Şimdi Ara

Outriders [PC][ÇIKTI] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
7.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt

    Trickster haftaya gelecek olan denge düzenlemesi güncellemesi ile nerflenecek.Bazı skillleri diğer classlara göre çok güçlü olduğu için geliştirici bu yönde bir değişiklik yapacağını bildirdi.Bu nedenle Trickster üzerine değilde diğer classlara yönelin.Ayrıca bu tür oyunların keyfi kendi buildinizi oluşturmaktan geçer diğer türlü başkalarının yaptığı buildleri kullanmak yada kendi oyun tarzınızın dışında setler tercih etmek oyunun en temel ve keyifli özelliği olan build oluşturmayı etkiler.Nacizane önerim tüm skillleri yada classları deneyerek oyun tarzınıza göre kendi buildinizi oluşturmanız üzerinedir. 

  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt

    Hikayede ilerlerken her yeni sehirde ya gezerken kesfedeceksiniz ya da camp alaninin olduvu sehri dolasip gorev veriden alacaksiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    hocam trickster basladım coktan 5 saat falan oldu baslayalı. aynen kendi buildini oluşturma olayı tabi ki büyük keyif ama sonra karakterim zayıf kalır gibi korkularım oldu açıkcası.

  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt

    Doğru olanı yapmışsınız. Bu oyunun RPG bölümü sadece karakterin sınıfını ve alt sınıfları seçmekten, kullanacağınız skill ve silahların çeşidinden ibaret. Yoksa oyun zaten size başka bir build sunmuyor ve bu oyunda build değiştirmek de, diğer build'leri denemek de ziyadesiyle yorucu. Öyle birinden sıkıldım diğerine geçeyim derseniz ilerlediğiniz karakterle yeni build'e göre item'ları ve silahları kolay kolay optimize edemeyeceğiniz için (item'ları ve bu item'ların upgrade'lerini baştan yapacaksınız), sıfırdan başlayayım derseniz birçok görev ve seyahat süresi olacağı için mantıklı değil.


    Trickster'ın nerf'ü daha çok normalleştirme üzerine, gömme değil. O yüzden siz o tavsiyeyi es geçip post nerf/patch videolarına bakabilirsiniz. Zaten skill'lerde sağdakini mi yoksa soldakini mi seçsem daha iyi olur diye birinin build'ine bakmak ile kendi build'inizi yapmamış olmuyorsunuz.


    İlk paragrafta yazdıklarım yüksek tier'lar için. Yoksa düşürürsün tier'ı, aynı karakter ile farklı build'leri item'ları yeniden uyarlamadan oynarsın. Ama o zaman da dıkşın dıkşın bir oyun olur, en fazla konusu için oynanır. Bitince de bırakılır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 12 Nisan 2021; 13:13:22 >




  • Tarzım değil ama oyun fena değil gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trikster ile solo oynayarak expedition tier 5 de baya zorlanıyorum. Expeditionlar genel olarak solo için uygun değil sanırım. Birde bu drop podlar ile yeni harita challenge ları dışında bir şey yapılmıyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 60 saatlik bir süre içerisinde ana hikaye ve Expeditions görevleriyle tamamladım.Elbette Expedition yani End Game kısmını bir süre daha oynayacağım fakat oyunla ilgili genel bir görüş belirtebilecek kadar oynadığım için Steam'de bir inceleme paylaştım.Dileyenler göz atabilir.


    https://steamcommunity.com/profiles/76561198028790735/recommended/680420/



    Özetle oyunu genel olarak beğendim.Looter-shooter türü için önde gelen yapımlardan birisi olmuş.Çıkıştaki sunucu sorunlarını büyük ölçüde giderdiler ama bazen co-op oynarken sunucu tabanlı gecikmeler olabiliyor.Oyunu tamamen Devastator ile oynadım ve haftaya gelecek olan denge düzenlemesi ile diğer sınıflarıda End game seviyesine getirene kadar oynarım.Oyun içerisinde herhangi bir mağaza,season pass,skin paketi vs gibi oyun içi ödemeler içermiyor.Bu nedenlede diğer live service oyunlardan ayrılıyor.Teknik açıdan bir sorun yaşamadım ama bunu Nvidia DLSS 2.0 desteğine borçluyum.Kısaca türü sevenlere kesinlikle öneririm. 





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Hocam sen gerçekten kral adamsın ya

  • gamerxir kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. 

  • Oyunda garanti Legendary item elde etmek için bir yöntem paylaşayım.Belirli bir seviyeden sonra Bounty görevleri ve yaratık av görevleri açılacak.Her biri ayrı ayrı 10 tane görevden oluşuyor.Eğer bu görevleri kendi türü içinde topluca bitirirseniz ödülünüzü almaya gittiğiniz Npc den garanti olarak bir Legendary item alıyorsunuz.End game gearlarla 10 tane bounty tamamlamak 1 saat bile sürmüyor.Bu sayede hem bolca materyal(bosslardan ve kırdığınız epic itemlerden elde ettiğiniz titaniumları Pod Resourcelara dönüştürüp legendary karşılığında takaslarsınız)hemde garanti legendary item elde ediliyor.Bunun dışında oyunda bir adette gizli bir yan görev var.Bir tür bulmaca ve tamamladığınızda sondaki chestten yine garanti olarak Legendary silah düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şahsi fikrim oyun boss dövüşleri olsun hareketli oyun yapısı olsun bana 10/15 sene önce aldığım keyfi hatırlattı.
    Devastator olarak ilerliyorum.
    İmkan bulursak ekip olarak oynayalım bence
  • deluxx kullanıcısına yanıt

    Oyunun ortamını Hellgate: London'a benzettim ben. Biraz daha mistik, biraz daha gizem, biraz daha büyü ve çeliğin beraber işlendiği bir oyun olsaymış daha da benzeyebilirmiş.

  • Fiyatından dolayı sanırım gerekli alakayı görmedi oyun, yoksa buraların yanması lazımdı.
    Tek fiyata her şeyi vermiş adamlar halbuki,takdir edilesi durum.
    İzleyecekleri yol haritası var mı bildiğiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxx -- 17 Nisan 2021; 14:7:13 >
  • Outriders'a yeni ve en kapsamlı ilk büyük güncellemesi bugün yayınlandı.Güncelleme içeriği bir hayli fazla bu nedenle genel başlıklar halinde paylaşmam gerekirse ;


    -Sınıflar arası denge düzenlemeleri

    -Düşmanlar ve Bosslarda yapılan denge düzenlemeleri

    -PC sürümüne özel bazı hata düzeltmeleri

    -Çoklu oyuncu kısmında yapılan düzenlemeler

    -Gear,skill ve skill modlarında yapılan denge ve hata düzeltmeleri


    Güncelleme epey detaylı bu nedenle tüm içeriğine bakmak isteyenler için linkini paylaşayım. 


    https://steamcommunity.com/games/680420/announcements/detail/3046099263126885671





  • Oyunun Türkçe rehberi yada Discord adresi var mı arkadaşlar ?

    Yeterli kaynak bulamadım
  • Devastator en kotu klass su an. Expedition zaman sinirli oldugundan Tank cok sacma ve gereksiz. Son patch Devastator Golem skilini iyice bozdu. Su an Legendary set ile gelen Weapon power buff sadece 10 saniye duruyor sonra siliniyor. Pyromancer rekor 2.30 saniye de Expedition Tier 15 bitirirken Tum Tier 3 mod acik streamer'lar Devastator ile 9-10 dakikada Goldu zor yapiyorlar.

    Ben Tier 15 Arch 100% Gold , Chem Lab, Boom Town seyrek Gold genelde az fark ile Silver yapiyorum.

    Su an icin Tavsiye etmem.

    Discord kanali var mi?

  • llhuntyll L kullanıcısına yanıt
    Sorma çok uğraştım ama bende vazgeçtim devastatörden.
    Yeni karakter olarak tecnomancer oynuyorum,şu an iyi gidiyor gibi.
    Ayrıca bana nerdeyse hiç düşmedi legandary item devastator oynarken birazda bu yüzden yeni karakter açtım :)
  • Xbox one da gamepass sayesinde çok severek oynuyorum ama coop ta genel anlamda kasıyor,fps düşüyor bilgisayar da böyle bir sorun oluyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outriders Epic Games mağazasında şu an indirimde,60 TL lik indirim kuponu ile birlikte 156 TL ye satın alınabiliyor.İndirim 3 Haziran tarihine kadar geçerli ve Steam'deki fiyatının nerdeyse yarısı,ayrıca oyunda Cross-Play desteği olduğu için Epic mağazasından satın alsanız bile Steam'deki arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyorsunuz.


    Ekleme:Oyun kısa bir süre önce Steam'dede indirime girdi ve % 25 indirim oranıyla 216 TL den satılıyor.Yinede Epic mağazasındaki fiyatından daha pahalı ama bu indirimide ekleyeyim. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 20 Mayıs 2021; 20:45:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Outriders Epic Games mağazasında şu an indirimde,60 TL lik indirim kuponu ile birlikte 156 TL ye satın alınabiliyor.İndirim 3 Haziran tarihine kadar geçerli ve Steam'deki fiyatının nerdeyse yarısı,ayrıca oyunda Cross-Play desteği olduğu için Epic mağazasından satın alsanız bile Steam'deki arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyorsunuz.


    Ekleme:Oyun kısa bir süre önce Steam'dede indirime girdi ve % 25 indirim oranıyla 216 TL den satılıyor.Yinede Epic mağazasındaki fiyatından daha pahalı ama bu indirimide ekleyeyim. 

    Hocam konunun sahibisiniz ve güncelliyorsunuz diye soruyorum. Acaba oyunun geleceğiyle ilgili bir açıklama veya planlama var mı geliştiştirici firma tarafından? WT15'leri neredeyse herkes artık solo 5-6 dakikada bitirebiliyor. Oyuncu sayısında da ciddi düşüş var şuan mesela 7000 civarı kişi oynuyor Steam üzerinden. Sadece WT15 expedition oynamak da sıkıyor bir süre sonra.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.