Şimdi Ara

Outriders [PC][ÇIKTI] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun serverlarında çıkışından bu yana ilk kez bağlantı hatası olmadı, sanırım düzelttiler.Normalde 100k oyuncu olunca sunucular çöküyordu şu an ise 120k civarı oynayan var ve haftasonu olmasına rağmen gün içinde serverlarda bağlantı sorunu olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outriders için faydalı bir Build oluşturma sitesi açılmış.Bu sayede oyunda oluşturmak istediğiniz tüm classlar için build ve yetenekleri site üzerinden hazırlayıp setinizi kurabiliyorsunuz.Linkini aşağıya ekleyeyim.



    https://paradoxzyx.github.io/?c=devastator




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 4 Nisan 2021; 22:55:21 >
  • Demosuna oynadımda cidden kötü oyun.

    Pyro ‘ ya baktım, süper güçlerin uygulanması o kadar kötü görünüyor ki ücretsiz oyunlar gibi.
    Mekan tasarımları, grafik, silahlar, hareketler, harita ... iyi tek bir yönünü görmedim, birde yorucu.
    Division 2 kötü derken bu onun yarısı bile değil gibi göründü demoda.
    Çoklu oyuncuyada baktım çöp , ücretsiz oyunlar seviyesinde. 👎🏼



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Nisan 2021; 12:28:28 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Ben arkadaşın hesabından aile paylaşımı ile oynayabildim 103 dakika kadar video daki görevden sonra ödülü alacakken discornet yedim bir daha da giremedim arkadaşta oyunu iade etti bir daha giremedim şu buz yetenekleri olan class ile oynamıştım açıkcası classa göre silah seçme işini bilmiyordum bir gün tekrar oynama şansım olursa belki yayın yaparım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyundaki ilk Legendary silahımı bu akşam düşürdüm.Bir boss fight sonrası düştü ve seviyem 21 olmasına rağmen World Tier 9 zorluğunda oynadığım için 24.seviye bir Legendary shotgun olan "Aerie Master" attı.Üzerinde gelen talenti her atışta düşmanları 5 sn boyunca havada asılı bırakıyor ve toplam silah hasarının % 30 unu,anomaly(skill) hasarının ise % 15 ini 4 düşmana birden uyguluyor.Oyunda herhangi bir itemi oyun sonuna kadar yükselterek kullanabildiğiniz için item seviyesi yükselten Titanium materyali ile en yüksek seviyeye kadar çıkarabilirim.Legendarylerde tek fark silah varyantını yani yarı otomatikten tam otomatiğe çevirme gibi değiştirme seçeneği yok,diğer itemlerde ise silah varyantını değiştirebiliyorsunuz.Outriders [PC][ÇIKTI] 



    Outriders [PC][ÇIKTI]




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Valla hocam Tier 6 da oynuyordum bir şey düşmeyince Tier1 e aldım. Bu sefer 2 tane silah düştü.

    Outriders [PC][ÇIKTI]


    Outriders [PC][ÇIKTI]
  • cloud35 kullanıcısına yanıt

    World Tier seviyesi arttıkça Legendary item düşme şansı artıyor fakat elbette daha düşük WT seviyelerindede düşme ihtimali bulunuyor.Oyunun ilerleyen kısımlarında karakterin güçlenmesininde etkisiyle Tier 1 ile 5 arası çok kolaylaşıyor.Bu nedenle biraz zorda oynamayı tercih ediyorum ve şu anlık bir adet Legendary elde ettim.20 tane Legendary item ve zırh var.Ne kadar geç düşerse o kadar iyi çünkü yükseltme materyali olan Titanium sadece bosslardan yada efsanevi yaratık av lokasyonlarında bulunduğundan dolayı 30.seviye sonrasına materyalleri saklıyorum.End gamede epey lazım olacak.Outriders [PC][ÇIKTI] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirazoğlu bir video yapmış


  • Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]


    Bu legendarylerin hepsini bu akşam oynadığım The Outriders Legacy isimli görevin sonunda düşürdüm.Oyun adeta üzerime Legendary attı.Outriders [PC][ÇIKTI] WT 11 deyim ve bu kısma kadar bir tane Legendary atan oyun tek görevde bu itemleri,önceden düşen Shotgunun daha yüksek seviyelisini ve bir adette Legendary zırh attı.Bu oyunları işte bu yüzden seviyorum çünkü ne kadar oynarsanız oynayın bir şekilde sizi ödüllendiriyor.Legendaryler düşünce oyunun şekli epey değişti ve güçlendiğinizi o kadar iyi hissettiriyor ki WT11 soloda sadece tabancayla boss alabilir hale geliyorsunuz.


    Outriders [PC][ÇIKTI]
    Outriders [PC][ÇIKTI]


    Devastator ile şu an için Warden skill ağacı üzerinden buildim bu şekilde,Warden sınıfın epey tank olmasını sağlıyor ve firepower-anomaly buffı içinde armorunuzun % 40 ına kadar bu özellikleri artırıyor.Bu sayede hem yüksek armorlu hemde ekstra firepower buffı alıyorsunuz.Gear modlarında ise ağırlıklı olarak golem skilli üzerinden gidiyorum çünkü golem gelen hasarı % 65 oranında azaltıyor ve class yeteneklerinden Championu seçerseniz golem aktifken silah hasarını 10 sn boyunca % 45 artırıyor.Ayrıca skill süresini iki kata çıkarma,aktifken ekstra dayanıklılık ve Golem's Limb Legendary Shotgun üzerinde gelen talent ile adeta ölümsüzlüğü buluyorsunuz.Bu aşamaya kadar kendi tercihim olan World Tier zorluk seviyesi nedeniyle epey zorlandım ama henüz optimize etmediğim Warden buildi ile WT 11 de tabancayla dahi boss kesebilir hale karakteri geliştirdim.Outriders [PC][ÇIKTI] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 9 Nisan 2021; 4:47:59 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Brz update gelsin alıcam bu oyunu iştahımı kabartıyorsunuz hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Outriders da oyun ilerledikçe fikirlerim değişti. Craft sistemine bayıldığımı söylemeliyim. 30 Level sonrası bakalım endgame nasıl olacak. Beta daki izlenimim çok kötüydü. Anthem oyunun yayıncı firması olsam ve bana Anthem 2.0 öncesi Outriders'ı gösterseler ben de Anthem Next projesini rafa kaldırırdım :) zaten adamlar yapmış derdim. Oyunun 3'te ikisini geçerken ancak mor silahlara ulaşabilsim. Oyunda Mavi itemleri tam takır dizdikten sonra çok büyük zevk almaya başlarsınız. Ama her karakteri kasayım olayı kolay değil. O yuzden cidden oynanışınıza göre karakteri açın.https://gamerant.com/outriders-specialize-weapon-drops/

    Oyundaki sınıflar; Technomancer, uzaktan support rolüyle oynuyor. Turet ve sniper kullanırken takım arkadaşlarınıza da sağlık veriyorsunuz.
    Pyromancer, Mid range oynuyor ateşle ilgili skilleri var. Assault rifle ve sniper konusunda rahat bir kullanımı var.Trickster, Yakın dövüş tam bir vur kaçcı. Anthem deki Interceptor gibi ama bu onun gibi dayanıklı değil. Outriders da Düşmanlar uzak alanları ve yakın alanları hep tarıyor.
    Devastator, yakın mesafe tank sınıfı. Tam bir shotgun ustası.
    Ben Pyro cuyum :) En küçük yan görevi bile atlamamanızı öneririm. Oyun Division daki gibi değil arkadaşın gelince oyun kolaylaşıyor. Ha ben solo oynarım dediniz ve boss u gecemediniz bir tuş ile World Tier'i düşürün bölümü geçin sonra yükseltip devam edin. Belki o boss'tan iyi drop düşmez ama bölüm yapılmış olur. En iyi silahlar man hunt ve canavar avından düşüyor zaten. ilk günlerde oynama fırsatı bulamayanlar çok üzülmesin zira serverlar daha düne kadar problemliydi.
    Ayrıca hot fix gelecek ama hotfix te de çok fazla nerfin geleceği belirtildi. O yuzden ne koparsanız kar şu an. Her silahı kullanabiliyorsunuz, Oldugunuz leveldan 4 level ustundeki silahı da kullanabiliyorsunuz. Anthem deki 3 tane ana Ability var. Gear ve silah modlarını bu perklere göre seçmenizde fayda var. Aayrıca her itemin perkleri craft yaparak değiştirilebiliyor.
    Her Weapon & Gearı level up yapabiliyorunuz ya da en basit anlatımıyla yeşil silahı mavi, maviyi Mor iteme dönüştürebiliyorsunuz. Bunları yapmak içinde Materyaller rahat bulunuyor. Diyelim müthiş bir silah buldunuz ama lanet olsun bu kadar güzel silah sadece burst fire ateş ediyor. İsterseniz O silahı siz Demolisher ya da Assault'a cevirebiliyorsunuz... Skill ağacı o kadar genişki perkleri açarak kendi içinde 3 alt sınıfa dönüştürebilirsiniz. Muazzam bir oyun. Eğer aşğırı derecede börtü böcek peşinde koşturmayı sevmiyorsanız tam sizlik... Oyundaki Accolades bölümünden oyunda ilerledikçe kozmetikler geliyor.
    Bu oyuna içerik eklemeyi düşünmüyolardıysa bile steamdaki ve xbox taki durumdan sonra belki de yapımcının fikri değişecektir. Matchmakinde sisteminde level ve tier oyuncunun seviyesine göre eşleştirme yapıyor.
    https://www.merlininkazani.com/outriders-oyunculara-ucretsiz-esyalar-verecek-haber-117094
    Oyunu 11 nisan dan önce oynarsanız size de legendary item hediyesi gelecektir.
    https://www.pcgamesn.com/outriders/mods-best Modlarla ilgili bu link işinize yarayabilir. Özellikle Stiffness ve essence thief ile can barınızı sürekli yenileyebilirsiniz. Bu modlar sanırım düşürdüğünüz silahları kırınca kaybolmayacak şekilde craft menüsüne ekleniyor.
    İstediğin an Tier düşürmek solo oynayanlar için gayet çekici. Bölümü böylece rahatça atlıayabiliyorsunuz. Oyuna arkadaşınız gelince Division gibi zorlamıyor tam tersi kolaylaştırıyor. Bir de menüler ve craft sistemi çok sade ve anlaşılır. Savaş sırasında merminiz biterse pistol ya da çift pistol ile sınırsız mermi ile devam edebiliyorsunuz. Pistoller çokda eğlenceli. Şimdilik Bu kadarla özetlemiş olayım. Siper mekaniğini bilenler oyuna çabuk adapte olur. Bir oyunun oynaması bu kadar mı rahat olur. Way point sistemi ile üst oka bastınız mı sanal bir çizgi çıkıyor sanki araba yarışlarındaki gibi gideceğiniz yönü sizlere gösteriyor sana. Düşman modellemeleri Gears serisini andırıyor. Endgame expeditionlarsa diablonun rifti ya da tourment andırıyor ancak onun shooter tps versiyonu. EŞLEŞTİRMELER DÜZELDİĞİNDE OYUNDA KİMSEYE MUHTAÇ OLMAMAK MÜTHİŞ OLACAKTIR!

    Bu arada gear modlar kirdiginiz silahlardan cikiyor ancak kullandikca azaliyor.

    Oyunu isterseniz Tier 1 ile bitirip Engame yaptiktan sonra guclenip ayni gorevleri yuksek tier da yapip odullerinizi arttira biliyorsunuz. Endgame Tier 15 ile Expedition Tier 15 tamamen farkli iki dunya ancak itemler ortak. isterseniz Expedition seviyenixi yukselterek ilerleyebilirsiniz isterseniz World Tier. World Tier ile ilerlerseniz dunyada daha once yaptiginiz gorevleri tekrar ediyorsunuz.

    Oyunu bitirip Level 30 olduvunuzda level bari ortadan kalkiyor ama itemlerinizi hala craftlayarak level Up yapabilirsiniz cunku item level cap su anda 50 civari.

    Endgame sonrasi Lobi ekranina geldivinizde Join random matchmaking game i secerseniz bu kez size hikayeden mi yoksa Expedition olarak ilerlemek mi istediginizi soracak.
    Expedition oynarken de Expedition Tier'ini degistirebiliyorsunuz. Ayrica Expedition i belli bir surede tamamlarsaniz odulleriniz farkli olacaktir. Gold silver ve bronz olarak odullendirileceksiniz. Tamamlamak icin sifirdan 3 hak verecek malesef check pointten baslamak mumkun degil. Her Expedition da sizi farkli bir sehire farkli dusman sınıflarına gorurecek.

    Ayrıca oyun Xbox Gamepass'e ücretsiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 11 Nisan 2021; 16:1:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Soloda sıkılırım diye alamıyorum, sorduğum arkadaşlar da fiyatı sebebiyle yanaşmıyor. Var mı bu oyunu oynayan ve kommün yaşama sıcak bakan arkadaşlar?

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Açıkçası videoyu izledikten sonra ben de oynamaya biraz ikna oldum. Looter shooter sevmem, Division 2 hiç sevemedim mesela. Özellikle düşmanlar adeta mermi süngeriyken karakterimin hemen ölmesi çok sinir bozucuydu. Tek oynadigim için de yerden kaldıran olmuyordu, bu yuzden biraktim. Bu oyunda nasıl durum? Ana senaryoyu oynayıp kenara atacak birine tavsiye eder misiniz?


    Mikro ödeme konusu ise garip geldi bana. Herhalde call of duty gibi mikro ödemesiz çıkıp, ilk ek içerik paketi ile beraber mikro ödeme ekleyecekler oyuna. Malum gamepasse dahil şu an.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Division 2 gibi ayni oynanis...

  • Outriders'ın ilk büyük güncellemesi bu akşam yayınlandı.2.4 GB boyutundaki güncelleme ile ;


    -DX11 ve DX12 de stutter sorunu düzeltildi.


    -Eşleşme sisteminde iyileşme yapıldı.


    -Oyunun açılıştaki çökme sorunu düzeltildi.


    -Rastgele çökme sorunları düzeltildi.


    -Çeşitli hata düzeltmeleri ve genel iyileştirmeler


    Outriders [PC][ÇIKTI] 

  • 5 saat sonunda oyunu baya beğendim. bir kere loot shooterların aksine bildiğiniz uğraşılmış sağlam bir hikaye var. tek oynuyorum, gayet sarıyor şu an için. level 10, world tier 6 şu an. aşırı zorlandığımda 5 e çektiğim de oldu. henüz legendary item falan yok.

  • mkmdesign kullanıcısına yanıt

    hocam manhunt ve canavar avı ne zaman açılıyor. daha 10 levelim ben.

  • trickster class ı için build önerecek var mı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

    trickster class ı için build önerecek var mı

    Cohh'un shotgun build'i var, gayet iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.