Şimdi Ara

Sizce Hangi ISS kullanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yillardir ttnet kullaniyorum son zamanlarda yuksek fiyat dusuk hiz vs derken baska İSS gecmeyi planliyorum.Hangi iss yorumlarini okusam hepsinde sikayet var bulundugum sitede 50mbpss e kadar hiz alabiliyorum.Siz hangisini onerirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2 seneyi geçti Netspeed kullanıyorum ben. Fiyat performans olarak gayet iyi benim için. Çeşitli issler var bölgenizde durumu kontrol edip kararınızı verin.

  • Netspeed, Comnet, Gıbırnet.


    Millenicom değil. (abonelik bitimi iade dilen modemi almadığını iddia etme olayı can sıkıyor)


    Turk.net değil.( agresif satış ekibi sırf onay almak için yanlış bilgi verir vermeyeceği hizmeti taahhüt eder, hız düşüşü, ping artışı, kopyala yapıştır cevapla oyalama üzerine müşteri hizmetleri en son tüy dikme olarak iade edilen modemi almadığını iddia etmek)


    Oris değil( çok az ip numarası var, CGNAT'ın suyu çıkmış herkes aynı IP'den giriyor neredeyse, her yerde bisikletli fotoğrafa tıklayın tarzı spam korumaları aktif oluyor)

  • NetGalaksi kullanıyorum. Şuana kadar büyütülecek bir sorun yaşamadım. 16Mbps VDSL paketimde genel olarak 15.5-18Mbps arası download ve 4-4.5Mbps arası Upload alıyorum
  • Fiber varsa turknet, tbtnet olabilir vdsl olarak GIBIRNET, TBTnet inceleyebilirsiniz
  • Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Bir problemle karşılaştığınızda www.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan kaydınızı oluşturmanız durumunda teknik uzmanlarımız gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak bilgi vermektedir. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal işlemi yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.