer DLSS kullanabiliyorsanız oyunda fazla bir sorun yaşamazsınız.Outriders [PC][ÇIKTI] 





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    demoyu oynamıştım çok beğenmiştim ama endgame ulaştıktan sonra oyuna içerik gelmeye devam edecek mi acaba ? destiny 2 gibi eğer sürekli yeni sezon yeni raid tarzı şeyler gelirse alınabilir bir oyun.

  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt

    Oyun diğer loot odaklı oyunlara göre hikaye içeriği bakımından daha dolu ve sinematikler eşliğinde ilerliyor.Ana görevler,bountyler ve yan görevlerle birlikte hikaye kısmı 40 saat civarı süreceğinden End Game içeriklerine ulaşmak için epey oynamam lazım,geliştirici oyunu bir Live Service olarak nitelendirmiyor ve bu ölçüde içerik geleceğini belirtiyor.End Game içeriği olarak şu an için bahsettikleri Expeditions aslında oyun sonu içerikler adına gayet yeterli çünkü 15.seviyeden oluşan oldukça zorlu görevler içerecek ve her biri ayrı Raid zorluğunda olacak.Oyun cover shooter yerine hızlı ve agresif oynamayı gerektirdiği için diğer loot oyunlarına göre çok farklı,eğer demoyu beğendiyseniz tam sürümde çok daha iyi durumda olduğunu söyleyebilirim.Outriders [PC][ÇIKTI] 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Oyun diğer loot odaklı oyunlara göre hikaye içeriği bakımından daha dolu ve sinematikler eşliğinde ilerliyor.Ana görevler,bountyler ve yan görevlerle birlikte hikaye kısmı 40 saat civarı süreceğinden End Game içeriklerine ulaşmak için epey oynamam lazım,geliştirici oyunu bir Live Service olarak nitelendirmiyor ve bu ölçüde içerik geleceğini belirtiyor.End Game içeriği olarak şu an için bahsettikleri Expeditions aslında oyun sonu içerikler adına gayet yeterli çünkü 15.seviyeden oluşan oldukça zorlu görevler içerecek ve her biri ayrı Raid zorluğunda olacak.Oyun cover shooter yerine hızlı ve agresif oynamayı gerektirdiği için diğer loot oyunlarına göre çok farklı,eğer demoyu beğendiyseniz tam sürümde çok daha iyi durumda olduğunu söyleyebilirim. 

    Yorumların için teşekkürler ben de almayı düşünüyorum demoyu hiç oynamadım ama sevdiğim bir tür. Fakat Steam'de çok fazla olumsuz yorum görüyorum. Bunun sebebi optimizasyon gibi şeyler mi? 2070 Super ile 1080p'de 100 fps'yi görebilir miyim?





  • Dün oyunu oynayamadan kapatmak zorunda kaldım. Oyun Dx11 ile çalışmıyor. Dx12 de stuttering sorunu var. Çoğu kişi bundan şikayetçi demo DX11 ile gayet güzel çalışıyordu. Hiçbir sorun yoktu. Sistemle ilgili bir sorunda değil 5600x + 3080 kullanıyorum. Bugün, yama çıkana kadar geliştiricinin sunmuş olduğu geçici çözümleri deneyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 2 Nisan 2021; 9:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda ufak tefek çok sıkıntı var gibi, birkaç yama sonra denemek daha iyi olacak

  • Oyun full bypass yedi. Torrentlenebilir. Ha değer mi, ben indirmeye bile tenezzül etmedim. Godfall gibi silinip gideceğim diye haykıran bir oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Nisan 2021; 10:58:8 >
  • Sundukları geçici çözümlerin hepsini denedim işe yaramıyor maalesef sadece stuttering sorununu minimuma düşürebildim. Demo da düzgün çalışan oyunu bozmayı başarmışlar. Kısacası oyunu şuanda almayın sorun yaşama ihtimaliniz yüksek benim gibi pişman olmayın.


    Edit: Outriders klasörünün içerisindeki UE4CommandLine.txt dosyasını içerisine -force -dx11 komutunu yazıp kaydederseniz oyun dx11 olarak açılıyor steam üstünden bu komutu girerseniz çalışmıyor. Şuanda dx11 ile çalıştırarak stuttering sorununu hallettim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 2 Nisan 2021; 14:20:30 >
  • Manciaa kullanıcısına yanıt

    Steam'deki incelemelere baktığımda pek çoğu 1 saat bile oynamadan yapılmış incelemelerden oluşuyor ve açıkçası hiç bir oyun bu kadar kısa bir sürede incelenmez.Ne oyun içeriğinden bahseden var nede end gameden durum böyle olunca incelemele bakmadım.

    Oyunun karışık yorumlar alması teknik olarak sorun yaşayanlardan dolayı açıkçası kendi deneyimim son derece iyi,ne bir takılma nede fps sorunu yaşadım.Demoda böyle değildi ve DX11 de takılmalar oluyordu.Tam sürümü 4K DX12+DLSS 2.0 ile 80 fpslerde oynuyorum ve son derece akıcı,elbette sorun yaşasam değerlendirmem farklı olurdu ama durum böyle,2070S ile 1080p de işlemci limitine takılmazsanız 100 ve üzeri değerler elde edersiniz.Outriders [PC][ÇIKTI] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yazanlardan ricam lütfen konumda torrent vb gibi korsan oyun içeriği ile ilgili bir şeyler paylaşmayın,oyunu nerden oynarsanız oynayın ama hiç bir konumda korsan oyun ve içeriğe yer verilmesini tercih etmediğimden bu konununda öyle kalmasını umuyorum.Ayrıca oyun solo oynanmak üzere tasarlanmadığı için eğer offline olarak oynayacaksanız indirdiğiniz gibi silersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cloud35

    Sundukları geçici çözümlerin hepsini denedim işe yaramıyor maalesef sadece stuttering sorununu minimuma düşürebildim. Demo da düzgün çalışan oyunu bozmayı başarmışlar. Kısacası oyunu şuanda almayın sorun yaşama ihtimaliniz yüksek benim gibi pişman olmayın.


    Edit: Outriders klasörünün içerisindeki UE4CommandLine.txt dosyasını içerisine -force -dx11 komutunu yazıp kaydederseniz oyun dx11 olarak açılıyor steam üstünden bu komutu girerseniz çalışmıyor. Şuanda dx11 ile çalıştırarak stuttering sorununu hallettim.

    Stuttering sorunu çözüldü hocam çok teşekkürler. Şimdi de oyunun serverları gitti sanırım.

  • Manciaa kullanıcısına yanıt

    Maalesef serverlar gitti :(

  • Oyunda 10 saatlik bir süreyi geride bıraktım.Demoda Pyromancer ile oynamıştım fakat tam sürümde ise bir diğer sınıf olan Devastator ile başladım.Bu nedenlede Devastator sınıf özelliklerinden ve yeteneklerinden bahsetmek istiyorum.


    Devastator oyunun "Tank" sınıfını oluşturuyor yani diğer classlara göre daha yüksek armor ve healthi var.Oyun tarzı close combata göre yapılmış ve healing abilityleride bu nedenle düşmanla 10 mt ve daha az mesafede aktif oluyor.Yeteneklerinden ilk açılan Eart quake, sismik bir şok dalgası oluşturuyor ve etkisi altındaki zırhlı düşmanları sersemleterek bir süre deaktif kalmasını sağlıyor.Küçük düşmanları ise tamamen melee atak sayesinde yok ediyor.İkinci açılan ve benim en çok sevdiğim skill ise Golem,bu ability 8 sn boyunca karakter üzerinde ekstra bir shield oluşturuyor ve gelen hasarı bu sürede % 65 oranında azaltıyor.Seviye atladıkça yeni skiller açıldığı için bu süreçte 4 farklı ability aktif edebildim ve 3.skill olarakta değişikli olarak Gravity Leap ile Reflect Bullets abilitylerini kullanıyorum.Özellikle Reflect Bullets gelen silah ve melee hasarını tutarak tümünü etkisi altındaki düşmanlara geri gönderiyor ve bu sayede ayakta kalmanız kolaylaşıyor.


    Oyunda hangi sınıfla oynarsanız düşen lootlarda sınıfa özgü oluyor.Oyun içinde class değişimi olmadığı için long range,medium range yada close range oynamanıza göre uygun sınıfı seçmeniz gerekir.Düşen lootlara oyunda bir süre sonra açılan bir Npc den seviye yükseltmesi,talent değişimi ve gear mod eklemesi yapabiliyorsunuz.Parçaladığınız gearların üzerlerinde modlar varsa kırdığınızda kütüphaneye ekleniyor ve tekrar aynı modu yada talenti aramak durumunda kalmıyorsunuz.


    Oyunun combatı çok keyifli,hızlı ve tempolu oynamanız gerekli diğer türlü Division gibi coverlarda gezinirseniz çok hızlı düşüyorsunuz.Bu nedenle oyun combat mekanikleri ile Gears ve Remnant oyunlarını loot sistemiylede Destiny'i andırıyor fakat her ikisinin güzel yanlarını alıp hızlı oynanış ve skilllerle birleştirince açıkçası çok keyifli bir oynanışa sahip,skiller Division'daki gibi 1 dk da bir dolmuyor.Çok düşük cooldown süreleri olduğu için hızlı tempoya uygun olması amaçlı bol bol skill kullanıyorsunuz.Haliyle skill kullanımı oyunun çatışma mekaniklerini çok iyi hale getiriyor.


    Outriders,loot odaklı oyunlar arasında oldukça iyi bir konuma yerleşecek bir oyun olmuş.Şimdilik izlenimlerim olumlu yönde,end game içerikleride hikaye kısmı gibi dolu olursa bu oyun loot odaklı oyunları tercih edenlerin vazgeçilmezi olur.Oyun içi aldığım birkaç görsel ile ilk izlenimlerimi sonlandırayım.



    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]

    Outriders [PC][ÇIKTI] 





  • Tek kişi için ne kadar keyifli olabilir sizce
  • deluxx kullanıcısına yanıt

    Oyunu tek kişi olarak oynamayı düşünüyorsanız buna yönelik bir video hazırladım.Oyunun tank sınıfı olan Devastator ile oynuyorum ve tek kişi olarak nasıl oynanabildiği konusunda ve oyunun optimizasyonunu görebilmeniz açısından bir yan görevden oynanış videosu paylaşıyorum.4K olarak oynadığımdan dolayıda videoyu 4K kalitede izleyebilirsiniz.Outriders [PC][ÇIKTI] 


    Outriders [PC][ÇIKTI] 





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 🙏
  • Ne oyunmuş arkadaş. Serverlardan dolayı bir türlü doğru düzgün oynayamadık. Tam bir görev yapıyorsun yarısında pat bağlantı kopuyor.

  • Ben bu videoda ki görevde bu kadar zorlanmadı yahu adam farklı bir zorlukta mı oynamış sniper ve assault ile sadece damage arttıran skill kullanarak buz classı ile sadece 1 kere canım kritik seviyeye düştü ilginç

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Hangi videodan bahsediyorsunuz,eğer eklediğim video ise henüz oyunun başları ve oynanıştan çok oyun performansını göstermek adına paylaştım.Ayrıca Devastator ile sniper kullanılmaz çünkü class bonusları sadece close range çatışmalarda çalışıyor.Uzaktan sniper ile eritmek çok kolay tabi ama hangi class ile oynuyorsanız ona göre uygun tarzda oynamanız gerekir.Varsa oyunla ilgili videolarınız yada içerikleriniz paylaşın herkesin yararına olur.Outriders [PC][ÇIKTI] 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.