Şimdi Ara

üniversitelerin açılmasını isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya sevişmek için istiyordur ya da kafelerde sürtmek için aksi iddia edilemez




  • Tek açıklaması aile evinde rahat edemeyecek kadar çocuk oldukları içindir. Ailelerinden hala çocuk muamelesi gördükleri için, tek özgürlüğe çıkan yolları üniversite olduğundan, açılsa da kafama göre gezebilsem, açılsa da 2 arkadaşla görüşsem, açılsa da 2 bira içebilsem.......


    Online eğitim üniversite öğrencilerine büyük bir nimet oldu. Bunu göremeyenler ya inektir, yada dediğim gibi ailesinden uzaklaşmaya çalışıyordur.


    Eğer aksini iddia eden üni öğrencisi kardeşim varsa, gitsin şu ekonomide iş bulsun, tek başına eve çıksın, yine istediği gibi takılabilir. Ellemeyin ünileri, kapalı kalsın. Anca böyle biter üniler.


    Hele bir açılsın, o zaman siz görün üni hocalarını, kan alacaklar sizden kan  

    Üni açılınca kimse whatsapptan sınav cevaplarını atmayacak. Yerinde sayıp sene kaybedeceksin. İyi düşünün gençlerrrr 




    Size tavsiyem, ailenizle aranızı iyi tutun, gerek alkol, sigara, kendinize zaman ayırma gibi konularda açıkça konuşun. Ha eğer hala çocuk gibi görülüyorsanız ve dayanamıyorsanız; gidin çalışın, aklınız başınıza gelsin  





  • Adamlar kopya ile ders geçiyor DGS gibi sınavlarda ÖBP'nin deli gibi etkisi var.


    ÖBP'yi yükseltip beleşe mezun oluyorlar biz hocalara proje yazılım beğendiremezdik adamlar yüksek notlarla kopyayla mezun oluyor. Ben bu yaz tekrar DGS'ye gireceğim ve İTÜ bilgisayar mühendisliği için fule yakın çekmem lazım 60 mat 60 Türkçe yani.


    Sırf bu ÖBP yüzünden 120 dakika içerisinde geçen sene 40 net mata 45 net Türkçeye gireceğim İTÜ artık 55-50 net bandına çıktı.

  • Adam isterse sevişmek için ister, isterse daha adil sınavlar için ister, isterse ailesinden uzaklaşmak için ister.


    Ne için isterse istesin esnafı, ekonomiyi, eğitimi mahveden "her yeri kapatalım, hayat eve sığar" tayfasından 10 kat daha fazla mantıklıdır.

  • RevengeRain kullanıcısına yanıt

    Tam kapanma olsaydı ertelenen YKS tekrar geriye alınmaz eylül gibi yapılırdı misal.

  • Gönlüm açılmasından yana ama akıl var mantık var ünilerin bu dönem açılması vakaların tekrar tavan yapması demektir. Kısıtlamalar az bişey esnediğinde bile vakalar direk artmaya başlıyor o yüzden böyle bir risk alınmaz. Ayrıca okulların açılmasını istemeyenlerin çoğuda kopyayla rahat rahat dersleri geçen adamlar şimdi kimse birbirini kandırmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bizim zamanımızda okulda kopya çekebilen yiyorsa yapıyordu. 3-4 hoca sınıfta nöbet tutuyor geziyordu. Yakalanırsan siciline işlenen bir yasal işlem başlatılıyordu. Bilgi üniversitesi bu konuda sıkı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.